IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• графики

Poddurjam mnenieto na mvp otnosno MetaTrader. Po-bogata kato vuzmojnosti, indikatori, broi prozortzi, expert i t.n. Zaslujava si da se pogledne.

Uspeshen den na vsichki!

Коментар

• графики

Kuks, kato kaza MetaQuotes - v momenta eksperimentiram s Advisors... zasega imam edin koito dava polojitelni rezultati za minali danni, no o6te se opasiavam da go pusna in action. Ne sam dostata4no opiten trader, no sam profesionalen programist. Ako si navit, moje da napravim edna kooperacia - tarsia dobra strategia, koiato da realiziram kato Advisor v MetaQuotes.
      BTW - Grafikite na MetaTrader sa po dobri ot MetaQuotes (pone spored men)

Коментар

• графики

$, да, ползвам и аз meta quotes

Коментар

• to seafoam

Куки,абе да те питам нещо.
          Върти ми се в главата,че беше казал преди време, че не ползваш графиките на Делта Сток.
          На коя платформа гледаш?

Коментар

• to seafoam

pogeldni si kutiikite

Коментар

• prognozki

seafoam, bi li pusnala prognozki i v moqta kutiika, pls?! :-))

Коментар

• seafoam

moje li da me pribavite kym va6ata mail lista. blagodaria
                no_limit@netbg.com

Коментар

• eur/usd

forexboy, не, в крайна сметка може да си преценил че аз съм прекалил...

викам вече да си говорим за пазара, за мен лично няма нищо за делене тука

Коментар

• chicago

Куки, наистина Румен Иванов, който е в класирането на БТБ ми е приятел, запознахме се около форекса.
                    Сайта www.rumenivanov.hit.bg е негов, НО СЪВСЕМ ОТГОВОРНО И СЕРИОЗНО ИСКАМ ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ той и chicago са две различни лица!!!!
                    Търновският Румен е поствал тук 1-2 пъти, така че всики да си прави изводите.
                    Куки, чудя се как можа да ти мине през ума че ще защитавам накой дето се заяжда, дори да ми е приятел???

Коментар

• chicago

forexboy, ако ти е приятел - сори, няма да споря повече - виждам по играта на БТБ, че и той е от Търново...

айде, едва ли форума наистина се нуждае от простотии... (ако все още е останал някой в него)...

Коментар

• chicago

forexboy, абе и ти си прав да ти кажа, ама то и не върви на всяка дума да те засичат и да ти се правят на интересни...

а колкото до трапезите - все някога и това ще седнем да го измислим сериозно ...

Коментар

• chicago

Аз бих искал да ви помоля НАЙ-ПОСЛЕ ДА ПРЕДСТАНЕТЕ С ПРОСТОТИИТЕ, защото ако се огледате тук заприлича на комплексарница, а не на ФОРЕКС ФОРУМ.
                          Ако някой найстина е толкова преуспяващ на този пазар, да опъне една трапеза в Шератон или на друго място от този ранг и да покани всички постващи във форума
                          да пируват за негова сметка. Така най-добре нагледно ще покаже колко много пари може да прави на форекса, а не да плямпа плява и да се прави на мъж тук.

Хайде останете със здраве!!!

Коментар

• chicago

Коментар на :::: "A zapochne li prodaljitelna korekziq i konsolidaziq-pochivki,pinizi,opiti za vlizane long i vinagi-ZAGUBA?"

Видя ли че хич не си в час. Сори че днеска направих 75 пипса само

Айде със здраве, пич...

А откъде съм далече и откъде близо - моя работа си е, не твоя.
                            Както забелязваш, даже не искам и да те обиждам.

Коментар

• eur/usd

Hold long in eur/usd S/L 1.1250 target 1.1430 next 1.1550 GL

Коментар

• eur/usd

1.1425

Коментар

Working...
                                X