If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dai niakakva svega ideia mislia da kupuvam gbp/$ pisah ti na icq -to no ne6to ne se polu4i pozdravi i uspehi
Коментар
Radoslav
графики
Ako iskash da testvash Expert Advisors v MetaQuotes mojesh da izteglish versiq ot http://www.alpari-idc.ru
Puskash na demo i tam rabotqt Expert Advisors za razlika ot BullTrend i si testvash starategiqta v realno vreme.
Tova e vajno zashtoto na history vinagi ima razlika i tq moje da bude zna4itelna.
Az go bqh pusnal nqkolko meseca i dade dobyr profit kato se ima v predvid 4e vsi4ko koeto trqbva da pravish e da si
dyrjish pusnat PC-to
Vij, na real ne smeq da go pusna na avtopilot, riskovano e.
Доверявам се на нашите приятели от Карол и влязох на дълги от 1.1325 , ако случайно пробие под 1.1200 ще купя още един лот и ще чакам , ще ги държа доколкото е необходимо.
Ле-ле и мен се опитват да ме клонират тук.........
Ама за да не стават издънки Системния Администратор да въведе обезопасявяне
на всеки nick-name във Форума и да не допуска случайни личности.
Половината проблеми идват от това, че всеки който иска да те наругае и разтовари
отрицателната си енергия без да се идентифицира може свободно да го прави.
Малко ще усложни положението с регистрация и пререгистрация,
но пък ще отсее ПЛЯВЯТА дето ни мори в тия жеги и в тоя Форум.
Надявям се да ме разберете правилно това няма да намали популярността на Форума,
той се е доказал във ВРЕМЕТО.
Info, spored men e trudno da se dade suvet. Vupros na nachin na igra, lichen izbor, znaniq i useshtane.
Az za edna valutna dvoika izpolzvam 3 grafiki (tri prozoretza).
1. Line - na neq slagam vsichki fibo-ta - vertikalno, vetriloobrazno i dugi, MA - 21; indikatori - MACD(13,21,8) i Stohastic(7,4,4)
2. Sveshti - fractals, aligator, AO i AC
3. Bar +MA21 - tuk chertaq kanali i se oglejdam za figuri
Tova e kartinkata, koqto gledam. Samo da mojeha vinagi da mi kazvat tova koeto me interesuva.... Eh... )
Коментар