IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/CHF

777, надявам се, че си успял да подобриш. Тези BOJ (мамка им)... И аз не бях виждал такова нещо. Две пипсчета не му достигнаха да ми уцели стопа.
    Аз не е лошо да си ходя.
    Приятна вечер на всички!

Коментар

• JPY

nqkoi se opitva da se ebava s boj)

Коментар

• JPY

джапанките пак мътят водата

Коментар

• JPY

Takova 4udo ne bjah vizhdal nikoga.

Коментар

• gbp/usd

На 1.8340 затварям.Нелош ден,ако изключа евро/паунда,но и той не е особено далеч)

Коментар

• JPY

тези пак изтърваха иената

Коментар

• GBP/CHF

Що ли ги затворих?! Пълен аматьор!

Коментар

• gbp/usd

Dolar/Yen pak pada

Коментар

• gbp/usd

Чистя половината на 1.8391 , цената на останалата част: 1.8423.
                    Много голяма ми беше станала позицията,а това не е много здравословно )

Коментар

• GBP/CHF

Otносно тренда и корекциите: прегледай дневна графика назад във времето.

Коментар

• GBP/CHF

Az мойте къси ги затворих на 2.3384. От сутринта: - 64+144=80 пипса..
                        Все пак и аз мисля, че му е време да връща, а и не ми се чака повече.
                        Стискам ти палци.

Коментар

• GBP/CHF

da ti kaja 2,30 ne mi govori ni6to. Trenda e na gore, i ne mislia 4e 6te stigne tolkova nisko. Ama det se vika
                          POJIVIOM UVIDIM

Коментар

• GBP/CHF

hm, ne znam. spored men 6te vurne

Коментар

• JPY

Вместо виц:

BONY: BOJ применяет против рынка тактику «Crazy Ivan».

19:35 9.March.2004

Майкл Вулфолк, старший валютный стратег в Bank of New York, предполагает, что действие BOJ в понедельник могли быть новой интервенционной стратегией. "Назад во времена Холодной войны, когда русские подводные лодки применяли тактику проверки отсутствия слежения, предполагающую полную остановку двигателей, которую американцы прозвали "Crazy Ivan" ("сумасшедший Иван" - из-за частых столкновений)", - говорит Вулфолк. "BOJ проверил рынок, чтобы выяснить сохраняется ли по-прежнему восходящее давление в иене", - говорит он. Также BOJ хотел увидеть, что рынок будет делать, если центральный банк полностью уйдет со сцены, говорит он. "На данный момент, очевидно, что без BOJ мы получим прямой выстрел до Y100.00", - утверждает аналитик. Действия BOJ в понедельник должны рассматриваться как некое новое дополнение к его интенсивной интервенционной политике, предназначенной, чтобы держать руку на пульсе рынка, с одной стороны, а, с другой, смотреть за поведением спекулянтов. "Мы должны быть осторожны, ожидая еще большее применение тактики "Crazy Ivan" в будущем", - добавляет эксперт.

Коментар

• GBP/CHF

Osrednih na 2.3340 i imam sredna sena 2.3360.Na 2.3400si vzemam pechalbata.

Коментар

Working...
                                X