Ia da vidim kakvo ste stane s USD s tazi bezrabotica
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ти май не си разбрал, че дори и за да се майтапиш с хората, първо трябва да се научиш да се майтапиш със себе си. А ТИ НАУЧИШ ЛИ ГО ТОВА НЯКОГА, ЩЕ ДОЙДЕШ И ЩЕ МЕ ЧЕРПИШ ЕДНА БИРА, ЩОТО ТОВА Е ЕДНО ОТ ОСНОВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ДА СИ ДОБЪР ТРЕЙДЪР - ДА МОЖЕ ДА РАЗПУСКАШ, ТОЧНО КОГАТО ТРЯБВА. ПОМНИ МИ ДУМИТЕ ПУЛЧО, ДА СИ ШУТ И ЧЛЕН НА АА НЕ Е ЛЕСНО.
АЗ, piwo ТИ ГО КАЗВАМ!
Коментар
-
Цитирах ти това:
Първоначално изпратено от PULмисля че в кабела нива под 1.7250 след 30 ноември ще бъдат не възможни преди да светне 2.0000
Аз кабела го купувам и продавам само по време на азиатската сесия. Тогава няма много куки и бат Сали ми удря едно рамо. Оправяме се някак, не се оплакваме. хехехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от PULмисля че в кабела нива под 1.7250 след 30 ноември ще бъдат не възможни преди да светне 2.0000
PUL, предният път, когато ми привлече вниманието не позна. Този път ПА МАКАР И СЛЕД 30 ноември ( ??? ) дали ще стигнеш по-бързо до Марс, отколкото до Карибите?хехехе Късмет!
Успех на всички!
Коментар
-
биковете да са спокойни, еврото и кабела намериха дъно, мечките въртят тройки и се надяват на нещо значително, но вече сме в импулс макър и силно насечен, такава е играта от една година, предстои дълбока корекция, нов връх и една красива тройка след която биковете трябва да добавят зверски !!!!
Коментар
-
ЗДРАВЕЙТЕ, NZD/USD вече уверено навлиза в широката неутрална зона както и EUR/USD, мисля че биковете трябва да изчакат неуспешни първи тестове на зоните 0.7020-40, съответно 1.1940-70 и след корекция около фигура и в двете двойки, да добавят с цел 0.7150 next 0.7250, съответно 1.2150 next 1.2400. GBP/NZD ме изпълва с оптимизъм, вярвам че 2.35 ще светне преди 2.55 където ми е стопа ??? и КАРИБИТЕ, ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!!!!
Коментар
Коментар