IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Soldier, още ме гони див страх (след изпепеляването на акаунта). Даже съм го затворил този прозорец, защото се изкушавам )
    Седи ми ордер за покупка само в eur/usd. Ako sлезе до входа, нещата за мен ще си дойдат по местата.
    Успех

Коментар

• jpy

bertram, mi to i eur sashto gi zagubi.....

Коментар

• eur/usd

Systray,аз имах предвид малко по-глобалната картинка...Нищо по-естествено от това да бъркам,
        разбира се Между другото следиш ли GBP/CHF ?Вече оставих ордер за продажба на 2.3390.
        С 1/3 позиция,че нали го знаеш какъв е После друга 1/3 на 2.3470.За последната не съм мислил.

Коментар

• eur/usd

dolara zgubi >100pipa sprqma JPY. dali i pri franka she stane :-\ ?
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

Soldier, като гледам текущото изстрелване, още сега мога чистосърдечно да си призная, че не разбирам нищо от forex
            Ще си почина уикенда и от Понеделник по-внимателно.

Коментар

• eur/usd

Пардон.. да се чете форумът им:-)))

Коментар

• eur/usd

Да много е гадно, че CNBC е само до 13:00. Ако има някой към Евротур може да подкрепи идеята CNBC да бъде пусната целодневно на този директен линк:
                http://www.evrotur.net/forum/viewtopic.php?t=29
                Може и някъде другаде по форума ми - Нямам претенции :-)) Важното е да сме повече.

Коментар

• eur/usd

Явно на повечето места CNBC е от 7 до 13. За мен е много полезно да ги дледам от 7 до 7:30 и малко след 8.
                  кукс, много правилно търгуваш. Щом не ти харесва махй позицията. Пазарът винаги си е на мястото и може да откриеш нова.
                  Успех

Коментар

• eur/usd

FED vinagi podgotviat mnenieto i zapochvat sus signalite po-rano!Vse pak sluhove i fakti, ako chakahme samo faktite!
                    Dnes test na 1850 , no ste se reshi ot nivoto 1880!

Коментар

• eur/usd

I AZ SAM DALAG A PO VAPROSA ZA LIHVITE NE SMIATAM CHE STE GI PIPAT PREDI AVGUST/STAVA VAPROS ZA FED/USPESEN DEN NA VSICKI/

Коментар

• eur/usd

Na vseki mu e iasno ili taka si vuobraziavam, che evrozonata drastichno zabavia hod v sravnenie s USA i Japan!Indexa
                        ZEW go potvurdi, a i drugata sedmica rezultatite niama da sa po-dobri!Nivoto 1.17 e nai-logichno s ogled na tova , a i
                        dnes chakam signali ot FED za polozhitelna US tendencia

Коментар

• eur/usd

E wie ste kysi ama az sym long
                          Da zeme da se ka4wa we4e aaa

Коментар

• eur/usd

Vsichki sme kasi dnes da vzeme da se smakva togava.Kvo se kumi.

Коментар

• eur/usd

Priateli, i az stiskam kusi!Predpostavkite sa za tova: ochakvam ponizhenie na lihvenia procent ot strana na ECB, a
                              prez okeana signalite sa v obratna posoka!Pisna mi ot teh. analizi.Dano guverniorite na FED urvurdiat kazanoto ot chichko Alan!

Коментар

• eur/usd

мерси tedpl, приятен и на теб

Коментар

Working...
                                X