IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

проби го

Коментар

• dmitri

sledva 1.0950

Коментар

• dmitri

koito i da si izrazi mnenieto v momenta moje samo da gadee.istinata she ia nauchim sled dannite ot usa dnes.ti shte si riskuvash li parite
        zaradi tova che nikoi koito se e krastil dvn ti dava mnenie.vseki slusha samo sebesi,taka se pecheliat pari.

Коментар

• 21aug2003

struva mi se, che ne e za pokupka Kuks. Mje da se zatvorish tuk ako imash short /61.8 fibo proj 1016/, no usdchf i gbpusd mogat da drypnat usd up.
          watch usd usd index 98.15-22. 1.0975 e tgt i ot edin triygylnik za kojto govorihme .. 1.4012 e 55 sma wk chf.. a na eur doll e na 1.0660..1.07 fibo 38.2 ot 0.8700....
          1.0727 e 1.0 fibo proj 1930-1110-1540....kanal 1.0780 ......

Коментар

• dmitri

определено има още много какво да уча затова наистина може да изразиш някое мнение по което да видя към какво да се стремя.

Коментар

• 21aug2003

Edno utochnenie - ne sam pisal va forumat ot 1 week poneje sam na pochivka.
              Njakoj opredeleno mnogo mu haresva imeto mi i go izpolzva zashtoto javno ima prichina da se sramuva ot
              svoeto.
              Dori njama kirilica na tova PC koeto izpolzvam v momenta i mi e malko trudno da pisha i da izrazjavam mislite si -
              a Investor - a da se zamisli za spiraneto na Kloningite.
              V momenta pet pari ne davam za pazara,ne go sledja i ne sam izrazjaval mnenie po vaprosa.Njamam nikakvo
              namerenie da si prekasvam pochivkata za prostotii - prosto tova e edno neobhodimo utochnenie.
              Uspeh na vsichki

Коментар

• dmitri

ti zashto se zasiagash da ne si ot tezi s federbala.

Коментар

• 21aug2003

dvn, я дай някоя качествена прогноза, тъкмо да ни образоваш малко.

Коментар

• 21aug2003

eur/jpy проби 200 day MA, според мен това доведе до силното движение надолу.
                    seafoam, 1.1001 наближава. И пред мен стои дилемата дали да вляза веднага

Коментар

• 21aug2003

aman ot tia virusi, ama i tia ot Microsoft sa golemi g..

Коментар

• 21aug2003

kazaha 4e do 5-10 min. ste e o.k.

Коментар

• 21aug2003

dobro utro.kato cheta kakvo ste pisali vchera v foruma razbiram dve neshta.1 pochti vsichki uchasnici imat
                          nikakvi predstva za pazara,kolkoto da ne zaspiat.osven tova poznavaneto ve na posoka i dvijenie e ot koleda na koleda
                          ,,v obshtei linii se chudia zashto se zanimavate s neshta ot koito ne razbirate,a samo gadaete kato vrachki ili
                          chetete prognozi ot niakade i gi pishete tuk.prost sazdatelia na foruma ne e presmetnal che takiva hlapaci samozvance
                          shte zaemat foruma.hubavoto e che ima niakolko momcheta chiito obosnovki sa naistina interesni,a za drugite imam predlojenie:
                          vzemete si neshto za igra:federbal,kolelo,topka i barzo de igraete na van.

zabravih da pozelaia uspeh na vsichki koito igraiat

Коментар

• 21aug2003

na deltata da ne gi e udaril niakoi virus 4e ne rabotiat

Коментар

• 21aug2003

raboti, s realni kotirovki no prez WEB stranictata im, iavno imat problemi s delta forex

Коментар

• 21aug2003

NE RABOTI

Коментар

Working...
                                X