If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
донякъде мога да се съглася с посоката, но не мога да се съглася с причината
eur/yen достигна 130.65, където почти "докосна" 200-day MA. Според мен там може да срещне подкрепа, която да доведе до движение нагоре с цел 131.39, но ако затвори под това ниво, оттам някъде спокойно може да се продава с цел минимум 128.70...
не мисля че BoJ ще прави интервенции, а и да ги прави, ние не можем да предвидим момента им. но те не са толкова често използвано средство...
Успешен ден на всички!
Vkluchvam se oshte vednaj.Kato sadq po rekziite tuk,obedinqvame se okolo 2-3 varianta,a tova e dobre.
Razglejdam neotmenno i jpy v razlichni varianti s edno dvijenie nagore na eur/usd .
Prosto za men osnoven shte e IMPULSA na dvijenieto.
chicago, в действителност ако еврото пробие съпротивата на 1.1220 (където беше предишната подкрепа) с покупки на големи обеми, ще се заформи като по учебник и аз ще купувам с цел минимум 1.1575.
Отдолу продължавам да смятам че дъното ще е 1.1001 максимум, където също ще купувам, и ще добавям при пробиви на 1.1150, 1.1220, 1.1330....
Така поне смятам засега.
P.S. Предлагам малко феърплей на всички. Знам че пазара през ваканционния период е скучен, но нека не разваляме хубавото...
Chicago, аз подкрепям пренципно анализа ти, но при условието, че пробием категорично 1.1150, а дотогава по всяко време е възможен натиск надолу.
По отношение на простотията и изцепките тук напоследък съм удивен и то от изявите на НОВИ ЗВЕЗДИ. Иначе изявите на обичайно заподозрените не са нищо ново, въпреки че и те тровят атмосферата тук.
Уважаеми г-н Кръстев, Красьо, ако мога да си позволя да те наричам така, с какво основание наричаш всички постващи тук онаниращи пубери??!!! След като едва ли се познаваш или си общувал с някой от нас.
За псевдонима искам да ти кажа че го използвам не защото имам нещо сродно със курвите както смяташ ти, а по други съображения, които не смятам да споделям с теб.
Интересно ми е откъде си толкова сигурен че нашата тема ще се разбие след десетина дни???? Да не разполагаш с накакво вътрешна информация на помиярските "служби"???
Или ти самия имаш подобен пъклен план, който смяташ да реализираш за десетина дни???
shte si pozvolq da komentiram dneshniq analiz na Bezrodny.
Saglasen sam v mnogo golqma stepen s nego,che napalno vazmojno e zqloto korektivno dvijenie pri eur/usd da e veche zavarsheno.
Osnovaniqta sa ne edno i dve i nqma da se spiram na tqh.No dokazatelstvotot za tozi variant shte bade pri skoroshno posledovatelno preodolqvane na 1.1150 ,sled koeto barzo shte narastnat pokupkite na evra,a pri dva posledovatelni uspeshni testa na 1.1220 i 1.1280?
Mislil li e nqkli za podoben variant?
Inache kazano dopuskam s mnogo golqma stepen na uverenost.che ako opisanoto se sluchi shte sme svideteli na "hitro izmakvane na evroto"!
Taka,che nad 1.1165 samo long.
Drugiq variant e nadolu za reverse okolo 1.09(veroqtno sledvashtata sedmiza).
Razni drugi varianti za 1.0650(Deutche bank);1.0249(neznam si koi) i t.n. razglejdam kato neseriozni.
E - mojem li da vidim "hitro izmakvane na evroto" sega po opisaniq szenarii?
Osmelqvam se v tozi moment da vi predloja mnenieto si:
vapros na mnogo kratko vreme e eur/usd da probie 1.1150/65 i da testva 1.1220
Vijdame,che i eur/jpy nqma nakade poveche da pada.
Indikatorite - na 1H;4H i daily chart sochat svrahpokupki na $.
$/chf trqbva uvereno da zadarji nad 1.4080/1.41 a za momenyta tova e malko veroqtno.
S drrugi dumi - ne smqtam,che evroto trqbva da bade podzenqvano poveche.Vreme e za korekziq minimum kam 1.1220 a zashto ne i test na padashtia trend na 1.1278?
Uspeh na vsichki.Az sam noshtna smqna
ей какви хора сте бре, най-лесното е да съсипеш нещо.
Няма да преглеждам Форума кой кога с какво е започнал, просто ви моля
най-човешки ДА ПРЕСТАНЕТЕ с този начин на общуване.
Не го правете ТУК най-малко, ако уважавате себе си !!!
Коментар
Красимир Кръстев
междуличностни проблеми
Явно простотията няма край. Добре, че поне се разкрихте - сбирщина онаниращи пубери, които хал хабер си нямат от FX и от каквото и да било.
Преди 3-4 месеца разни цифромани успяха да съсипят Насдак темата, до десетина дни тук ще стане същото. Няма да се учудя ако са едни и същи пуберчета.
Колкото до обидите искам да ви кажа, че само курвите се представят под псевдоними, а не със истинските си имена.
Коментар