IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Знаете кой е бате Митко.Звездите му говорят.Дейстайте.

Коментар

• Долара започна да се гърчи по всички фронтове.Ще го мачкат.

Коментар

• Sell на $/jpy около 25 с цели около мин.118'50 стоп на днешният връх.

Коментар

• Утре ще го имате. Благодаря за интереса.

Коментар

• usd/jpy

Вече се насочи към 112.73(първоначално)...
            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Добър вечер ! Здраве и успехи на всички !

Сега прочетох форума и виждам ,че има въпроси относно йената ..Да ,за сега я спират ,заради опции ,но ще си я пуснат на свобода с цели 122 на първо време и 126 след това -до края на годината ..

Кабела с лек зиг-заг спокойно и системно ще пада към 1.6850 и 1.66-там му е дъното ..

Мнението е лично и нямям претенции за величие ..Но нещата са така според мен !
              Успех !!

Коментар

• Dobur den! Imam demo smetka, a platformata e FXDirectDealer, no kogato davam poru4ka za pokupka naprimer mi izpisva invalid volume i hi4 nqmam ideq kakvo burkam. ako nqkoi ima opit s tozi software bih bil mnogo 6tastliv za suvet! Blagodarq i uspe6na turgoviq na vsi4ki!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
                  za iapona govorim nalapal sam se s 300 lota i neznam do koga ste prodalzava.

говорих но водомера и ми казаха 117,90

Коментар

• май ще трябва да питаш някой с къса пишка / май мереше на БОЖ/за да не ядеш големия бахур
                    УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Коментар

• za iapona govorim nalapal sam se s 300 lota i neznam do koga ste prodalzava.

Коментар

• ["ivajlo_d"]Ima li niakoi predstava dokoga ste prodalzi tova bezobrazie i koga nai rano moze da se predpolaga obrastane na trenda[/quote]

не знам,бате казвали ти някой

някой много яко спира япона на 1950
                        имайте го в предвид
                        успех!

Коментар

• Ima li niakoi predstava dokoga ste prodalzi tova bezobrazie i koga nai rano moze da se predpolaga obrastane na trenda

Коментар

• cable

buy 1.7089 SL 1.6984 TP 1.76
                            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• info

Opiten1 , i na men bi mi bilo interesno da pro4eta niakoi red za tova koeto spomena .blagodaria predvaritelno
                              powermail@mail.bg
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• opiten

Дай малко инфо за това кои предлагат 1п спред ако не те затруднява , пък и мнение изпълняват ли на пазарна добре-моментално , ако имаш опит.Знам как е при Оанда , понякога изпълняват идеално но понякога спреда на практика става голям като бавят.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X