Може ли един съвет с колко пари да започна да търгувам като за начало
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ivajlo_dZa masovo tiraziranata po vestnicite statia , az smiatam ce vsiaka edna prognoza ot tozi forum dori e sasto tolkova viarna kolkoto i statiata.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivajlo_dKolega strah me e da ne go dobuta do 1.16. Ima variant i ot tuk nagore do kam 1.22 i posle pak 1.16. Nerazbiram mnogo, t.e. ako sam razbiral da ne sam se nabalbukal tolkova, no az taka vizdam nestata
Кой ли има полза от такива изказвания, ако не големите акули, които само чакат подходящия момент да оберат пазара?! :-(
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivajlo_dKolega strah me e da ne go dobuta do 1.16. Ima variant i ot tuk nagore do kam 1.22 i posle pak 1.16. Nerazbiram mnogo, t.e. ako sam razbiral da ne sam se nabalbukal tolkova, no az taka vizdam nestata
Inache i az vijdam korekcia nagore, no nishto chudno da padne sote s 30tina pipsa.dimitara
Коментар
-
Технически нива за 16 февруари
investor.bg/article.php?cat=2&id=33594
USD/CHF: Щатският долар поскъпна до ниво от 1,3127 спрямо швейцарския франк днес, като непосредствена съпротива в краткосрочен план се явява 1,3136 (най-висока стойност за тази седмица). Следващото важно ниво в посока “север” се намира на 1,3178 (200-седмична плъзгаща средна). За по-значително низходящо движение е необходим пробив на пивотното ниво за деня при 1,3083, който би имал за цел 1,2914 (38,2% корекция на движението 1,2556/1,3136).
Коментар
-
EUR/USD: Индикаторите на дневна графика се задържаха сравнително дълго време oversold, което дава възможност за скорошна корекция. ADX е над 40, за последно такива стойности бяха достигнати в началото на август. Трябва да се има предвид обаче, че дългото задържане в oversold зоната е индикация за силен низходящ натиск. Евентуалната корекция вероятно ще бъде кратка, ограничена от зоната 1,2000/30, където са 21-дневната ЕМА и 38,2 фибо ниво на спада от 1,2321.Кучето те гледа с уважение, котката - с презрение, а прасето - като равен
Коментар
-
Ами излъгали са те!
Ето, и аз ти казвам. Не вярвай тъй на който дойде. Пък за кукувицата за 2-ри път го повтаряш. Първия път, чак се притесних като го четох, но сега като го повтаряш вече си викам тоя ташак си прави с хората. Чакай Тома да им удари едно рамо и да припомни, че всеки е най-добре да се занимава с това, което най-му подхожда. Мисля, че се разбрахме.
Със здраве!
Коментар
Коментар