If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
$, мани мани страшно ))
ама забравих честно - седнах да го пиша отговора, ама забравих да го пратя и после кво е станало не знам ))
много неща накуп почват да се събират до 31.март и не знам докъде и дали ще почне да расте - то срещи на Г7, мераци на ЕЦБ, вдигане или невдигане на лихви от ФЕД, край на финансова година при японците...
Да не забравяме и швейцарците, които и те май не търпят много тия нива...
Ама да не почвам и аз със световната конспирация. Но мисля че може да влезем в някакъв широк рейндж за известно време, от другата седмица почвам да гледам дневни отваряния и затваряния по-сериозно...
Петре, забелязвам че анти-фенклуба ти май е фалирал, защото и трите ти предложения от сутринта се пробиха, а още не са те почнали.
И на мен ми липсва нещо chicago, скоро не ми е коментирал издънките, а тая седмица имаше такива, дето си заслужаваха вниманието му...
Интересно......
ти ме беше питал нещо преди 1 седмица, ама аз се отнесох тогава.
Коментар
�
hm
eur/usd
speedy, spored men po skoro e udoben moment za dulgo. o4akwam da se razo4arowa pazara
ot neuspe6niq opit i da tragne nagore. dnes e petuk i se nadqwam na nad 1.25. moje bi nad 2550.
no w tazi igra wseki sam si re6awa .
Uspeh
tedpl, в момента съм къс от 1.2495.
Очаквах обаче че при пробив под 1.2500 ще има по-сериозно движение надолу.
В понеделник пазарите не работят и може да има интересни спекулативни движения.
Аз може и да съм настрани, 1 ден почивка от пазарите в повече няма да дойде лошо
Коментар