IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от piwo
    Абе човече, ти не видя ли досега, сто пъти писаха тук, че в събота и неделя данните, които са там много пъти не отговарят на истината. По-стари са при някои двойки с цяла седмица и този род неуредици.
    Хайде стига си се шашкал и ходи да разпускаш
    Ок ман ... видях че имаше писано ,но знам ли
    Хайде отивам на диско

Коментар

• Dobur den na vsi4ki trader-i! Moje li nqkoi da mi dade linkove, ot koito da se proverqva informaciq kato BIP, teku6tiq deficit, inflaciqta, bezraboticata i drugi vajni indikatori za evrozonata i qponiq , kakto e FOMC napriemr za USA. Az se rovih tuk na saita na ECB, no ne6to ne mojah da se orientiram, a i ne sum mnogo opiten trader vse o6te i 6te se radvam nqkoi da mi podskaje kak moga da se sdobiq s vajna informaciq navreme!

Коментар

• Абе човече, ти не видя ли досега, сто пъти писаха тук, че в събота и неделя данните, които са там много пъти не отговарят на истината. По-стари са при някои двойки с цяла седмица и този род неуредици.
        Хайде стига си се шашкал и ходи да разпускаш

Коментар

• Интересно дали това не е заради засилващите се протести във Франция и прехвърлянето на средства към другите основни валути....
          Ако всичко това не е грешка ,отваряме в понеделник доста интересно ... макар че разликата е доста .. направо не ми се вярва да е истина ...
          Кабела в момента 1.7631 Франка - 1.2937
          Основно се набляга на франка ... интересно наистина ...

Коментар

• Пловдив, все още си чакам извинението...
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Здравейте ,някой знаели дали има някаква причина за GBP/USD - 1.7672 ... в www.tenfore.com/uk_markets.htm или е някаква велика грешка....
              При евро/долар промяна няма 1.1810

Точно погледнах и тук същата работа ????????? При франка също така имаме откат .... интересно
              http://www.forex-markets.com/quotes.htm

Коментар

• opasen

Започни с минималния депозит 100-200 и като го загубиш не продължавай.Дали със 100 може да си губещ а с 3000 печеливш !!!Не не може !
                D.Y.F-091066

Коментар

• plovdiv

Ех колега , ами те да разсеят съмненията .Нямам сметка там но се интересувам да си отворя. Засега се въздържам има брокери които от доста време работят и не са нови , макар че откъде мога да знам в бъдеще какво ще излезе може всички да рухнат.Преди година някой ме кореше как може да не съм доволен от Рефко , те били еталон на пазара.На тези руснаци регистрацията им е офшуорна между другото.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Още нещо се чудя, ако не е тайна, разбира се - може ли да споделите кой с какъв гаранционен депозит играе?

И моята конкретна чуденка - ако съм начинаещ можете ли да ме посъветвате с колко кинта да започна? Добре ли е да започна с $ 3'000.00 ??? Щото аз мисля с толкова да започна....

Коментар

• Re: za populiarna kasa

Първоначално изпратено от plovdiv
                      Имам акаунт и в ПК95 и мога да ви кажа, че съм доволен - освен 2-та пипа спред за Е/$, другото предимство е марджин 1:200. Платформата е МТ4, сървъра е руския, тъй като реално ПК95 са представители на fxteam.ru. Единствено сървъра им за новини се бъгва редовно и се губи, но уж казаха че ще го оправят.
                      Да, това е информация, която наистина знам, защото я прочетох! :-)
                      Значи си доволен от брокера?! Иначе гледам тази ПК95 има лиценз от началото на 1999 г. за инвестиционен посредник и от началото на 2000 г. има лицензия за Агент на Northfinance Ltd. Това значи, че са на пазара от доста време и шансовете да са пирамида не ми се виждат толкова големи - все пак кой може да каже за когото и да било предварително, че е пирамида???

Коментар

• Първоначално изпратено от iuh
                        Някой знае ли сайт или софтуер кадето могат да бъдат сравнени (наложени една върху друга) графиките на EUR/USD и основния лихвен процент на FED (USA) ?
                        Аз го правя на ръка Ама ако намериш нещо ми кажи.
                        Keep walking ...

Коментар

• Някой знае ли сайт или софтуер кадето могат да бъдат сравнени (наложени една върху друга) графиките на EUR/USD и основния лихвен процент на FED (USA) ?

Коментар

• Re: plovdiv

Първоначално изпратено от supertrader
                            Е на теб какво ти е ясно , леле леле колко ти е ясно?Добре че си ти да го светнеш какъв е спреда и платформата , без твоя помощ той няма как да го научи , много съществена информация.Може да не са пирамида , но едвали е така щото са с два пипса спред и мт4 платформа.А да същественото е че имаш сметка там , а не в Югоагент..[/img]
                            ) Аз може да не знам, но не рева постоянно като някои други, че все брокерите им са виновни, ударили им стоповете, излъгали ги, обрали им сметккте и т.н.
                            Щом ти казваш, че са пирамида, ок - к'вото кажеш ти - това е!

Лелееее...

Коментар

• plovdiv

Е на теб какво ти е ясно , леле леле колко ти е ясно?Добре че си ти да го светнеш какъв е спреда и платформата , без твоя помощ той няма как да го научи , много съществена информация.Може да не са пирамида , но едвали е така щото са с два пипса спред и мт4 платформа.А да същественото е че имаш сметка там , а не в Югоагент..[/img]
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: za populiarna kasa

Първоначално изпратено от kiril123
                                edno vreme imashe edna piramida s takova naimenovanie " populiarna kasa " , predpolagam 4e pak izvyr6vat takuv rod deinost . A tazi na broker e mnogo podhodiashta za da kradesh 4ujdi pari , 4e i s 2 pipa spred .................
                                Лелеее. Защо взимате отношение по въпроси, които не са ви ясни не знам.

Имам акаунт и в ПК95 и мога да ви кажа, че съм доволен - освен 2-та пипа спред за Е/$, другото предимство е марджин 1:200. Платформата е МТ4, сървъра е руския, тъй като реално ПК95 са представители на fxteam.ru. Единствено сървъра им за новини се бъгва редовно и се губи, но уж казаха че ще го оправят.

Коментар

Working...
                                X