IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

abe mogo si ostur be astor pak da hapnesh, no ne se surda .
    primerno : imam 1000EUR v acc.
    otkritvam 8lota GBP/USD = 240EUR iskat za margin nali... = 24% ot moita smetka se 'blokira' za tazi pozicia.
    a kolko sum sklonen da riskuvam e drug vapros.
    za pe4albata : mi imal sum 200EUR i sa stanali 1000EUR = 800EUR pechalba
    (800/200)*100 = procenta kakto go smqtam az.
    a ti kak?
    a 400% s kusmet sa si postizimi.
    v demoto na delta stock za sporta se beh registrial i 860% mi e recorda za 25 dena, no tam e demo.
    a na real-a..hm tam me plashi rezultata..nali znaesh 4e pe4albata e pravo proporcionalna na riska
    20% mese4en profit mi se struvat idelani ako moze da se postigat redovno
    aide sus zdrave
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• EUR/USD

misla 4e po-dobria variant e da namali6 poziciata,kolega.

Коментар

• gbp/jpy

Poreden, ne iskam da kazvam zashtoto sam sueveren))A ne sam pisal zashtoto imah mnogo osnovnata si rabota )tam materialnia mi interes e dosta goliam)Fotev ,blagodaria za zagrivenosta)Uspeh

Коментар

• gbp/jpy

taq grafika nqkoi dosta si e igral da q nastavq

Коментар

• gbp/jpy

ето нещо много интересно
            графика на EUR/USD за периода 1954-2003 г.

Коментар

• EUR/USD

ei skysaha mi se nervite s taq dvoika eur/usd - stopa sym go slojil na 2025 - kydeto mi e i srednata cena. ne mi se slaga po-gore, z' sled dobavqneto poziciqta mi e prekaleno golqma i v nikakyv slu4ai ne iskam da q zatvarqm na zaguba.
              daite nqkakvo mnenie kakvo da pravq, da vzema da q namalq malko li i da sloja po-dylbok stop? ili prosto da pravq nesto drugo. moje bi nqma smisyl ot po-dylbok stop, z' uj imalo golemi stopove na 2020, ama da vidim ....

Коментар

• gbp/jpy

sponsor da ne ta ot4aivam ,no pak 6te sponsorira6 mai

Коментар

• GBP/USD

systray : zanm zashto mi kazvash tova
                  nema da gi tegla parite, a shte namalqvam % ot margina koito angaziram v pozicia. max do 10% taka si mislq.
                  ina4e po4ti sigurno sum po-na4inaesht ot teb. iako shamari iadoh
                  Edin suvet kun suvsem na4inaeshtite treideri ot edin na4inaesht treider.
                  1. imate 1000EUR i iskate da turguvate na forex pazara.
                  2. delite gi na 5!!! zadulzielno
                  3. otkrivate si smetka s 200EUR i po4vate
                  4. ne se plashite ot falita, nikoi ne e stanal treider ot raz.
                  5. stremite se da ne se uvli4ate i da ne ska4ate s cqlata smetka na 'sigurni' sdelki
                  6. sledite pazara ...30 dena toi e sravnitelno prognoziruem i po4ti vsi4ki sa dovlni NO! vinagi idva 1 den koito obrushta si4ko naopaki i malkite falirat - dneq na sharana (mnogo to4no go kaza astor)
                  7. sledete novinite za taka nare4eni 'BREAKING NEWS', a malkite novini ne im obrushtaite vnimanie (kapan na novinite)
                  8. bloomberg i reuters davat ponqkoga mnogo cenni anketi sred vodeshtite dilari - ne borete trenda.
                  9. predi da vlezete v pozicia, ako ne dneven - pone 4H chart pregledaite.

pravi mi vpe4etlenie, 4e sumati narod pishe 1-2 sedmici i posle po4iva...dali e tova koeto si misq ili foruma se provalq..

na4inaesht sum, no mislq tiq nekolko to4ki nema da navredqt na drugite na4inaeshti.
                  pozdravi i sorry za dulgia post.

Коментар

• gbp/jpy

Здравей Sponsor.Надявам се ,че не си спонсорирал форекса,че те
                    нямаше дълго.))

Коментар

• gbp/jpy

Zraveite , kolegi.Az kato edno istinsko mule prodaljavam da durja dulgite ot 202.06 .Ako me otnese dokrai zdrave.Uspeh na vsichki

Коментар

• GBP/USD

Пич ти не можеш да обясниш какъв % от акаунта ти ангажира максимално една позиция.
                        След това ми казваш че имаш 400% печалба за 40дни.Бъркаш акаунт и марджин.Е повярвах ти.

Коментар

• GBP/USD

Bertram,поддържам Systray безпрекусловно-изтегли си печалбата
                          и продължавай напред,иначе ще си скубеш косите скоро.

Коментар

• GBP/USD

Bertram, чудесна успеваемост!!! ))
                            Един съвет от един начинаещ: ИЗТЕГЛИ СИ ПЕЧАЛБАТА НЕЗАБАВНО!!!! и остави само първоначално откритата сметка.
                            Причините не ми се коментират...

Коментар

• GBP/USD

astor:
                              ne be ot 10 mai dodega = 10.05.2004 do dnes

mo mai se voda riskov igra4...

Коментар

• GBP/USD

ot margina li?
                                mi zavisi ot crossa (burz - baven)
                                ot fundamenta i tn.
                                sega za GBP/USD - ako izpulni si4ki orderi ~ 25% ot margina ( no ako mi izpulni i si4ki orderi)

Коментар

Working...
                                X