IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iwo
    ако някои може да ми каже , какво става когато инвеститорите започнат да се ослушват да инвестират в дадена икономика , а и на търговските фирми не им трябват пари ...
    ще му кажа как да играе една валута
    пропускате вие важните неща нищо другия път като ви задам такъв върпос ще искам по 100 долара

ето един отговор
    валутата е американски долар
    инвеститорите чакат по добър курс да си накупят долари

какво ще става ли - ами ще отскочи надоле а после ще се заколебае

инфоагенция iwonews - (wsiqki prawa za pazene )

1.25 до края на седмицата за е/д после обратно до 1.20

аиде всички на каруцата
    застраховка против фалит
    не се предвижда

Коментар

• USD/CAD

Прибирам се и какво да видя-лимит ордера за покупка на кад на 1,1585 се е изпълнил,че даже е слизала цената доста по-надолу.Това вече ще поизмени картинката тук - имаме цели 1,1540-20.След това според мене има корекция до към 1,1750 - 1,18 ,а после спускане .Много зависи и от лихвите утре ,които ще бъдат вдигнати,но аз мисля,че този факт е включен вече в цената от днес.
      Лимит бай ордер 10к на 1,1535!
      Хайде със здраве!

Коментар

• Re: PPP

Първоначално изпратено от KIO
        PPP, kakvo ste pavish s gbp/jpy. I az skusih na 209, kato se nadqwah da oburne, no nesto nqma podatki. Dai edno mnenie.
        Ами в момента не виждам някакъв положителен изход. И мен много ме изненада и се натоварих доста тежко. Сигурно ще изчистя 1/3 ако слезе до към 208, а останалите ще оставя и ще скъсявам наново от по-високи нива. Надявам се японците да се намесят, а това обикновено става към 5-6 през нощта БГ време. Ако го направят няма да се учудя на 3-4 фигури рали надолу.
        Дотогава ще стискам палци
        Успех
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от Buzz
          Imam dulga poziciq na EUR/USD, no se vklyu4ih mnogo kusno na 1.1800 predi okolo 2 sedmici. Iskam da zakriq poziciqta sega na minimalna zaguba i da q otkriq otnovo kato (ako) padne do kum 1.1710! Kakvo mislqt
          po-opitnite traderi?

spored men ima put do 1.1811 no edva li 6te e dnes /moge bi do 24 4asa/ a tam 6te vidim
          1.1772 su6to e nivo na obru6tane za nadoly no vig kakva sve6t 6te obrazyva

yspeh
          /li4no mnenie ne e zadulgitelno da e viarno/

Коментар

• Imam dulga poziciq na EUR/USD, no se vklyu4ih mnogo kusno na 1.1800 predi okolo 2 sedmici. Iskam da zakriq poziciqta sega na minimalna zaguba i da q otkriq otnovo kato (ako) padne do kum 1.1710! Kakvo mislqt
            po-opitnite traderi?

Коментар

• PPP

PPP, kakvo ste pavish s gbp/jpy. I az skusih na 209, kato se nadqwah da oburne, no nesto nqma podatki. Dai edno mnenie.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobsan
                Първоначално изпратено от PPP
                Изпълнила ми се е добавка на 20к към дългите USD/CAD от 1.16
                Цялата поръчка е 70к от 1.1704
                Успех
                PPP тоя петрол ми е.. .. айката.Докога ...Тея канадци се оляха,а и утре дигат лихвата.Да се надяваме че вече са го отиграли днес.Кажи сега как я виждаш тая двойка знам че си дълъг от доста време т.е. какви са ти целите.
                Мисля, чв максимума ще е 1.1475/1.15, но не ми се предоверявай, защото и за Паунд/Йена не мислех че ще мине 209 Аз лично имам поръчка за добавка на 20к на 1.15
                Логика да пада още много няма, бенДзина продължава да пада стремглаво тук, от Септември е почти 40% надолу.
                Успех

Коментар

• според мен всяко слизане в кабела от тези нива е изключителна възможност за покупка, стоп 1.7247 таргет 1.77 next 1.83

Коментар

• Първоначално изпратено от 888
                    Първоначално изпратено от PUL
                    мисля че usd/cad е за покупка в зоната 1.1480-1520, стоп 1.1400
                    или сме се запътили към 1,12
                    успешна търговия
                    za da sme po to4ni 1.1188

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                      Изпълнила ми се е добавка на 20к към дългите USD/CAD от 1.16
                      Успех
                      PPP тоя петрол ми е.. .. айката.Докога ...Тея канадци се оляха,а и утре дигат лихвата.Да се надяваме че вече са го отиграли днес.Кажи сега как я виждаш тая двойка знам че си дълъг от доста време т.е. какви са ти целите.

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                        мисля че usd/cad е за покупка в зоната 1.1480-1520, стоп 1.1400
                        или сме се запътили към 1,12
                        успешна търговия

Коментар

• мисля че usd/cad е за покупка в зоната 1.1480-1520, стоп 1.1400

Коментар

• Изпълнила ми се е добавка на 20к към дългите USD/CAD от 1.16
                            Успех

Коментар

• Мисля, че Хартли отново позна. Той прилага схемата си и към графиките с по-малки времеви диапазони, но очевидно е, че след дневна графика (и по-нагоре) трябва време за изчакване и "късане на нерви" в съмнения...

Другото съществено, което съм забелязал (не защото така ми се иска, но отново - субективно!) е, че сметките по Хартли са с много голям резерв. Ако тази моя констатация излезе вярна, очаква СЕ кабелът да има още път нагоре... Но в тези допускания, разбирате, няма включен никакъв фундамент...

Окончателно, вие си знаете как да реагирате на движенията на цените с ваша изпитана стратегия, затова не се съобразявайте с написаното от мен, още повече, че много корекции могат да последват (и на основния тренд, пък и корекции на корекцията).

Успехи!

Коментар

• kolegi edna molba niakoi da znae demo MT4 koeto da ne triabva da se registrira6 za mesec i da e s vuzmogno nai mnogo dvoiki mersi predvaritelno i yspe6na sedmica na vsi4ki

Коментар

Working...
                                X