If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Zdravejte kolegi. I az sym nastroen za peta vulna mvp, naistina ne moga da razbera kakvo se sluchva, javno sme v 4ta vulna, no az vmesto da se vyrna v legloto, dva dni jam dyrveta...
Edin vapros, njakoj polzva li Meta Stock prez njakoj bulgarski vendor? Zastoto mi pisna da se zanimavam s dva accounta.
Това е малка закачка , въпреки че е истина ))))
Особенно часто упоминаются названия четырех животных: быки, медведи, свиньи и овцы. Как говорят, быки делают деньги, медведи тоже делают деньги, а свиньи идут под нож.
Бык бьет врага рогами снизу вверх. Бык - это покупатель, игрок, который делает ставку на повышение и выигрывает от роста цен.
Медведь бьет врага лапой сверху вниз. Медведь - это продавец, игрок, который делает ставку на понижение и выигрывает, когда цены падают.
Свиньи - это алчные игроки. Потеряв всякую осторожность, они и попадают под нож. Одни свиньи покупают или продают непомерно большие для них позиции, прогорая при первом же незначительном движении рынка не в их пользу. Другие прогорают, передержав позиции.
Овцы - робкие игроки, боязливо следующие за тенденциями, слухами и гуру. Время от времени они, нацепив на себя бычьи рога или облачившись в медвежью шкуру, пытаются выступить в роли знатоков. Однако их легко узнать по жалобному блеянию, когда на бирже наступают трудные времена.
Коментар
Стоян1
EUR/USD
Petarcho aide da ne se obijdame a?
Nikoi ne te ebava veche, ne razvaliai foruma.
A i ne sam pital tebe. Tebe te znam che ne igraesh
Коментар
ik0
EUR/JPY Option
Единственото тъпо нещо във форума си ти Г-Н КАРАИВАНОВ.
Използваш този форум единствено да се правиш на велик и да дърпаш "кандидат трейдъри"
Истинските прогнози са от хората които играят с реални сметки, ти не си от тях.
Коментар
монтьора клан
EUR/USD
Петърчоооо, да ти повярваме пич, ама ти това за eur/jpy го твърдеше и на 132, 130, 128, кво ти пречи и сега да го кажеш че е за купуване.
Айде със здраве...
Kuks, otnosno valnite, naistina Alpari praviat dobar analiz. Variantite sa mnogo, no predpo4itaniata mi sa za tozi:
Хорошо видно, что предполагаемая волна 4 предпочла самую трудно прогнозируемую форму - форму тройной тройки. Она уже выполнила все нормативы коррекционных волн импульса как по глубине, так и по длительности. Для данного варианта разметки незавершенной осталась последняя тройка - волна [z].
Spored men vse o6te sme v 4-ta valna (t.e. o4akvam spad do 1.1890), no poradi visokia risk na otigravane, gledam mnogo da ne se butam v pazara i vlizam incidentno pri signali na M30 i H1 za nikoi barz pip
Kakto kazva Bill Williams - ako ne znae6 kakvo stava, zna4i nai-veroiatno si v 4-ta i po-dobre se vra6tai v legloto :-)
V momenta oglejdam GBPUSD i mislia da skasia ako vidia 1.8375/85 (stop na 1.8423).
Коментар