If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нека да се съредоточим в пазара
по мое мнение индекса на потр. цени /щатските/ ще отбележи ръст поради по-слабия долар
и както е и петък ще има слизане до поне 1.2540
ot dosta vreme ima edna Divergencia na H4 pri MACD
mojem li da i viarvame? az li4no ia priemam no ne smeia da se pusna
Коментар
Bate_Goiko
eur/usd
солджър - сори но както казах и по-рано не мисля повече да ви правя кефа и да се заяждам с вас!
Аз знам, че такива играчи и капацитети като вас не мога да поучавам, затова ги пиша тези работи за "по-простите" хора, дето от време на време регистрират и загуби!
Аз лично откакто следвам този принцип си спестих доста средства и нерви, но никой не карам да ме слуша!
absolitno sam uveren che tezi ot foruma koito igraiat taka riskovano v tazi neopredelena obstanovka
igraiat s 1-2 lota maximum 5 i pechalbata fakticheski ne e koi znae kolko goliama.
Tova si e moe mnenie....vseki si znae s kolko i kak.
Коментар
Bate_Goiko
eur/usd
отговор
Удивително-гълтам загуба 25 пипса и вече съм бик!! От 1.2685. Май не ми е ден.
Спокойно КАК, тези неща се научават с времето и опита!
По-добре се оттегли за днес и утре и се учи от тези, които са минали по този път!
Сутринта не исках да се заяждам с теб, а само да те предпазя, но ти си поредния пример за тези хора, които писах!
Алчността е това, което довежда хората до фалити и губещи позиции!
Не мога да те разбера защо просто не се оттегли вчера след като беше толкоз напред и след ден-два да премислиш нещата наново на трезв акъл?!
Не можеш за една седмица да станеш милионер нито ти, нито някой друг тук!
Типичен пример за това как трябва да се действа в такива случаи бе Куки преди 1-2 седмици, който напави за един ден голяма печалба и веднага след това се отказа да дава съвети и си взе почивка един ден!
Това го написах най-вече заради другите, които биха тръгнали по твоя път в подобен случай!
д-р Иванов, като имате във пред вид суапово число пишете суапово число. Сащото са отнася и за форуърдни точки. Незнам в МОБ на къф пъзар сту таргували, ама на нормалния лихвите имат значение. За двойния връх хич няма и да обяснява, щтот въобще ни ма интирисува дали е двоен връх или тройно било.
Исках просто да убърна фнимание на вАС да фнимавати щтот не сички му ръзбират къту меня.
С този правопис предполагам че ще схванеш вече, Петре, какво всъщност искам да кажа. За мен изобщо не се грижи, защото си имам собствена система.
г-н Караиванов интересно ми е ако утре индекса на потребителските цени покаже малко по-голям ръст,
каква според Вас ще е реакцията на пазара.
Предварително благодаря.
Коментар