If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Не се сдържах и купих gbpjpy от 197,64 Стопът го слагам на 196,94"
Искаш ли една крайно глупава препоръка? Като те засърби пръста да натиснеш ОК за изпълнение
на сделката, натисни и брой бавно до 50 (примерно), гледай какво става през това време и тогава
го пусни :-)
Не знам кой какво разбира под голяма сума. Знам че бюрата печелят като дават по-добър курс от банките. Не се чувствам компетентен да давам съвети. Споделих какво мисля. Парите в крайна сметка са си негови, той решава.
Коментар
Tech
sos
Човекът който питаше каза че става въпрос за по-голяма сума.
Едва ли има предвид чейндж бюра!
prez change ...to takuv spred shte se polu4i, 4e +/- 100/200 pipa ..nema da sa ot osobeno zna4enie mi se struva.
kakvo shte kazete za Deltafix - tam struva mi se moze da se polu4i dobur spred.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Tech
sos
Скакалец, не зная колко бюра и при какви спредове са отворени в 21 часа българско време?
Обикновено някъде там ФЕД обявяват решението и коментара си.
Tech, незнам как ще реагира пазара, може да си прав. Идеята ми е, че change бюрата едва ли ще реагират на секундата и човекът ще има време да направи врътката.
Коментар
Tech
sos
Според мен, точно това трябва да се избегне.
25 пункта са калкулирани в пазара и след обявяване на решението еврото ще скочи, защото ще решят че инфлацията е по-голяма и ФЕД започва да хитрува.
Винаги съм слагал стопове. Но не когато отварям позиция, а след като вече съм на плюс.
И местя стоповете в посоката през 10-15 пипса, докато позициятя сама се затвори.
Коментар
Tech
sos
Най-неподходящите дни ще са Четвъртък и Петък тази седмица.
Най-добри според мен ще са днес или следващия Вторник следобед.
Коментар