IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Деп-Ж канадеца има таргет около 1248 май и там някъде до 1215 дали да не пробваме дълга а
    Az bih probval dalga ot 1.1185/90 .Ina4e targeta e tam nqkade,daje 1.1233/35.

Коментар

• Хоската е тъпак.

Коментар

• koko

Извода ти по отношение на скалпиращите колеги е погрешен , Стамбето ако добре се справя на брокер който разполага с добър IT и собствен софтуер за търговия не му е проблем да пласира по веригата поръчките на колегата , та дори и с коефициент в плюс примерно ако той купува 10 те да отварят 12 и да печелят от него , повече отколкото ще спечелят от 50 мераклии които биха се опитали със сметки от 500 долара да завъртят търговия-спекула. Спекулата носи печалба не защото някой на същото ниво ще загуби в момента в който другия печели и той ще спечели неговите пари , а всичко отива до нивото на реалния пазар 1 към 1 и до парите на онези които дори са в неизвестност какво се случва на пазара и не се занимават с него , спекулата се храни от инфлацията , обаче инфлацията движи икономиката, което я прави неизбежен елемент.А това че някой брокер не може да пренесе навреме поръчка и трябва да я приеме ако го направи за своя сметка си е съвсем съвсем друга работа.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
          Teia ot VARCHEV napravo mi ebaha maikata .....
          tochno v 15.26 mi izkluchi platformata i im zvania sega i mi kazah che sled 5-6 minuti shte bade otstranen tehnicheskia problem !
          I tova stava vseki znae v kakav moment !!!
          p.s. TOVA E PRESTAPNO !!! oshte niamam vrazka s platformata im ! Napravo sam hiper besen !

Коментар

• Е аз колело така или иначе вече съм си купил

Коментар

• Teia ot VARCHEV napravo mi ebaha maikata .....
              tochno v 15.26 mi izkluchi platformata i im zvania sega i mi kazah che sled 5-6 minuti shte bade otstranen tehnicheskia problem !
              I tova stava vseki znae v kakav moment !!!

Коментар

• If the Price of Oil Goes Higher I Think I’m Going to Buy a Bike

Oil reached almost $77 a barrel due to the rising tensions between Israel and Lebanon. In addition, the possibility that our good friends in the Middle East might cut supply if the UN continues to threaten to use economic sanction, doesn’t help things. The big money boys are also noted as a reason for the increasing price of oil. Apparently hedge funds and institutions have been buying the heck out of oil recently in an attempt to capitalize on the global uncertainty. This is done to counteract the investments that have performing like a limp noodle as of late.

Коментар

Първоначално изпратено от 4x_technik
                  Първоначално изпратено от koko
                  Деп-Ж канадеца има таргет около 1248 май и там някъде до 1215 дали да не пробваме дълга а
                  Каква дълга при тоя петрол ?!?

хехе, петрола и той трябва да корегира
                  Я корегира, я не...аз си стискам късите

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                    Първоначално изпратено от koko

хехе, петрола и той трябва да корегира

Коментар

Коментар

• Деп-Ж канадеца има таргет около 1248 май и там някъде до 1215 дали да не пробваме дълга а

Коментар

• Коко не му се връзвай, много бързо пазара може да го принизи. Успех и на двамата. Аз съм вън от ЕUR/USD, не мога да приценя дали оттука е на север или на юг, затова ще почивам пълноценно, пък в понеделник, живот и здраве ще видим

Коментар

• Стамбе такива "луди" скалпери като теб са голяма болест за брокерите, особено българските и особено ако играеш с много пари, представи си че влезеш на една неселскостопанска с 500хил, то това е май макс тук, на мардж 1-400 или 200 и вземеш че познаеш при брокер който има 1-2м ликвидност навън, истината е че брокерите пишат на "тефтер" и отиграват "разликите навън", лошо няма, то е логично да е така, това не е само патент на бг брокери, но представи си при волантилен пазар нещо такова да стане малии, затова брат ти си обречен да те мразят хехе

Коментар

• Ок Коко,аз ще спра с изцепките,не съм казал ,че ти се заяждаш,сигурно прекалих,но просто направих много як удар при паундйената и явно съм в еуфория.Извинявам се на всички,на които досадих с писанията си,ще го давам по-спокойно занапред

Коментар

• Хоска, умолявам те престани със заяжданията аз също обещавам че ще спра, в паундйена нямам стоп засега но над 214 ще бягам което ще ми струва 50п, в евройена нямам отворена позиция.

Коментар

Working...
                                X