If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нека това че другите се заяждат не го налагаме като модел )
да не е като феърплея на Тройчо (надявам се, че сега феновете на ЦСКА няма да ме нападнат) ))
От опит е
Пролетта през март имах дългосрочно отворени позиции точно в eur/jpy и бях нонстоп навън от офиса ми, много зает и единственото което можех да поглеждам отвреме навреме беше началната страница на делтасток.
И бях почнал да пресмятам много бързо ))
Всъщност причината беше че не знаех дали Глобул поддържат WAP
Някой има ли идея как е сега в Глобул?
Коментар
Dmitri
crosses
Кукс:Интересен подход. аз все изпадах в едни сложни пресмятания, но отново опираме до фундаменталния закон - do it simple
Коментар
gagaga
gagaga
Seafoam ,opitah da ti izprata pismo,no mi go varnaha.Ne se zaajdam s teb ili s drug.Sleda vi foruma otskoro i vijdam 4e i drugi se obijdat.Rasbrah za tvoite prognosi i 4e sa bezplatni.
Imam samo edna po6ta i drugata ne e moa.Zanapred 6te pisha kato svilen.Mersi.
Dmitri - отговора е лесен бе, брато. Намираш средния за основните двойки - в случая 1.1050 и 120.50, тях умножаваш, и после според спреда на кроса получаваш купува и продава за кроса
Коментар
gagaga
tapnia
Abe Svilene, ti chovek li si ili garga?
Коментар
gagaga
seafoam
seafoam,bi li me zapisala i men v prognozkite. svilens@mail.bg
Mersi.
. Глауването на МРС не е никаква изненада, но пазарите обръщат внимание на факта, че МРС са дискутирали едновременно възможността за понижение на лихвите и възможността за вдигане на лихвите.
t.p. 1.599+
Коментар