If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
astor prav si da ti kaza. no mi e interesno i se u4a. ne mi haresva da izbera nekoia izmislena sistema i kato robot po neq( imam takiva poznati i im se 4uda na akula shto ne si dadat parite na nekoi fond).
ina4e naistina uspeha vuv forex go priemam po-skoro kato li4no predizvikatelstvo, otkolkoto na4in za prehrana (ne mi se gladuva le4ebno)
ti ot forexa li si izkarvash osnovniq dohod. az ne! pone zasega i za sledvashtite 10-15 godini. ot 10 mai do sega sum +400% na evrofutbol sum probval - ne moga da gi poznavam
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
imported_Мариян Йорданов
Нов FOREX анализ
Продажба на gbp/usd от 1.8302
Коментар
АСТОР77
GBP/USD
Братче като те слушам ти форекса го вземаш за забавление.Така няма да стигнеш до никъде.
Опитай да бъдеш по-сериозен към това което правиш.
P.S.БГ-Дания 0:2 коефициента е 1:9
Има сериозни шансове за успех на залога.
astor: za kolko pipa igraesh. az kato igraia za 100+ kvo prava: poneze ne moga da sell-na vurh, kato vida 4e dvizenieto nagore po4va da gubi sila - otkrivam malka pozicia..e taka na oko i slagam 1/2 ordera po-nagore..
neturpeliv sum i si go znam, no gledam da ne vlizam s goliama pozicia i kato mine vurha togava dobaviam. ne znam dali go obesnih to4no.
sega imam edna malka pozicia sell GBP/USD 1.8300 v slu4ai 4e padne predi 1.8350 ( da ima za bira). ina4e si ostavqm megdan za 3-4-5 figuri nagore da ne me burka !(napravo kato fond )
pozdravi
astor : 1.8350 ne kazvam, 4e e sigurno, no e suvsem postizimo nivo spored men.
a 1.8450 - ako stigne...dobre e da imam strategia..zatova go slagam(moze da ne sum na pc-to) ... a ako mnogo rqzko trugne nagore i ima potencial shte go mesta toia order na 1.85+ i taka.
tova go slagam sega kato oreder, no ne zna4i 4e nema da preosmislq sled 12.30
ti kakvo mislish za GBP/USD ?
uspeh na si4ki
Коментар
АСТОР77
GBP/USD
Бертрам за предпочитане е да дадеш идея за търгуване изпълнима днес?!
Коментар
eur/usd
Ще се намеся в спора за СТОПовете.
Арбитражист прав си че стопа е на ask , само че на твоя ask и bid-а на твоя брокер.
Това означава, че ако си сложил стоп на 1.2032 примерно , то ако има bid на брокерът ти 1.2032 ще ти
удари стопа.
Можеш да пласираш ордери на неговия курс продава но за това изрично трябв да го подчертаеш и той
е по следният начин : Stop 1.2032 if ask - което означава че ордерът ти ще бъде изпълнен отново на
неговия курс кпува но само в случай , че той е имал цена за продава 1.2032
Надявам се да ти е станало по-ясно.
Успех на всички Спекуланти.
EURO
Ордера на покупку 1.1985, значительные стопы на 1.1970
Ордера на продажу 1.2050 и 1.2080
YEN
Ордера на покупку 109.30
Ордера на продажу 109.80/00, стопы на 110.00/10
STERLING
Ордера на покупку 1.8235
Ордера на продажу 1.8380
ei mnogo zdravo se dyrji tova 1,1970, a misleh 4e ste ima otpor ama na 1950. ste mi skysa nervi4kite dnes mai.
dano pone si struva! izdyrja ve4e 2 testa na daily kanala, lo6a rabota!
Коментар