IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ia da vidim kakvo ste stane s USD s tazi bezrabotica

Коментар

• PIWO, освен цитата който постваш в коментара си ме пращаш на МАРС вместо карибите--откъдето се връщам, благодарение на кивито очаквам да замина ОТНОВО ТАМ, НАЛИ САМ НЕ ВЯРВАШ ЧЕ ВСИЧКИ ПАУНДИ СА В ЕДНА КАРУЦА, ПЪК БИЛА ТЯ И НА БАТ САЛИ, АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ СИ ОСТНИ....

Коментар

• Ти май не си разбрал, че дори и за да се майтапиш с хората, първо трябва да се научиш да се майтапиш със себе си. А ТИ НАУЧИШ ЛИ ГО ТОВА НЯКОГА, ЩЕ ДОЙДЕШ И ЩЕ МЕ ЧЕРПИШ ЕДНА БИРА, ЩОТО ТОВА Е ЕДНО ОТ ОСНОВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ДА СИ ДОБЪР ТРЕЙДЪР - ДА МОЖЕ ДА РАЗПУСКАШ, ТОЧНО КОГАТО ТРЯБВА. ПОМНИ МИ ДУМИТЕ ПУЛЧО, ДА СИ ШУТ И ЧЛЕН НА АА НЕ Е ЛЕСНО.
        АЗ, piwo ТИ ГО КАЗВАМ!

Коментар

• Цитирах ти това:
          Първоначално изпратено от PUL
          мисля че в кабела нива под 1.7250 след 30 ноември ще бъдат не възможни преди да светне 2.0000
          Каква връзка има това с gbp/nzd??????????

Аз кабела го купувам и продавам само по време на азиатската сесия. Тогава няма много куки и бат Сали ми удря едно рамо. Оправяме се някак, не се оплакваме. хехехе

Коментар

• НА КАРИБИТЕ МЕ ПРАЩА GBP/NZD, КАБЕЛА ГО НАПРАВИ С ПРОБИВА СИ НА 1.80 ЮЛИ МЕСЕЦ, ТОГАВА НА 1.82 СЕ СЦЕПВАХА ДА ГО КУПУВАТ, НАЛИ И ТИ БЕШЕ ТАМ, НАЛИ ГО КУПУВАШЕ ? ХА СЕГА ГО СЕЛВАЙ PIWOOOO, НАЛИ ВЕЧЕ ИЗТРЕЗНЯ ? ШЕГУВАМ СЕ..... УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ !!!!

Коментар

• -DR

Честит рожден ден -DR,
              Пожелавам много здраве(за да можеш да си харчиш спечеленото от форекса )много успехи(не само във форекса) и душевна хармония.
              Весело изкарване

С уважение
              Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                мисля че в кабела нива под 1.7250 след 30 ноември ще бъдат не възможни преди да светне 2.0000
                Чекай и туй да си го отбележа
                PUL, предният път, когато ми привлече вниманието не позна. Този път ПА МАКАР И СЛЕД 30 ноември ( ??? ) дали ще стигнеш по-бързо до Марс, отколкото до Карибите? хехехе Късмет!

Успех на всички!

Коментар

• EUR/USD

Според мен не бива да се бърза с поевтиняването на долара, даже последен шанс за скъсяване за около фигура до края на седмицата. Предстои ново вдигане на лихвите, а не са го отиграли още. 1,17 до американската сесия ми се привижда.

Коментар

• http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• мисля че в кабела нива под 1.7250 след 30 ноември ще бъдат не възможни преди да светне 2.0000

Коментар

• eur/usd

Ochakvam tazi vylna,koqto sega risuva na 1-chasova da e pyrvata ot 3-kata nadolu i da dostignem do okolo 1.1730-40.Ot tam 5-tica nagore eventualno do niva ot okolo 1.1910-20.
                        Uspeh na vsichki

Коментар

• биковете да са спокойни, еврото и кабела намериха дъно, мечките въртят тройки и се надяват на нещо значително, но вече сме в импулс макър и силно насечен, такава е играта от една година, предстои дълбока корекция, нов връх и една красива тройка след която биковете трябва да добавят зверски !!!!

Коментар

• При EUR/USD е възможно да е приключила вълна 5 от А. 38,2% корекция на движението 1,3667/1,1640 (предствляващо вълна А) се намира на 1,2414.

Коментар

• В кабела 1.7400 е на дневен ред, следва 1.7650

Коментар

• ЗДРАВЕЙТЕ, NZD/USD вече уверено навлиза в широката неутрална зона както и EUR/USD, мисля че биковете трябва да изчакат неуспешни първи тестове на зоните 0.7020-40, съответно 1.1940-70 и след корекция около фигура и в двете двойки, да добавят с цел 0.7150 next 0.7250, съответно 1.2150 next 1.2400. GBP/NZD ме изпълва с оптимизъм, вярвам че 2.35 ще светне преди 2.55 където ми е стопа ??? и КАРИБИТЕ, ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!!!!

Коментар

Working...
                                X