IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ами за кабела целта за утре нагоре вероятно няма да е повече от 1.7650-70 след което вероятно ще има нови продажби поне до 1.76. ако броя вярно /имам доста съмнения и заради малкия период на графиката, в момента сме в 1-4 и 1-5 ще доведе до целите по-горе.

а иначе над 1.7808 най рано след седмица

Коментар

• ...

Коментар

• притеснява ме само че еврото не успя да стигне поне до 1.2030, преди да тръгне нагоре, но пък може и да греша

просто мнение

Коментар

• гледайки сега кабела ми се струва че дъното днес бе край на корекцията от последните няколко дни. доколкото го чувам дядо елиът в момента приключи С2 и започва С3 на седмична /и на дневна така ми се струва/ или сме в 3-2 и започва 3-3. и в двата случая вероятно ще видим в близките дни нива над 1.7810

поздрави и успех

Коментар

• ...

Коментар

• евродолар

...

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                dox, при този рейнджов пазар не мога да ти дам конкретни аргументи къде, и как да влизаш. Единственото разумно нещо деко можеш да правиш е да "обираш шума". Т.е. сделки и в двете посоки за по 10-15 пипа. 2000 е и малко психологическо ниво, ще има еластични движения, и не знам какъв фундамент трябва да излезе, за да го извади от равновесие. Но отвърже ли синджира ....... нямам си и на идея къде ще спре. И по колко фигури на ден ще имаме. Малко иронизирам нещата, но се надявам да ме извиниш. И на мен не ми е много весело.
                pi4ove to na reindg nai dobre se igrae za tezi koito iskat argymenti na 4 4asova bolindgur 20 otkl 2 i 35 otkl 2 gleda6 samo sve6tite i CCI za sustoianie na pazara vhoda triabva da se gleda na 15 min
                yspeh na vsi4ki

P.S. pri izbivane v edna ot dvete posoki MA5 i MA20 se prevru6tat v niva na podkrepa ili suprotiva

Коментар

• абе тоя Бин Ладен пак прееба картинката - айде някой да го гръмва че само се бърка на пазара
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• ...

Коментар

• ...

Коментар

• проби 1.2085 така че всичко написано по-долу отиде по дяволите

Коментар

• да, но в двойния връх има и втора фигура която оформя втория връх - общото е и на двете е нивото от 1.2058

Коментар

• dox, ти сам си отговори. И като искат да ти направят "ел ластико", естествено че ще преекспонират и последния индикатор от фундамента. Нямам какво друго да допълня.
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• dox, не говори глупости, само това мога да ти кажа. Зад всяко движение на еврото, по-голямо от 1 фигура, стои желязна икономическа логика.
                              Със здраве
                              ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• ...

Коментар

Working...
                                X