IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

da zatvarqm li spored vas dalgite GBP/USD
    Успех на всички спекуланти.

Коментар

• Forex

През времето в което аз търгувам,избягвам да чета тук.....
      Сега "листа" - листа.......листа...... МНОГО СПАМ БЕ!
      Както и да е....
      Изцепките на "гуруто" ми харесаха

Цитат:
      "krosist и solar - явно вие сте новата генерация от тези които ме и ще ме плюят ;-)
      Държа да ви уведомя че съм мноооооооогоооооо дебелокож в това отношение, тъй като такива като вас
      го правят от "94-95г. Обаче хубавото е че много бързо се изпаряват в последствие ;-)
      Но щом ви доставя удоволствие - правете го,на мен не ми пречи ;-)
      Успех на всички Спекуланти"
      Коментар:
      Явно наистина "гуруто" e мноооооооогоооооо дебелокожо!
      За 10г. и от една жена може да стане човек,но не и от такъв дебил като него...
      Ето и серията бисер след бисер
      " С личната си сметка търгувам само опции и мнооооогооо.... рядко играя на
      спота или интрадей" - а тази "друга" сметка,на кой глупак е?
      "Ама аз се боря за 50-70% на месец , не мога да ги докарам 200% никога" - мойте спомени са други.... как ми пееше за 200% на ден.
      "И никога не говоря или не пиша нещо в което съм убеден "

МАШАЛА!
      Трябва ти един формат на мозъка....

И за да не ме трие пак оня "моя" човек,ще кажа нещо за позицията ми.
      Купих малко кабел вчера.... целта ми е 1.8460 предполагам утре ще го видя това ниво.....

Коментар

• Forex

e trqbva i da se 4ete po vnimatelno,no moje bi e opiqnen ot tiq 200%

Коментар

• voina mente

Neznam voina kakav e ama as dneska si lapam blagodarenie na NEGO .
          Успех на всички спекуланти.

Коментар

• long eur/usd

mvp, остана да напишеш и че крайната ти цел е 1.2790 и вече ще съм сигурен че ми преписваш от разхвърляните по бюрото листчета

Коментар

• forum

voina, you have a m@il.

Коментар

• voina mente

Tova nad 20 mi zvu4i dobre :-))
                Nadiavam se 4e ne e i nad 30/35 ?? :-))) Ne 4e ima ne6to lo6o - i az sam na 34, no za jena 24 zvu4i po-dobre (nai-malkoto)

Коментар

• voina mente

Това беше много грубо. Първо аз сам момиче, второ далеч не играя с 200-300лв. и за сажаление сам на повече от 20 години. А пък за техническия анализ, когато аз сам го научила още във втори курс в университета ти си ходил прав под масата. А пък техническия анализ също така въобще не е най-важното, защото върху пазара влияят още фундаментални, макро, микро и политически условия. Техническия анализ се прилага главно , когато няма други обуславящи пазара новини, и то се прилага точно защото го правят много хора и по този начин задвижват пазара.

Коментар

• voina mente

Lorde, ne e toia, a taia dokolkoto razbrah :-)
                    I bez tova sa malko damite tuk (ili pone ne se pokazvat) - taka 4e ne se zaiajdaite be pi4ove :-))

A sega da vidim dali 6te bocnem 2665... az 6te zakria polovinata tam vse pak, no mislia 4e sled probivaneto na 2620, 2700/20 e e nared...

Коментар

• voina mente

Abe kvo ste hvanali toq voina - az baz durja 4e toi nqma i 20 godini - spe4elil 200 leva na nqkoe demo zalojil gi vsi4kite i vzel 4e spe4el - 200% na 200 leeva sa to4no 400 leva!
                      Bravo!!!!! I az sum pe4elil nqkolko demo igri i posle vinagi sum igral s cqlata suma - taka vednuj spe4elih 100% i vednuj 200% (tova suvsem seriozno!)!
                      No posle si izgubih akountite sus su6tata uspevaemost! Izvoda e 4e i az imam su6tata uspevaemost kato voina samo 4e ne se smqtam za fakir kato nego, a za obiknoven kusmetliq!
                      Za6to spored vas vi se 4udi kak 6te vi spe4eli qhti i ku6ti- za6toto turguva max sus 200-300 leva! Taka 4e go ostavete na mira, 6te se u4udq ako znae da pravi i techni4eski analiz! ako ne e taka - obori me!
                      Kato go 4eta - mai o6te ne bil nazad- predstavete si za kakuv opit govorim (nikoi ne e po-silen ot pazara)!
                      Kusmet na vsi4ki ostanali - nebogoizbranite!

Коментар

• Fun

Интересно обратить внимание на комментарии от одного дилера, который указал на слухи об участии в торгах некоего центрального банка, который регулировал свои резервы. Этот слух указал на Российский центральный банк как покупателя евро после очередного огромного вмешательства на внутреннем рынке по доллар/рублю. Российские банки сообщают, что Банк России весь день стоял с покупкой сегодня на уровне RUR 28.485, купив у рынка более $1 млрд. только на ЕТС с расчетами "завтра"

Da jiveiat bratiata rusi :-))

Коментар

• Fun

))))))
                          Първият съвет към току-що проходило ескимосче:
                          - И запомни един път завинаги, жълт сняг не се яде!

Chao na vsi4ki -poemem kam Varna.
                          Ne mi se iade jalt sniag )) - makar che sasceto mi trapne za edin sell v gbp/usd

Коментар

• Forex

Neznam 50-70% ama 20% vzemash sas sigurnost ot naivnici koito si misliat che shte im spechelish pari
                            Za smetka na tova ne mojesh da zagubish nishto

Коментар

• Forex

refractory:Да, бе няма проблеми евала!!!

Коментар

• Fun

Hahaaaaa, Max tova mi haresa :-))

Коментар

Working...
                                X