IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...

Коментар

• H1
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• ...

Коментар

• dox, при този рейнджов пазар не мога да ти дам конкретни аргументи къде, и как да влизаш. Единственото разумно нещо деко можеш да правиш е да "обираш шума". Т.е. сделки и в двете посоки за по 10-15 пипа. 2000 е и малко психологическо ниво, ще има еластични движения, и не знам какъв фундамент трябва да излезе, за да го извади от равновесие. Но отвърже ли синджира ....... нямам си и на идея къде ще спре. И по колко фигури на ден ще имаме. Малко иронизирам нещата, но се надявам да ме извиниш. И на мен не ми е много весело.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• с тия данни за безработните май Е/$ ще потегля на юг, а се е заформила и една фигура на 1.2058
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• ...

Коментар

• DOX--ПОСТВАМ ЦИФРИ И ТОВА Е---ПАЗАРА РЕШАВА, НЯМАМ НАВИКА ДА ПИША КАКВИТО И ДА СА ОБОСНОВКИ, ВСЕ ТАЯ, ОТТУК ТРЯБВА ДА СЕ КАЧИМ В ЗОНАТА 1.2320-50, УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ !!!! СТОПА МИ Е НА 1.2045 АКО ГО ПЛЯСНЕ ПАЗАРА ЗДРАВЕ ДА ИМА !!!

Коментар

• ...

Коментар

• ...

Коментар

• ГЛЕДАМ ЧИСТО ТЕХНИЧЕСКИ В ЕВРОТО МАЙ ПРИКЛЮЧИ ЕДНО -Е- И СЪМ ГО БАЙНАЛ СЪС СТОП НА 1.2045 ТАРГЕТ 1.2320

Коментар

• dox, кажи ми коя позиция те вълнува, и за кое направление. Напълно аргументирано, с 99%сигурност да стане, ще ти го защитя. От теб ще искам само единия процент. Навит ли си?
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• здравейте, мисля че ЧИКАГО е прав да очаква рали на север, в кабела очаквах по дълбока корекция поне 1.74, но май ще я резнат, не е изключено до един час да стартира на север, АКО ВЕЧЕ НЕ Е , УСПЕХ ВИ ЖЕЛАЯ !!!!

Коментар

• не мен лично ми се иска засилване на долара,
                            ако има падане спрямо Йената,ще вляза на бай с често осредняване и без стопове
                            иначе имам къса $/Е и чакам добри нива за затваряне
                            Пък и нали суап-а снася нещо всеки ден....
                            дано пробие 2000 днес ,за да го видим на 19хх

Коментар

• ...

Коментар

• ...

Коментар

Working...
                                X