If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
koito i da si izrazi mnenieto v momenta moje samo da gadee.istinata she ia nauchim sled dannite ot usa dnes.ti shte si riskuvash li parite
zaradi tova che nikoi koito se e krastil dvn ti dava mnenie.vseki slusha samo sebesi,taka se pecheliat pari.
struva mi se, che ne e za pokupka Kuks. Mje da se zatvorish tuk ako imash short /61.8 fibo proj 1016/, no usdchf i gbpusd mogat da drypnat usd up.
watch usd usd index 98.15-22. 1.0975 e tgt i ot edin triygylnik za kojto govorihme .. 1.4012 e 55 sma wk chf.. a na eur doll e na 1.0660..1.07 fibo 38.2 ot 0.8700....
1.0727 e 1.0 fibo proj 1930-1110-1540....kanal 1.0780 ......
Коментар
Dmitri
dmitri
определено има още много какво да уча затова наистина може да изразиш някое мнение по което да видя към какво да се стремя.
Коментар
21aug2003
Edno utochnenie - ne sam pisal va forumat ot 1 week poneje sam na pochivka.
Njakoj opredeleno mnogo mu haresva imeto mi i go izpolzva zashtoto javno ima prichina da se sramuva ot
svoeto.
Dori njama kirilica na tova PC koeto izpolzvam v momenta i mi e malko trudno da pisha i da izrazjavam mislite si -
a Investor - a da se zamisli za spiraneto na Kloningite.
V momenta pet pari ne davam za pazara,ne go sledja i ne sam izrazjaval mnenie po vaprosa.Njamam nikakvo
namerenie da si prekasvam pochivkata za prostotii - prosto tova e edno neobhodimo utochnenie.
Uspeh na vsichki
Коментар
dvn
dmitri
ti zashto se zasiagash da ne si ot tezi s federbala.
Коментар
Dmitri
21aug2003
dvn, я дай някоя качествена прогноза, тъкмо да ни образоваш малко.
aman ot tia virusi, ama i tia ot Microsoft sa golemi g..
Коментар
stefan_111
21aug2003
kazaha 4e do 5-10 min. ste e o.k.
Коментар
dvn
21aug2003
dobro utro.kato cheta kakvo ste pisali vchera v foruma razbiram dve neshta.1 pochti vsichki uchasnici imat
nikakvi predstva za pazara,kolkoto da ne zaspiat.osven tova poznavaneto ve na posoka i dvijenie e ot koleda na koleda
,,v obshtei linii se chudia zashto se zanimavate s neshta ot koito ne razbirate,a samo gadaete kato vrachki ili
chetete prognozi ot niakade i gi pishete tuk.prost sazdatelia na foruma ne e presmetnal che takiva hlapaci samozvance
shte zaemat foruma.hubavoto e che ima niakolko momcheta chiito obosnovki sa naistina interesni,a za drugite imam predlojenie:
vzemete si neshto za igra:federbal,kolelo,topka i barzo de igraete na van.
zabravih da pozelaia uspeh na vsichki koito igraiat
Коментар
Dmitri
21aug2003
na deltata da ne gi e udaril niakoi virus 4e ne rabotiat
Коментар