IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може ли един съвет с колко пари да започна да търгувам като за начало

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
      Za masovo tiraziranata po vestnicite statia , az smiatam ce vsiaka edna prognoza ot tozi forum dori e sasto tolkova viarna kolkoto i statiata.
      Така е - всяка прогноза е вярна, докато не се разбие, но така масово да се раздухват нещата!? Не знам дали не е някаква фалшива пропаганда с цел зарибяване...

Коментар

• Za masovo tiraziranata po vestnicite statia , az smiatam ce vsiaka edna prognoza ot tozi forum dori e sasto tolkova viarna kolkoto i statiata.

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от dimitara
          I zashto FED ste govoryat za gorivata?
          Говорех за горивото в кавички! ;-)
          Демек Бернанке да каже някоя глупост и еврото да тръгне на горе... :-)

Коментар

Kolega strah me e da ne go dobuta do 1.16. Ima variant i ot tuk nagore do kam 1.22 i posle pak 1.16. Nerazbiram mnogo, t.e. ako sam razbiral da ne sam se nabalbukal tolkova, no az taka vizdam nestata
            Аз и нещо друго си мисля - по вестниците и телевизията миналата седмица излязоха едни статии и репортажи как средносрочно доларът ще пада и сега колкото може щял да се вдигне, за да може после като пада да не падне много... ;-)
            Кой ли има полза от такива изказвания, ако не големите акули, които само чакат подходящия момент да оберат пазара?! :-(

Успехи!

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
              Някой бута еврото на долу! :-(
              Чудя се дали това не е финалното бутане, от където ще отскочи на горе?! ;-)
              Бернанке може да се погрижи за горивото :-)

Успехи!
              I zashto FED ste govoryat za gorivata?
              dimitara

Коментар

Kolega strah me e da ne go dobuta do 1.16. Ima variant i ot tuk nagore do kam 1.22 i posle pak 1.16. Nerazbiram mnogo, t.e. ako sam razbiral da ne sam se nabalbukal tolkova, no az taka vizdam nestata
                Az smyatam dnes da stoya nastrana i da ne se zanimavam s targovia. Protivorechivi signali, a ne mi se jertva i 1 lv. Tvarde hazartno mi e dnes.
                Inache i az vijdam korekcia nagore, no nishto chudno da padne sote s 30tina pipsa.
                dimitara

Коментар

• Kolega strah me e da ne go dobuta do 1.16. Ima variant i ot tuk nagore do kam 1.22 i posle pak 1.16. Nerazbiram mnogo, t.e. ako sam razbiral da ne sam se nabalbukal tolkova, no az taka vizdam nestata

Коментар

• EURUSD

Някой бута еврото на долу! :-(
                    Чудя се дали това не е финалното бутане, от където ще отскочи на горе?! ;-)
                    Бернанке може да се погрижи за горивото :-)

Успехи!

Коментар

• Технически нива за 16 февруари

investor.bg/article.php?cat=2&id=33594

USD/CHF: Щатският долар поскъпна до ниво от 1,3127 спрямо швейцарския франк днес, като непосредствена съпротива в краткосрочен план се явява 1,3136 (най-висока стойност за тази седмица). Следващото важно ниво в посока “север” се намира на 1,3178 (200-седмична плъзгаща средна). За по-значително низходящо движение е необходим пробив на пивотното ниво за деня при 1,3083, който би имал за цел 1,2914 (38,2% корекция на движението 1,2556/1,3136).

Коментар

• EUR/USD: Индикаторите на дневна графика се задържаха сравнително дълго време oversold, което дава възможност за скорошна корекция. ADX е над 40, за последно такива стойности бяха достигнати в началото на август. Трябва да се има предвид обаче, че дългото задържане в oversold зоната е индикация за силен низходящ натиск. Евентуалната корекция вероятно ще бъде кратка, ограничена от зоната 1,2000/30, където са 21-дневната ЕМА и 38,2 фибо ниво на спада от 1,2321.
                        Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен

Коментар

• EURUSD

moiata gledna tochka

http://maxoforex.hit.bg/LongTerm/EURUSD%20Longterm.htm

Uspehi!

Коментар

• Ами излъгали са те!
                            Ето, и аз ти казвам. Не вярвай тъй на който дойде. Пък за кукувицата за 2-ри път го повтаряш. Първия път, чак се притесних като го четох, но сега като го повтаряш вече си викам тоя ташак си прави с хората. Чакай Тома да им удари едно рамо и да припомни, че всеки е най-добре да се занимава с това, което най-му подхожда. Мисля, че се разбрахме.
                            Със здраве!

Коментар

• Tома , занимавам се главно с акции , бях дал съвет тук да се купува
                              JDSU i VTSS преди месеци . Близо 2 пъти нараснаха . Форекса НЕ дава
                              толкова , а заема МНОГО време . Насочете си ЕНЕРГИЯТА кам акциите.
                              Не завиждам на никого . Всеки си има път , така ми казаха и нищо повече. Това е .

Коментар

• Ichimoku "cloud"

Nqkoi moje li da me nasochi kym podhodqshta literatura za Ichimoku "cloud" ?
                                Mersi predvaritelno
                                Uspeh na vsichki

Коментар

Working...
                                X