If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hehehheheheeeeeeee
naistina se smeq na glas
w 15:30 ti be6e za oplakwane....... az li4no izbih 70 pipsa i zatworih na 0
koeto za men e jiwa pe4alba...... mojeh i na pe4alba no se polakomih.........nali znae6 ako analizite ti sa dobri 1 figura ne e ot zna4enie pone spored men ne goworq za hora koito dyrjat poziciite si samo za edin den
.......
Abe voina q go pro4eti towa..... az sym adwokat o4akwam honorar ot Petyr
voina - късите ги обърнах преди 6 часа в дълги затворих ги на печалба и сега пак съм къс ;-)
Ама аз се боря за 50-70% на месец , не мога да ги докарам 200% никога.Пожелавам ти много повторения
на миналия месец, а аз ще се задоволя с по-малкото
Успех на всички Спекуланти
15.35
Петар Караиванов: voina - това означва ли че си дълъг в кабела :-( ???????
Защото ако е така значи наистина имаш сериозни неприятности, които тепърва предстоят да се
задълбочават :-(
Лоша работа човече, но ти си мъдър и ще продължиш да играеш срещу мен предполагам от което нито
аз , нито ти ще имаме кой знае каква полза ;-)
, Пешо вече имам полза от играта срещу тебе - 90p. Дано и ти си се обърнал срещу себе си, защото иначе ти ще имаш сериозни неприятности!
Коментар
stefan11
Forex
voina: ako si v parter te priznavam.........................
Refractory, забравих си го в работата (( Умряла работа... Чакам брат ми да ми го донесе!
icq 39207461
Коментар
Forex
voina - късите ги обърнах преди 6 часа в дълги затворих ги на печалба и сега пак съм къс ;-)
Ама аз се боря за 50-70% на месец , не мога да ги докарам 200% никога.Пожелавам ти много повторения
на миналия месец, а аз ще се задоволя с по-малкото
Успех на всички Спекуланти
Коментар