IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Привет на всички.Куки,продължавам да стискам късите от1.1912,като се опитвам да се абстрахирам
    от интрадневните очаквания.Работата е там,че EUR/USD,като най-търгувана двойка,е в основата на
    всички читанки и пр. за форекса.Начинът,по-който аз съм схванал въпросните читанки ми говори следното:
    1.1730/50 ще видим преди да видим 1.2335.А иначе вчера забележката ти за евентуален подскок до
    1.1970 беше повече от уместна,просто вече нямах търпение да ми се изпълни барем един ордер,този беше
    от предния ден,когато въпросната цена не беше достигната за 5-6 пипса.Мисълта ми е,че към предходната дата ордерът си
    беше на точното място,но към вчерашната-не...Ако въпреки това преди 1.1730/50 видим 1.2335
    с ръка на сърцето си признавам,че абсолютно нищо не разбирам от форекс и зарязвам търгуването.
    Успешен ден на всички !

Коментар

• eur/usd

Bloomberg , CNBC sa free na cifrov satelit pone za sega

Коментар

• eur/usd

Хубаво затваряне на свещ на 4Н ............ само за надолу

Коментар

• eur/usd

gledam cnbc po kabel do 13.00 chasa nashe vreme, kak e pri vas i ako imam satelit nuzno li e dekodirshto ustroistvo ili e frre 24 chasa ?

Коментар

• gbp/usd

Леле gbp как се изстреля! Ще се похваля че имам дълга позиция от 1.7710 Дано продължи до 1.7850

Коментар

• eur/usd

Have a nice weekend everyone and special for KUKI!!!

Коментар

• eur/usd

хванах върха за сутринта и избягах от позицията.
                не беше много хубаво, психологически в такива моменти е по-добре да започне човек уикенда по-рано
                май това беше търговията за мен за тази седмица.

Коментар

• eur/usd

стопове на 90 - отнесени. next стопове на 70. Аз слагам вход 1860. След това ще гледам.

Коментар

• eur/usd

chicago wnimawai s tozi probiv - oste e dosta weroqten, sasto kakto e weroqtno da bude fake-nat mnogo barzo.
                    midd/longterm ste posrestnem tam shortterm i ste e zakratko

Коментар

• eur/usd

Zatварям на 1912. Не ми харесва...

Коментар

• eur/usd

dobavqne pod 1.1885 za 1.1850
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

Ще пробвам нещо по-рисковано. Къс от 1905 и таргет 1880

Коментар

• Нов FOREX анализ

ne zabraviaite che ima i G7 i moze da ne im se marda mnogo dnes vapreki che e petak a da otlozat golemite dvizenija za ponedelnik.
                            lichno smiatam che shte testva 1.1850 zanata i ako ne probie otiva do 1.20

Коментар

• Нов FOREX анализ

hitra kukuvica
                              i w4era izbqga dobre. opita tuk e mnogo polezen - podsuznatelno ti kazwa nqkoi nesta
                              hubawo e 4e go slu6a6

buy wsi4ko pod 1.19

Uspeh

Коментар

• eur/usd

Dobro утро! Очаквам гмуркане за обиране на стопове около обяд. Което означава, че най-вероятно ще се вкл. около 1860-75.
                                Успешен ден!

Коментар

Working...
                                X