If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
През времето в което аз търгувам,избягвам да чета тук.....
Сега "листа" - листа.......листа...... МНОГО СПАМ БЕ!
Както и да е....
Изцепките на "гуруто" ми харесаха
Цитат:
"krosist и solar - явно вие сте новата генерация от тези които ме и ще ме плюят ;-)
Държа да ви уведомя че съм мноооооооогоооооо дебелокож в това отношение, тъй като такива като вас
го правят от "94-95г. Обаче хубавото е че много бързо се изпаряват в последствие ;-)
Но щом ви доставя удоволствие - правете го,на мен не ми пречи ;-)
Успех на всички Спекуланти"
Коментар:
Явно наистина "гуруто" e мноооооооогоооооо дебелокожо!
За 10г. и от една жена може да стане човек,но не и от такъв дебил като него...
Ето и серията бисер след бисер
" С личната си сметка търгувам само опции и мнооооогооо.... рядко играя на
спота или интрадей" - а тази "друга" сметка,на кой глупак е?
"Ама аз се боря за 50-70% на месец , не мога да ги докарам 200% никога" - мойте спомени са други.... как ми пееше за 200% на ден.
"И никога не говоря или не пиша нещо в което съм убеден "
МАШАЛА!
Трябва ти един формат на мозъка....
И за да не ме трие пак оня "моя" човек,ще кажа нещо за позицията ми.
Купих малко кабел вчера.... целта ми е 1.8460 предполагам утре ще го видя това ниво.....
Tova nad 20 mi zvu4i dobre :-))
Nadiavam se 4e ne e i nad 30/35 ?? :-))) Ne 4e ima ne6to lo6o - i az sam na 34, no za jena 24 zvu4i po-dobre (nai-malkoto)
Това беше много грубо. Първо аз сам момиче, второ далеч не играя с 200-300лв. и за сажаление сам на повече от 20 години. А пък за техническия анализ, когато аз сам го научила още във втори курс в университета ти си ходил прав под масата. А пък техническия анализ също така въобще не е най-важното, защото върху пазара влияят още фундаментални, макро, микро и политически условия. Техническия анализ се прилага главно , когато няма други обуславящи пазара новини, и то се прилага точно защото го правят много хора и по този начин задвижват пазара.
Lorde, ne e toia, a taia dokolkoto razbrah :-)
I bez tova sa malko damite tuk (ili pone ne se pokazvat) - taka 4e ne se zaiajdaite be pi4ove :-))
A sega da vidim dali 6te bocnem 2665... az 6te zakria polovinata tam vse pak, no mislia 4e sled probivaneto na 2620, 2700/20 e e nared...
Коментар
The lord of the demos
voina mente
Abe kvo ste hvanali toq voina - az baz durja 4e toi nqma i 20 godini - spe4elil 200 leva na nqkoe demo zalojil gi vsi4kite i vzel 4e spe4el - 200% na 200 leeva sa to4no 400 leva!
Bravo!!!!! I az sum pe4elil nqkolko demo igri i posle vinagi sum igral s cqlata suma - taka vednuj spe4elih 100% i vednuj 200% (tova suvsem seriozno!)!
No posle si izgubih akountite sus su6tata uspevaemost! Izvoda e 4e i az imam su6tata uspevaemost kato voina samo 4e ne se smqtam za fakir kato nego, a za obiknoven kusmetliq!
Za6to spored vas vi se 4udi kak 6te vi spe4eli qhti i ku6ti- za6toto turguva max sus 200-300 leva! Taka 4e go ostavete na mira, 6te se u4udq ako znae da pravi i techni4eski analiz! ako ne e taka - obori me!
Kato go 4eta - mai o6te ne bil nazad- predstavete si za kakuv opit govorim (nikoi ne e po-silen ot pazara)!
Kusmet na vsi4ki ostanali - nebogoizbranite!
Интересно обратить внимание на комментарии от одного дилера, который указал на слухи об участии в торгах некоего центрального банка, который регулировал свои резервы. Этот слух указал на Российский центральный банк как покупателя евро после очередного огромного вмешательства на внутреннем рынке по доллар/рублю. Российские банки сообщают, что Банк России весь день стоял с покупкой сегодня на уровне RUR 28.485, купив у рынка более $1 млрд. только на ЕТС с расчетами "завтра"
Коментар