If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе човече, ти не видя ли досега, сто пъти писаха тук, че в събота и неделя данните, които са там много пъти не отговарят на истината. По-стари са при някои двойки с цяла седмица и този род неуредици.
Хайде стига си се шашкал и ходи да разпускаш
Ок ман ... видях че имаше писано ,но знам ли
Хайде отивам на диско
Dobur den na vsi4ki trader-i! Moje li nqkoi da mi dade linkove, ot koito da se proverqva informaciq kato BIP, teku6tiq deficit, inflaciqta, bezraboticata i drugi vajni indikatori za evrozonata i qponiq , kakto e FOMC napriemr za USA. Az se rovih tuk na saita na ECB, no ne6to ne mojah da se orientiram, a i ne sum mnogo opiten trader vse o6te i 6te se radvam nqkoi da mi podskaje kak moga da se sdobiq s vajna informaciq navreme!
Абе човече, ти не видя ли досега, сто пъти писаха тук, че в събота и неделя данните, които са там много пъти не отговарят на истината. По-стари са при някои двойки с цяла седмица и този род неуредици.
Хайде стига си се шашкал и ходи да разпускаш
Интересно дали това не е заради засилващите се протести във Франция и прехвърлянето на средства към другите основни валути....
Ако всичко това не е грешка ,отваряме в понеделник доста интересно ... макар че разликата е доста .. направо не ми се вярва да е истина ...
Кабела в момента 1.7631 Франка - 1.2937
Основно се набляга на франка ... интересно наистина ...
Здравейте ,някой знаели дали има някаква причина за GBP/USD - 1.7672 ... в www.tenfore.com/uk_markets.htm или е някаква велика грешка....
При евро/долар промяна няма 1.1810
Ех колега , ами те да разсеят съмненията .Нямам сметка там но се интересувам да си отворя. Засега се въздържам има брокери които от доста време работят и не са нови , макар че откъде мога да знам в бъдеще какво ще излезе може всички да рухнат.Преди година някой ме кореше как може да не съм доволен от Рефко , те били еталон на пазара.На тези руснаци регистрацията им е офшуорна между другото.
Още нещо се чудя, ако не е тайна, разбира се - може ли да споделите кой с какъв гаранционен депозит играе?
И моята конкретна чуденка - ако съм начинаещ можете ли да ме посъветвате с колко кинта да започна? Добре ли е да започна с $ 3'000.00 ??? Щото аз мисля с толкова да започна....
Имам акаунт и в ПК95 и мога да ви кажа, че съм доволен - освен 2-та пипа спред за Е/$, другото предимство е марджин 1:200. Платформата е МТ4, сървъра е руския, тъй като реално ПК95 са представители на fxteam.ru. Единствено сървъра им за новини се бъгва редовно и се губи, но уж казаха че ще го оправят.
Да, това е информация, която наистина знам, защото я прочетох! :-)
Значи си доволен от брокера?! Иначе гледам тази ПК95 има лиценз от началото на 1999 г. за инвестиционен посредник и от началото на 2000 г. има лицензия за Агент на Northfinance Ltd. Това значи, че са на пазара от доста време и шансовете да са пирамида не ми се виждат толкова големи - все пак кой може да каже за когото и да било предварително, че е пирамида???
Някой знае ли сайт или софтуер кадето могат да бъдат сравнени (наложени една върху друга) графиките на EUR/USD и основния лихвен процент на FED (USA) ?
Някой знае ли сайт или софтуер кадето могат да бъдат сравнени (наложени една върху друга) графиките на EUR/USD и основния лихвен процент на FED (USA) ?
Е на теб какво ти е ясно , леле леле колко ти е ясно?Добре че си ти да го светнеш какъв е спреда и платформата , без твоя помощ той няма как да го научи , много съществена информация.Може да не са пирамида , но едвали е така щото са с два пипса спред и мт4 платформа.А да същественото е че имаш сметка там , а не в Югоагент..[/img]
) Аз може да не знам, но не рева постоянно като някои други, че все брокерите им са виновни, ударили им стоповете, излъгали ги, обрали им сметккте и т.н.
Щом ти казваш, че са пирамида, ок - к'вото кажеш ти - това е!
Е на теб какво ти е ясно , леле леле колко ти е ясно?Добре че си ти да го светнеш какъв е спреда и платформата , без твоя помощ той няма как да го научи , много съществена информация.Може да не са пирамида , но едвали е така щото са с два пипса спред и мт4 платформа.А да същественото е че имаш сметка там , а не в Югоагент..[/img]
edno vreme imashe edna piramida s takova naimenovanie " populiarna kasa " , predpolagam 4e pak izvyr6vat takuv rod deinost . A tazi na broker e mnogo podhodiashta za da kradesh 4ujdi pari , 4e i s 2 pipa spred .................
Лелеее. Защо взимате отношение по въпроси, които не са ви ясни не знам.
Имам акаунт и в ПК95 и мога да ви кажа, че съм доволен - освен 2-та пипа спред за Е/$, другото предимство е марджин 1:200. Платформата е МТ4, сървъра е руския, тъй като реално ПК95 са представители на fxteam.ru. Единствено сървъра им за новини се бъгва редовно и се губи, но уж казаха че ще го оправят.
Коментар