If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това сега направо ме хвърли в смут-часът е 01.40 в петък- в котиривки на тоя сайт/ за реално време/ стойност евро/долар-2064 !???
Някой има ли предства кк стават тия неща при положение ,че раб. време свърши при-1905 !!!!
Предполагам, че с педагогическа цел са разрешили на местна основа демо търговията в събота и неделя. При естествено "тънък" пазар в такъв случай, някой бабаит с дебела демо-сметка клати "пазара" за собствено удоволствие.
Този саит работи нонстоп обаче сьб и неделя и прозниците се разкрачват с 30-50 пипа.
саита е добьр , аз сьм регистрирн вьв форума и Ви препорьчвам да хбьрляте по един поглед вьтре.
Това сега направо ме хвърли в смут-часът е 01.40 в петък- в котиривки на тоя сайт/ за реално време/ стойност евро/долар-2064 !???
Някой има ли предства кк стават тия неща при положение ,че раб. време свърши при-1905 !!!!
Браво , сега погледнах тук мечтата наистина се е състояла , а нещо някои мастити анализатори( големите банки)са препоръчали покупки на евра , много вероятно е долара да продължи да поскъпва и идната седмица .
A не влияел фундамента. Техническите индикатори само в събота и неделя!!
Туй за фундамента е глупост.
Няма трейдер с ниво малко над начинаещ, който да не може технически да защити всеки фундамент, включая и измисления.
С това не отричам техниката. Само че техника без фундамент е като секс без партньор - става, ама не е същото...
MAXO много хубаво анализче . НА графиките за изчертаването на вълните ЗигЗаг индикатора ли си ползвал ? Ако да ще ти дам някой съвети. Хубаво е ЗигЗаг-а на дневна да е 12 а на H4 20. Така се засичат сигналите от към вълни и се изчистват изключително неверните сигнали който генерира ЗигЗаг 12 на H4. Между другото в другият форум бях пуснал една тема как да се търгува този индикатор ако искаш прегледай я. Желая ти много успех. Между другото сподели и някой твой лични наблюдения свързани с този индикатор.
Zdrasti bnight, tova e ZigZag da. Shte se radvam da obmenim opit. Sega shte potyrsia materialite za zigzag v drugia forum. Mejdu drugoto sega sym se zahvanal s implementacia na vsichki indikatori za elliot waves na "Advanced Get"(predpolagam si chel tiahni materiali) za MetaTrader-a. Oscillator-a na kartinkite e po tehnite pravila. Mislia che shte e mngogo udobno.
MAXO малко по-късно ще ти пратя ЛС да обменим малко опит. Успех.
Както се очакваше пробивът на 1,2010 се оказа фалшив. Имам открита къса позиция в EUR/USD от 1,2010 със стоп на 1,2030 и таргет - 1,1960. Освен това дълга в USD/CHF от 1,2937 със стоп на 1,2920 и таргет - 1,3010.
Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен
Zdraveite,nqkoi moje li da mi dade site ili da mi kaje platforma,pri koqto s demo smetka ima opciq na grafikite da pokazvat obemite na tyrgoviq i pri forex ?
Blagodarq predvaritelno
Zdrasti, ne mislia che niakyde shte namerish podobno neshto ili ako namerish obemite vyobshte niama da sa pravdopodobni zashtoto e nevyzmojno da se zasechat obemite na forex marketite. Imam dosta opit v razrabotvaneto na terminali i ne sym chuval dostavchik na danni koito da predostavia obemi za forex. No vse pak ako namerish i na men shte mi e mnogo lubopitno.
Коментар