IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от $tambeto
    Първоначално изпратено от VIP
    A ako na usd cad igraeh 1.1300 - 1.1315 kupuva -prodava-kupuva-prodava, veche shtiah da sam hvanal okolo 500 pipsa !
    E takava tegava sdelka ne sam otvarial i az ne si spomniam ot koga ...
    VIP,по принцип никой не харесва скалперите и не възприема начина им на мислене и търгуване
    \

Stambe, prav si ! za tova kazah ako ...
    No ot druga strana, ako tova ti nosi dostatachno profit - zashto ne !?
    az lichno ne sam skalper

Коментар

• Абе пичове, това форум за форекс ли е или урок по испански , ха ха
      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Петрола и международната обстановка не ви ли притесняват като сте къси в е/$ ??? мое мнение е 4е днес ще затворим около 1.27 и после пак нагоре освен ако не направят някоя магария на срещата на Г8.

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
          Първоначално изпратено от seсorito
          Първоначално изпратено от emoemo
          Не ме разбра, VIP. Фактът, за който говоря, е мерната единица на Хоската. От 50 п нагоре. Ей това е сериозна паста.
          ...
          Kolega ne vkarvai ispanskite uli4ni termini 4e drugite ne te razbirat...pasta vale...la madre que te parillo
          Los amigos de Ei, este son la divisa bulgara forum.Please hablan en bulgaro solamente.
          oki doki, shte hablame na BG

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
            A ako na usd cad igraeh 1.1300 - 1.1315 kupuva -prodava-kupuva-prodava, veche shtiah da sam hvanal okolo 500 pipsa !
            VIP,по принцип никой не харесва скалперите и не възприема начина им на мислене и търгуване

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
              Първоначално изпратено от emoemo
              Не ме разбра, VIP. Фактът, за който говоря, е мерната единица на Хоската. От 50 п нагоре. Ей това е сериозна паста.
              ...
              Kolega ne vkarvai ispanskite uli4ni termini 4e drugite ne te razbirat...pasta vale...la madre que te parillo
              Los amigos de Ei, este son la divisa bulgara forum.Please hablan en bulgaro solamente.

Коментар

• Я Коко се появи,нещо много неуверено обявяваш позицията си в паундйена,какъв стоп си сложил?.А при евройена още ли си къс,имаш ли изобщо отворена позиция там?

Коментар

• A ako na usd cad igraeh 1.1300 - 1.1315 kupuva -prodava-kupuva-prodava, veche shtiah da sam hvanal okolo 500 pipsa !

Коментар

• xaxaxax

Коментар

• Първоначално изпратено от emoemo
                      ...
                      Trade the News

Коментар

Излязох от дългите евро/$ и започвам да отигравам само къси.
                        Аз пък добавих към дългите евродолари на 1.2665, сложил съм бай лимит на 1.2630 и ще чакам 1.28+

Коментар

• Влизам от текущи нива в кросовете на йената.Първа цел 1/2 от позицията стоповете на Хоската останалото и аз не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                            Първоначално изпратено от $tambeto
                            Стамбе, май има още малко нагоре 1,269
                            Знам и от там ще скъсявам.Не казвам че имам сигнал къси или че движението се е изчерпало,просто си сменям тактиката.

Коментар

Стамбе, май има още малко нагоре 1,269
                              http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Излязох от дългите евро/$ и започвам да отигравам само къси.

Коментар

Working...
                                X