IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MIK
    Да наистина е паднало нивото на форума и то ,защото сериозните играчи много рядко постват вече в този форум.Аз също чета и се уча
    от форума и не съм съгласен,че постовете на пивото са просташки.
    От това което той пише личи явно,че този човек е играч и то не от
    вчера на този пазар.От девет месеца съм реално на пазара и разбрах ,
    че за да се задържиш трябва да се научиш да си пазиш сметката и
    НЕРВИТЕ.Относно последното ,ако някой от по-опитните трейдъри
    сподели своя опит ,ще е доста полезно според мен.Имам в предвид
    реални трейдъри ,а не демо.Пожелавам успех и много профити на всички.

MIK, за нервите лекарство няма - или ги имаш, или ги нямаш. Има една поговорка, който го е страх от мечки да не ходи в гората. Най-добре е да приемеш началните си пари за загубени, или за вложение. Ако сметката ти е 5к например, приеми че започваш от 0. Когато се влияех от нервите си, бях на постоянна загуба почти година и половина. Затварях поръчки с по $50-100 печалба, понеже "всяка печалба била добре дошла", а държах загуби от по $500-600. Сега държа доста по-големи загуби, но и печалбите стискам Откакто си промених "чипа" (1999/2000 година) имам два или три месеца на загуба, а печалбите ми позволяват да живея доста комфортен живот, без да се налага да работя друго.
    Щом си издържал 9 месеца, сигурно ще успееш, не се отказвай.
    Успех
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Технически нива за 24 ноември

investor.bg/article.php?cat=9&id=30630

Коментар

• Първоначално изпратено от investo
        Здравейте , често чета този форум и сега като чета направо се учудвам колко е паднало нивото особено с просташките и елементарни постове на този пивото.Имам чувството че се опитват да отклонят учасниците в този форум към други подобни(за Форекс).Аз лично вече ми се охлажда желанието да участвам и да чета подобни бесмислени бъртвежи вместо да се спазва един приличен и добронамерен тон и то предимно свързан с темата.Аз лично ако бях модератор и искам да се запази популярността на тази тема В ТОЗИ форум не бих допускал въобще бесмислени глупости да се появяват по темата.Поздрави на всички готини трейдъри!
        Да наистина е паднало нивото на форума и то ,защото сериозните играчи много рядко постват вече в този форум.Аз също чета и се уча
        от форума и не съм съгласен,че постовете на пивото са просташки.
        От това което той пише личи явно,че този човек е играч и то не от
        вчера на този пазар.От девет месеца съм реално на пазара и разбрах ,
        че за да се задържиш трябва да се научиш да си пазиш сметката и
        НЕРВИТЕ.Относно последното ,ако някой от по-опитните трейдъри
        сподели своя опит ,ще е доста полезно според мен.Имам в предвид
        реални трейдъри ,а не демо.Пожелавам успех и много профити на всички.

Коментар

• EUR/USD не успя да затвори над 21-дневната EMA вчера, което дава възможност за евентуално низходящо движение. То обаче вероятно ще бъде ограничено до подкрепата при 1,1725 (61,8% от последното поскъпване).

Коментар

• ЧИКАГО, мисля че в USD/JPY предстои петица с цел 114.30, а тази петица която описват като движение с цел 120.00-50 и евентуален завършек, СПОРЕД МЕН на този етап от движението е невъзможна, пробив на 119.55 ни тласка в продължение с цел минимум 123.00

Коментар

• За нещастие за пореден път не уцелих посоката и пак съм на нулата.

Коментар

• usd/jpy

http://www.phincorp.com/admin.php?pa...=&month=&year=

Не е зле да се види...
                Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Здравейте , често чета този форум и сега като чета направо се учудвам колко е паднало нивото особено с просташките и елементарни постове на този пивото.Имам чувството че се опитват да отклонят учасниците в този форум към други подобни(за Форекс).Аз лично вече ми се охлажда желанието да участвам и да чета подобни бесмислени бъртвежи вместо да се спазва един приличен и добронамерен тон и то предимно свързан с темата.Аз лично ако бях модератор и искам да се запази популярността на тази тема В ТОЗИ форум не бих допускал въобще бесмислени глупости да се появяват по темата.Поздрави на всички готини трейдъри!

Коментар

• продавам сега с цел 1,15

Коментар

• Едно "До нови срещи на компанийката! " от мен и успех на всички за напред! Горе главите! хехехе

Коментар

• Сега време за бира ли е? Нещо от 42 градуса нагоре за аператив, и след туй на червено/тежко/ винце. А, и шарена мръвка на скарата!!!
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• USD

eur/usd
                          Дългата позиция ще допълня при пробив над 1.1885 и отново над 1.2068 с първоначален(частичен) профит на 1.22
                          Стоп-на 1.1630

usd/jpy
                          Късата позиция ще допълня при дневно затваряне под 117.96 и отново при пробив под 116 с първоначален (частичен) профит на 114

Като чета преди мъничко "дискусиите" във форума за Карибите и Марс,питам се,дали да продължавам да отделям време да поствам чат-пат?
                          Поздрави на "детската градина"!)
                          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• PIWO, разбери ме бе човек, на 2.3500 GBP/NZD ме праща на карибите, за МАРС човек как да замине ако не си купи кабели сега и на 2.0000 да ги продаде, а вероятноста да се случи това не я определяш ти......??? ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК, МОЖЕ ПЪК ЗАРАДИ ЕДНА БИРА ДА ЛАШНЕШ ПАЗАРА ??? ЩЕ РИСКУВАМ, ИМАШ Я БИРАТА...!!! ШЕГУВАМ СЕ, НАЛИ РАЗБИРАШ ОТ ШЕГИ, АЙДЕ ЧЕ ТАЯ БЕЗРАБОТИЦА ВЕЧЕ НАПЪВА ПАЗАРА......

Коментар

• Ако ли пък толкова държиш на СОБСТВЕНИТЕ СИ ДУМИ, да се обзаложим за една биричка.
                              СЪГЛАСЕН?

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                                PIWO, освен цитата който постваш в коментара си ме пращаш на МАРС вместо карибите--откъдето се връщам
                                Много се радвам, че си посетил Карибите, но не си ходил на Марс, нали? Е, по същата аналогия виждам нещата с разстоянието, което ни дели от 1.7250 и 2.00, при условие, че сега сме на 1.7230. Въобще това, което си написъл е ситуация възможна, но с % на вероятност <0.000000000000000000000000000000000000000000001 .

Коментар

Working...
                                X