IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иван Нончев
    Технически нива за 13 февруари

investor.bg/article.php?cat=2&id=33452

USD/CHF: Двойката регистрира повишение до 1,3091 днес, което е най-високата стойност от 4 януари насам. Следващата съпротива е при 1,3133, последвана от 1,3197 (връх от 30 декември). За по-значително движение в низходяща посока е необходим спад под пивотното ниво за днес при 1,3029. 100-дневната плъзгаща средна се намира на 1,2952.
    Струва ми се нивата 1.31 - 1.3130 удобни за скъсяване със стоп над линията свързваща последните два максимума на дневния (не ми се ще да я нарека все още трендова). Рискът от такъв опит е оправдан заради много близкия стоп.
    Ако не се качи над 1.31 къса може да се разкрие от последния фрактал по часовия.

Коментар

• Технически нива за 13 февруари

investor.bg/article.php?cat=2&id=33452

USD/CHF: Двойката регистрира повишение до 1,3091 днес, което е най-високата стойност от 4 януари насам. Следващата съпротива е при 1,3133, последвана от 1,3197 (връх от 30 декември). За по-значително движение в низходяща посока е необходим спад под пивотното ниво за днес при 1,3029. 100-дневната плъзгаща средна се намира на 1,2952.

Коментар

• EUR/GBP : 0,6843 се явява 38,2 фибо ниво на последния спад от 0,6884. Ако на 15 или 30 мин. графика имаме ривърсъл формация около това ниво, може да се опита къса позиция, като първата цел е петъчното дъно при 0,6818. Stop - 10 пипса над върха на обръщащия бар.
        Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• Сигурно ще ви се види твърде елементарно, но набиращата обороти ядрена сага около Иран ме кара да мисля, че двойката $/франк заслужава специалното ни внимание.
          Успешна седмица на всички!

Коментар

• Re: Очаквам нови евро Дупки

[quote="dimitara"][quote="nass"]

Не обичам да споря а още помалко да пиша.

мирише ми на евротелешки салам,

Успешна седмица на всички!

Коментар

• Re: Очаквам нови евро Дупки

Първоначално изпратено от nass
              Dобро утро !
              Очакбам следвашите седмици и месеци
              масиран на тиск в/у евро
              и пробив под 1.154. и може би1.125о
              Засьжаление на на евро телетата,високите стоинсти на еврото които видяхме може да се окажат наи високите за 2006/както вече казах преди десетина дни/
              Причини за поскьване на долара има много.
              I koe te kara da mislish che evroto ste padne. Vse pak ECB ste tryabva da povishi v edin momemnt lihvite v evorozonata. A pri USD traderite veche otraziha predstoyastoto vdigane ot strana na FED i prez mart ne ochakvai USD da poskapva. Ako samo v tova ti e nadejdata, po-dobre preoformyai na dalga. Pak i chartovete go pokazvat sashto.
              bnigth ste me podrepi predpolagam?
              dimitara

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                димитара, сума която ще им се преведе около 15 хил$, но за една сделка на пазара ще се иска за 100 хил., т.е. те ще ми котират например за EURUSD за 100 хил..Опасенията ми са в реални условия дали много ще се различават от демо котирането на различните компании
                Mi ne znaya kakvo da savetvam, no ne mislya che ste sa nekorektni.
                dimitara

Коментар

• Ако вярваме на разработки и формулировки на различни автори, по отношение на валутната двойка GBP/USD, може някои от нас да се обединят около следните очаквани СРЕДНОСРОЧНИ И ДЪЛГОСРОЧНИ движения на цените:

- на дневна графика: H&S с таргет 1,7270 ; Медианата (вилата) на Ендрюс показва, че слизането може да бъде и до 1,7230,
                  - на седмична графика Вилата на Ендрюс показва стойности 1,6985.

Краткосрочно, на H4, Ендрюс "слиза" до 1,7340.

И, за да е пълно объркването, на дневна графика , Хартли очаква (най-вероятно корекционно) да ходим към 1,7640.

Успех, но за да е всичко точно, най-добре: с малка част от гаранционната сума!

Коментар

• Ето един възможен Wolfe Wave buy setup при EUR/USD на седмична графика. Въпросът е, че до buy зоната има още доста път надолу.

Коментар

• димитара, сума която ще им се преведе около 15 хил$, но за една сделка на пазара ще се иска за 100 хил., т.е. те ще ми котират например за EURUSD за 100 хил..Опасенията ми са в реални условия дали много ще се различават от демо котирането на различните компании

Коментар

• Очаквам нови евро Дупки

Dобро утро !
                        Очакбам следвашите седмици и месеци
                        масиран на тиск в/у евро
                        и пробив под 1.154. и може би1.125о
                        Засьжаление на на евро телетата,високите стоинсти на еврото които видяхме може да се окажат наи високите за 2006/както вече казах преди десетина дни/
                        Причини за поскьване на долара има много.

Коментар

• http://maxoforex.hit.bg/February2006...EUfebruary.htm

Ta kato gledam tazi grafika spored mene moje da se ochakva poskapvane s;edvstite 20tina dni do kam 1.2140 i posle nov spad do 1.1900 i sled tova edno ubeditelno katerene do kam 1.2310 - 1.2325 kakto e predishniyat vrah. Prognozata mi e do kraya na Mart. Dano da sam prav.

Otvoren za mnenia i oste prognozi!
                          dimitara

Коментар

• Petak beshe prekrasen za mene - realizirah 103 pipsa pechalba na EUR/USD. Mnogo sam dovolen, no sega po sastestvo. Kolegi Traderi kak vijdate sledvashtata sedmica? Az si milsya che EUR ste se kachi pak do kam 1.1960 - oste v ponedelnik. Za lsed tova ste opita probiv 1.2000 i kam 1.2050. Ne mislya, che ste pada. Vie kakvo ste kajete?
                            dimitara

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                              Някой търгува ли през Saxobank, да каже как котират в реални условия на FX и на пазара на акции и индекси ? За неголеми суми - около 100 000 $
                              100 000 $ Margin ili Cash affiliation fee? Po prinzip SAXO se slavyat s dobra reputacia i predlagat sashto 3 pipsa spred. No za 100 000 $ margin nyama da si polriesh razhodite po transferite v chujbina Pi4. Ako sumata ti e margin, po-dobre si igrai chrez STS Finance, Trader, BulTrend i poznatite u nas.
                              dimitara

Коментар

• zdraveite mojete li da mi kajete kakvo e stanalo v4era v petak v 17:00h ta dolara se ka4i ,pyk niama6a nikakvi novini v tozi 4as....da nebi v niakoi drug kros .....?..i reflektira vyrhu EUR/USD

Коментар

Working...
                                X