IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JHB
    Този форум съвсем замря , след като КОКО , кукувицата и доста други
    фалираха .
    JHB, излагаш се! Друго мнение имах за теб, независимо, че не си спрял да ревеш как за 3 години не си спечелил нищо. Тя съдбата си знае работата и всеки си получава това, което заслужава. По си забавен докато се оплакваше. Поне беше миловиден. Като жена. Бегай да се червисваш - мишмурок завистлив.

Коментар

• EURUSD

Видяхме и 1.1869 ...
      Не точно 1.1860, но мисля, че е време за на горе! ;-) Ако не днес, то от утре, лека по лека... :-)

Успехи!

Коментар

• Дето се вика, размерът (дъното в случая!) няма значение! ;-)

Според мен слизането трябваше да лашне пазара преди движението на горе, а това 1.1879 не беше никак малко... Кой знае - може и тотално да греша за посоката ...

Коментар

• Vse mi se struva ce ste slizame pone do 1.1860

Коментар

• Коментар

• Както се вижда слязохме под 1.1900 - сега вече сме готови за 1.2120 !!! ;-)

Успехи!

Коментар

• Освен и аз да пробвам..... дано е ок

Коментар

• Нещо не ми харесва как поскъпва еврото...
                  Виждам шанс да слезнем под 1.1900 до след половин-един час! Аз така и ще го отиграя!

Успехи!

Коментар

• Коментар

Аз бих коментирал 19 пипса скок за една минута (16:00 часа), но ... нямам думи за сега... :-(

Дали пък няма да стане като в петък - финт на горе и после: "... я виж сега това дънце!..." ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                      Първоначално изпратено от pirat
                      Много съм зле тази седмица, все ми убягва посоката eur/usd и само загуба след загуба трупам......
                      Сега за на къде си? :-)
                      Да знам, защото ако седмицата ти е каръшка поне аз да спечеля, като заложа на обратната позиция ;-)

Майтап, разбира се.... ;-)

Успехи!
                      Да ти кажа и аз незнам вече....направо ме е старх да си избера посока....май ще погледам монитора известно време...дано се проясни картината
                      Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от JHB
                        Този форум съвсем замря , след като КОКО , кукувицата и доста други
                        фалираха .
                        Абе тука сме, ама за какво? В тоя рейндж какво да коментираш.....?
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от pirat
                          Много съм зле тази седмица, все ми убягва посоката eur/usd и само загуба след загуба трупам......
                          Сега за на къде си? :-)
                          Да знам, защото ако седмицата ти е каръшка поне аз да спечеля, като заложа на обратната позиция ;-)

Майтап, разбира се.... ;-)

Успехи!

Коментар

• Много съм зле тази седмица, все ми убягва посоката eur/usd и само загуба след загуба трупам......

Коментар

• тикс

Много са зле , страх ги е че с изказването ще поскъпне много долара очевидно и балансират една лоша и една добра новина и сега пазара е на патерица.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• ха ,ха, ха
                                не позна

Коментар

Working...
                                X