IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ROJDEN DEN

Ajjdeee - Varna 2 - CHESTIT ROJDEN DEN - mnogo zdrave i uspehi.

Коментар

• eur/usd

Ako pita6 za tezi predi 2 dni ne ..... za koeto ne sym w mnogo dobro nastroenie
      ina4e w momenta pak gbp/chf ot 2.2712 i 4esno kazano i towa ne mi dawa powodi za radost

Коментар

• GBP/USD

Pepi, gbp supp 1.8102 moje da go vdigne do 1.8245-77 ...
        1.8102 - fibo 23.6 /1.6563/, hi 5jan i low 8jan, fibo 61.8 /1.7803/

pod 1.8090 mi se struva za 1.8000

Коментар

• eur/usd

do tuk dobre, no... ne izklu4wam edno propadane do okolo 1.2440, kadeto pak long i posle we4e nagore
          Uspeh

Коментар

• eur/usd

Refractory, аз носим на критики ))
            ти задържа ли късите?

Коментар

• USD/JPY

Nqkoi moje li da mi obqsni kakwo stawa ........ az ne wijdam logika

Коментар

• eur/usd

Anti1 tova za koeto govorish izliza v 16.00 balg vreme
                za ostanaloto sam saglasen

Коментар

• GBP/USD

Petre, kyde sa ti stopovete

Коментар

• eur/usd

Внимание: Днес в 15:30ч. се очакват важните т.н. TIC данни за паричните вливащи се потоци в САЩ за месец ноември. Според някои играчи, тези данни може и да решат по-нататъшното движение на долара поне в краткосрочен план.
                    Има очаквания, че тези данни днес ще покажат сериозно засилване вливането на финансови потоци в САЩ в американски финансови активи (в т.н. US Treasy ->американските бондове и в дългови книжа на американските агенции).
                    Данните от миналият месец (октомври) показаха,че вливането на чуждестранни финансови потоци към дълговият американски пазар представляваха едва 55% от необходимите средства за финансирането на големият дефицит по текущите сметки на САЩ и бяха главно от страна на Централни чуждестранни банки (главно азиатски) и бяха в размер на 27.7 млрд.долара нетно вливане, което все пак беше много по-нагоре от данните за септември (само 4.2 млрд.долара!).
                    Според някои очаквания, днешните данни за ноември ще покажат че има нарастване на тези потоци и ще бъдат в размер на около 75% от дефицита, но за финансирането на дефицита по текущите сметки на САЩ ще са нужни свежи финасови потоци в размер на около 45 млрд.долара!

Коментар

• eur/usd

i imeto ne moga da si napi6a we4e ))

Коментар

• eur/usd

Kuku ako tolkawa ti lipswat kritikite da te po4wame )

Коментар

• eur/usd

Telefonen technik - къс съм в GBP/USD от 1.8147 с таргет 1.8070/80 и EUR/USD от 1.2487 с таргет
                          1.2440/50
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

Nabliudavam interesen fenomen. Kogato edna valuta zapochne da pravi rekordi i da raste vseki den,zapochva edna nevigdana psixoza za stoinosti s kosmicheski izmerenia.Naroda masovo se xvarlia da pazaruva i otvednag praviat tochno obratnoto.Taka beche i s Evroto,kogato dolara belegeche vrax sled vrax predi tri godini.Interesnoto e che v psixozata se vkliuchvat i veliki top bankeri i analizatori.No nali vse niakoi triabva da zagubi,za da specheli drug.
                            Moeto skromno mnenie e che chte ima niakakvo vazvachtane do 1,27-128.No govoreiki za velichini nad 1,30 veche ne mi se misli.

Коментар

• eur/usd

Аз бях,обаче затворих на 1,8150 и даже мисля да се скъся след данните от USA

Коментар

• eur/usd

Ima li ve4e longove na GBP/USD

Коментар

Working...
                                X