IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale12
    dnes napravix 1000 leva 4estito
    На сън ли направи 1000 лева бе бро?

Коментар

• dnes napravix 1000 leva 4estito

Коментар

• mom4eta, strahotna ve4er.dotuk sam samo na zaguba, no stava dosta iako rali.niakoi moje li da dade malko fundamentalni danni na tova koeto nabliudavame i targuvame v momenta
        leka i uspeshna na vsi4ki

Коментар

• nzd/usd вече достигна sell зоната, мечоците могат да се пробват със стоп на 0.7050, пробив на тази цифра според мен дава силна заявка за тест на 0.7250 next 0.7450

Коментар

• Благодаря за отговора и аз мисля че има още път на север но за дългосрочна игра,а аз играя краткосрочно и затова мисля че е добре за вход и цели за деня около 35-40 пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
              Някои разиграва ли EUR/GBP,не виждам никакви коментари за тази двоика,сигурно само на мен ми харесва.Според мен е добра за вход за къса позиция със стоп на 0.6875 и цел не мога да определя още.Ще ми е полезно да чуя и вашите мнения.Приятна работа.
              sell 0.6887 kolega izviniavai gledah dnevna 0.6870 e nai dobroto spored men

Коментар

• Къс EUR/GBP, също бих отиграл от тези нива с добавка на 0,6890-95 и стоп на 0,6904. Цел 0,6805 за 1/2 и 0,6755 за останалото. Ако човек има нерви и 0,6710 може да се гони, но ми се струва малко вероятно. Възможно е достигане и до 0,6950-80 преди връщане под 0,68. Там ще е по-сигурно за скъсяване. Отделно че е положителен суапа и може да се държи позиция по-дълго.

Коментар

• Някои разиграва ли EUR/GBP,не виждам никакви коментари за тази двоика,сигурно само на мен ми харесва.Според мен е добра за вход за къса позиция със стоп на 0.6875 и цел не мога да определя още.Ще ми е полезно да чуя и вашите мнения.Приятна работа.

Коментар

• Здравейте и успешна седмица, тест и пробив на зоната 1.7160-1.7200 в кабела мисля че ни дава средносрочно дъно, КИВИТО е във вихъра си, само още 10фигури и на коледа сме на КАРИБИТЕ !!!!!

Коментар

• Евро тема

Здравейте спекуланти, като гледам как са нещата при EUR/USD, може май пак да имаме тест на 1.1640. Ако има някой подобно на моето мнение нека го сподели.
                      Успешна и много профитна седмица на всички!

:]

Коментар

• http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• EUR/USD образува reversal бар на 1Н графика. На 4Н също се оформя нещо подобно. Има и divergence на Bears Power... 1,1680 се очертава като силна подкрепа. Ако бъде пробита следващата цел е при 1,1590 (38,2% корекция на дългосрочния възходящ тренд).

Коментар

• Така е тука

http://www.finance.sts.bg/forum/view...0d36c4b795fd92
                            мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• не бой се, на който не му върви в играта, му върви в живота
                              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Az specialno svarsih s igrata, sega samo sedeia i se molkia da spre dvizenieto nadolu, i pokrivam otkritite pozicii, gubia po vsicki frontove.

Коментар

Working...
                                X