IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Neznam na kade e dvizenieto no dobre ce uspiah snosti malko da poraztovaria. Az smiatam ce ste e nagore i to mnogo. Uspeh na vsicki

Коментар

• Късо евро/$ 1.1874 , стоп 1.1930 , цел 1.1480. На юг, иначе сметката ще ми замръзне. А дали е така ще разберем до Коледа.Не се заблуждавайте, трендът сега е яко надолу!

P.S. И ИЗПОЛЗВАЙТЕ СТОПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!![/img]

Коментар

• PIRAT

Движението днес - до 1.1810 - след това до 1.1730

ne pirat dvigenieto dnes e 1705 1689 nadoly a nagore e 1834 1846 1852

da vidim dali sum prav yspeh na vsi4ki

pi4 sburkal sum petuk s ponedelnik yspeh na vsi4ki

Коментар

• eur/usd

Mislq,che zapochna 5-cata vylni nagore.Ochakvam sega pyrvata korekciq do kym 1.1760 +/- 20 pip-a i sled tova da probiem dosta nad 1.19.
          Uspeh na vsichki :-)

Коментар

• канадеца

Даже -видях грешката в това което съм написал .
            D.Y.F-091066

Коментар

• pepino

Даое и до 1.12 да има път после какво го чака само това имам в предвид , а като се усещат на къде духа вятъра дали ще им стиска да го подкарат много на юг.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                Здравейте и успешна седмица, тест и пробив на зоната 1.7160-1.7200 в кабела мисля че ни дава средносрочно дъно, КИВИТО е във вихъра си, само още 10фигури и на коледа сме на КАРИБИТЕ !!!!!
                PUL дано тоя път се сетиш да пратиш картичка че миналият път с кабелите ме пропусна . Дано всичко мине както трябва. Успех ти желая. И да не ни забравиш като идеш пак на карибите и ние искаме да видим някоя мацка по по-скромно облекло а не с два половера и сако както е тука .
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Re: ppp

Първоначално изпратено от supertrader
                  Или топла или закъсняла зима се очертава , обоче не се притеснявай за светлото бъдеще канадеца много се е самозабравил и ще му покажат пътя.Не вярвам в бъдещето на тази цена на петрола - обречен е и зоната на реиндж в която влезе долар йена и заради която предполагам изпозатвориха доларите няма да го спаси в переспектива.Успех!!!
                  kanadeca ima put kum 1.1536-1.1489 pi4ove tova vigdam na grafikata

Коментар

• ppp

Или топла или закъсняла зима се очертава , обоче не се притеснявай за светлото бъдеще канадеца много се е самозабравил и ще му покажат пътя.Не вярвам в бъдещето на тази цена на петрола - обречен е и зоната на реиндж в която влезе долар йена и заради която предполагам изпозатвориха доларите няма да го спаси в переспектива.Успех!!!
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Добавих към дългите USD/CAD 10к на 1.1650
                      Средната цена на 50к е 1.1746
                      Имам поставен ордер за нови 20к на 1.16
                      Това е едно от нещата, които ме карат да вярвам в светлото бъдеще на тази позиция:

January crude oil slipped $1.35 to close at $57.36 Monday as temperatures in
                      the eastern US surged 25 degrees from Friday's chill.
                      January may still encounter some technical support between the $56.70
                      session low and the $56.35 floor from November 18, but new lows would target
                      declining channel support at $54.60 or the long-term weekly uptrend at $50.71 as
                      the next major objectives. Reversal past $58.30 would revive the challenge to
                      the $59.10-59.15 highs of the past two weeks, with downtrend resistance at
                      $60.13 as backup resistance. New lows posted today in heating oil and gasoline
                      suggest the major trend will remain lower in crude oil too.
                      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Някаква грешка ли има ама ти виждам еднакви постове 3 пъти а и не знам дали говориш на мен.Още не ми е ударило стоповете и не знам за коя поръчка ми говориш,ако е за евро/$ е мръднало само 3-4 пипса от както съм я заявил и макар и да съм новобранец играя реал.Не казвам и че няма да ми удари стопа защото ги слагам твърде близо до входовете ми

Коментар

• pri vsi4ki slu4ai oba4e na niakoi hora dve figurki dobre im se otraziha na smetkite

Коментар

• Ееее,колега честито.Пожелавам ти всеки ден да си така,жалко че от демото не се изплащат печалбите-хахаха.Аз влизам в евро/$-къса от 1.1874 стоп-1.1900 цел-1.1810 Имам доста хляб да изям да изкарам и аз 1000 лева.Успех ти желая да не се засегнеш[/quote]
                            kolega isprashtia li ti stopa.tia evro bikove biaha dosta hard mai
                            uspet ti jelaia vse pak.
                            p.s.to ka se zamislia i az sam kas samo 4e po nadole ot teb [/quote]
                            Колега, съжалявам, че ти удари стопа / на демото де /, ама то си е спорт, нали

Коментар

• [/quote] Ееее,колега честито.Пожелавам ти всеки ден да си така,жалко че от демото не се изплащат печалбите-хахаха.Аз влизам в евро/$-къса от 1.1874 стоп-1.1900 цел-1.1810 Имам доста хляб да изям да изкарам и аз 1000 лева.Успех ти желая да не се засегнеш[/quote]
                              kolega isprashtia li ti stopa.tia evro bikove biaha dosta hard mai
                              uspet ti jelaia vse pak.
                              p.s.to ka se zamislia i az sam kas samo 4e po nadole ot teb

Коментар

• Първоначално изпратено от vale12
                                dnes napravix 1000 leva 4estito
                                Ееее,колега честито.Пожелавам ти всеки ден да си така,жалко че от демото не се изплащат печалбите-хахаха.Аз влизам в евро/$-къса от 1.1874 стоп-1.1900 цел-1.1810 Имам доста хляб да изям да изкарам и аз 1000 лева.Успех ти желая да не се засегнеш

Коментар

Working...
                                X