If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kakvo shte kajete za EUR/USD
buy above 1.1562 s/l @ 1.1427
Btw kade moje da procheta /na angliiski/ za tezi fractals deto sa na platformata na metatrader?
Аз съм към ВАРЧЕВ и съм доволен. Те махнаха комисионните преди десет дни,
а и платформата им ми допада. Спреда е 4 пипса. В началото забиваше, но вече не се оплаквам.
Коментар
�
Брадчедчето
BG Forex фирми
Милене, как може Делтата да са най-добри с тази дървена платформа?
Поне не запецва ли в силен тренд?
Начинаещ, стига с това демо, ще вземеш да надминеш Мила. Никой не те
зарибава. Просто на което и да си демо, ще си най-великия. Сложи
някъде 100$ та да те видя тогава.
Коментар
�
начи наещ
FAMOZNIA TRADER MILA gi RAZBIVA--ELANA TRADER
Момчета от около месец се занимавам с Форекс чрез демо версията която предлага Елана Трейд. Започнах с 10 000 долара и сега съм на 89 000. Искам да ви питам дали тази демо версия се базира на реалната търговия или е само за зарибявка и затова съм спечелил. За да клъвна и да си дам париците на Елана?
Благодаря!
A be znaete li kvo stava s FAMOZNIA TRADER MILA deto izkara na DEMO-to 3 mln hahahaha ili pak be6e zaribiavka ? ima li tozi mesec sastezanie niama li ima li niakoi ot Elana da kage ne6to po vaprosa
kvo da ne bi i te da mahat komisionnite ako gi mahnat 6te stanat konkurentnosposobni taka 4e moge i da se zainteresuvam
Коментар
�
Брадчедчето
EUR/USD
Куки, при мен борсата си работи, какъв е тоя почивен ден?
Състезанието между BG Forex фирми ми харесва. Ще ги изчакам
малко преди да си отворя сметка. Сега очаквам някоя
да намали спреда.
Bultrend i Deltata sa mahnali komisionnite bravo tova se kazva brokeri ... a Elana ne sa !...bravo i na tiah taka se raboti -)))))))pitai me koga 6te im stana klient -)))))
Коментар