IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

Бертрам правилно ли съм разбрал?400% за десет години?

Коментар

• GBP/USD

Bertram, колко %-та от сметката затваряш максимум в една позиция?

Коментар

• GBP/USD

astor prav si da ti kaza. no mi e interesno i se u4a. ne mi haresva da izbera nekoia izmislena sistema i kato robot po neq( imam takiva poznati i im se 4uda na akula shto ne si dadat parite na nekoi fond).
        ina4e naistina uspeha vuv forex go priemam po-skoro kato li4no predizvikatelstvo, otkolkoto na4in za prehrana (ne mi se gladuva le4ebno)
        ti ot forexa li si izkarvash osnovniq dohod. az ne! pone zasega i za sledvashtite 10-15 godini. ot 10 mai do sega sum +400% na evrofutbol sum probval - ne moga da gi poznavam
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Нов FOREX анализ

Продажба на gbp/usd от 1.8302

Коментар

• GBP/USD

Братче като те слушам ти форекса го вземаш за забавление.Така няма да стигнеш до никъде.
            Опитай да бъдеш по-сериозен към това което правиш.
            P.S.БГ-Дания 0:2 коефициента е 1:9
            Има сериозни шансове за успех на залога.

Коментар

• GBP/USD

astor: za kolko pipa igraesh. az kato igraia za 100+ kvo prava: poneze ne moga da sell-na vurh, kato vida 4e dvizenieto nagore po4va da gubi sila - otkrivam malka pozicia..e taka na oko i slagam 1/2 ordera po-nagore..
              neturpeliv sum i si go znam, no gledam da ne vlizam s goliama pozicia i kato mine vurha togava dobaviam. ne znam dali go obesnih to4no.
              sega imam edna malka pozicia sell GBP/USD 1.8300 v slu4ai 4e padne predi 1.8350 ( da ima za bira). ina4e si ostavqm megdan za 3-4-5 figuri nagore da ne me burka !(napravo kato fond )
              pozdravi

Коментар

• GBP/USD

az sega vlqzoh 1.807,ponege i JPY tragna-4e dosega be6e kato smartnik

Коментар

• GBP/USD

Ще се опитам да го селна някъде но още не мога да се ориентирам къде точно.Може би около 1.8320-30
                  но още не ми е съвсем ясна картината.

Коментар

• GBP/USD

astor : 1.8350 ne kazvam, 4e e sigurno, no e suvsem postizimo nivo spored men.
                    a 1.8450 - ako stigne...dobre e da imam strategia..zatova go slagam(moze da ne sum na pc-to) ... a ako mnogo rqzko trugne nagore i ima potencial shte go mesta toia order na 1.85+ i taka.
                    tova go slagam sega kato oreder, no ne zna4i 4e nema da preosmislq sled 12.30
                    ti kakvo mislish za GBP/USD ?

uspeh na si4ki

Коментар

• GBP/USD

Бертрам за предпочитане е да дадеш идея за търгуване изпълнима днес?!

Коментар

• eur/usd

Ще се намеся в спора за СТОПовете.
                        Арбитражист прав си че стопа е на ask , само че на твоя ask и bid-а на твоя брокер.
                        Това означава, че ако си сложил стоп на 1.2032 примерно , то ако има bid на брокерът ти 1.2032 ще ти
                        удари стопа.
                        Можеш да пласираш ордери на неговия курс продава но за това изрично трябв да го подчертаеш и той
                        е по следният начин : Stop 1.2032 if ask - което означава че ордерът ти ще бъде изпълнен отново на
                        неговия курс кпува но само в случай , че той е имал цена за продава 1.2032
                        Надявам се да ти е станало по-ясно.
                        Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• GBP/USD

sell orders 1.8350 1/2
                          1.8450 1/2

Коментар

• eur/chf

buy 1.5115/20 target 1.5190 and next 1.5280

Коментар

• eur/usd

EURO
                              Ордера на покупку 1.1985, значительные стопы на 1.1970
                              Ордера на продажу 1.2050 и 1.2080
                              YEN
                              Ордера на покупку 109.30
                              Ордера на продажу 109.80/00, стопы на 110.00/10
                              STERLING
                              Ордера на покупку 1.8235
                              Ордера на продажу 1.8380

Коментар

• eur/usd

ei mnogo zdravo se dyrji tova 1,1970, a misleh 4e ste ima otpor ama na 1950. ste mi skysa nervi4kite dnes mai.
                                dano pone si struva! izdyrja ve4e 2 testa na daily kanala, lo6a rabota!

Коментар

Working...
                                X