IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• без тема

FF, и ти ли започна да се засягаш?! И то на разни никове, които се появвяват само да се заяждат?!
    Недей бе човек!
    А gbp/chf така се срина... и аз естествено го изпуснах

Коментар

• BOJ

BOJ-RESERVES - 640 BIO

Коментар

• без тема

hei DD kato se zamislia moge i da ne go zakluca ami prosto niama da pisa tuk zasto da te draznia ne biva smiatam prosto da prodalga da si uvelicavam kapitala sas min. 10 procenta na sedmica i netnia rezultat da si e v moia polza i da ne civria posle che deltata sa kuhi ima edna prikazka sigurno i a znaesh na kriva raketa i kosmosa i preci.iskrenno ti gelaia uspeh vav targoviata

Коментар

• без тема

Искам да кажа че за 3 те месеца на тази година са похарчени парите
          които им бяха отпуснати със закон и че скоро едва ли ще има ново
          решение на парламента за ново печатане на вътрешен дълг.
          И иначе BoJ има 800 милиада долара а не Йени .

Коментар

• BOJ

Петърчооо, ти откога стана спец и по BOJ, ама толкоз голем, че ти продаваш йената, пък тя поскъпва. Явно си се вживял в ролята на BOJ ли, к`во ли???

Коментар

• без тема

Да , това което казваш за BOJ е несериозно и забавно. Имат 270 милярда при това само за
              интервенции са над 160 милярда, така че не се самозблуждавай.
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• jpy

bank of japan veche nqma pari?? kakvo tochno iskash da kajesh?

Коментар

• без тема

1anti BoJapan вече няма пари , парите които им бяха отпуснати от Министерството
                  на Финансите (чрез нов дълг) вече са похарчени .Това което днес се случи
                  ще се случи пак . Тренда е надолу .

Коментар

• без тема

Желая ти успех, но не разчитай само на БОЖ, ако не достигне моите ентрита, ще търся възможност за влизане като обърне на дневна!
                    Успех, аз отивам на мач!

Коментар

• без тема

malkia, zdravei opasno e , no si mislq che do 1mesec shte vidq 10 figuri nagore i shte go probvam, naposledak nqmam mnogo vreme za intraday i kato znam che zad poziciata stoi boj si mislq che riska si e opravdan.vse pak vlizam s malka pozicia, zashtoto natiska izglejda e serioren, no nikoi ne e po-seriozen ot boj...

Коментар

• без тема

Anti ne e li malko opasno, moite entrita sa 103,35.... 102,60 i eventualno, ako stigne dotam 101,10.
                        Priznavam, 4e JPY mi e naj-slabata valuta i tam rezultata mi e fifti/fifti, no pyk trypkata mi e golqma! Taka 4e moje i da ne me slu6a6!
                        Uspeh na vsi4ki!

Коментар

• без тема

buy usd/jpy 103.8 re:buy 103.1/if seen/ stop..101 t.p. 112+

Коментар

• без тема

Zdraveite..)
                            Dnes pazara e bil dosta skuchen

Коментар

• без тема

FF TI NE SI GLUPAV, NE SE ZABLUJDAVAI ZA TOVA, NESHTO POVECHE TI SI GOLIAM KUHAR, PO-KUH SI I OT GRADINSKA LEIKA KOGATO E PRAZNA. ZATOVA ZAKLUCHVAI KOPUTERA VAV SEIFA, HVARLI KLUCHA V ISKARO I SI JIVEI JIVOTA!

GL!

Коментар

• без тема

EI MNOGO SAM GLUPAV AMA MNOGOOO STE VZEMA DA SI ZAKLUCA KOMPUTARA CHE KATO SAM MNOGO VREME PRED NEGO VSE NIAKOIA PROSTOTIA STE NAPRAVIA

Коментар

Working...
                                X