IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос

blagodarq ti done no mislq 4e gre6i6.po princip usd/chf se polzva sa hedjirane na eur/usd.ne mi se vqrva
    4e pri kkotirovka ot 1.2300 za eur/usd - usd/chf 6te ostane na niva ot 1.2500.absurd.

Коментар

• vapros

Да току що ми казаха - за долар-лев е 36 пипса, а за евро-долар е 24 пипса.
      Значи са променили спредовете от преди десетина дни!

Коментар

• vapros

Днес не съм го гледал, но преди седмица съвсем сигурен съм, че продаваш на 30 пипса под бид и купуваш на 30 пипса над аск. Може и да са променили нещо от тогава! Говоря за долар/лев. При евро/долар сигурно е 44 пипса - 20 пипса под бид и 20 пипса над аск.

Коментар

• vapros

Tech, dokolkoto vijdam spreda na Deltafix, za EUR/USD e 24 pipsa ?

Коментар

• vapros

Алекс, отвори графики за старо време и направи сравнение. Аз го направих набърао
            и видях, че при три случая, когато EUR/USD е било 1.23, USD/CHF e приблизително
            на същото ниво като сега. Но това може би не е меродавно, тъй като франкът е
            убежищна валута, а и наскоро вдигнаха лихвите. За съжаление в момента нямам
            време да разглеждам по-подробно за да ти помогна. Успех !

Коментар

• gbp/jpy

taz dvoika si probi dnevnata trend linia na poka4vaneto ot mesec mart, edin gospot kolko 6te slezne predi da se varne da testva probiva.

Коментар

• za Don Karlos

"Mislia, che tova, koeto napravih - da
                uchetvoria i da svalia cenata na 198.40 e dalech po-dobre"!!!

priatel tova koeto pravi6 vaob6te ne e dobre,
                takiva raboti sam pravil samo kato biah na demo,
                imam 4ustvoto 4e i ti si o6te tam, vzemi si pouka i nedei da pravi6 gluposti.

Коментар

• sos

ОК, Tech. Преместих стопа на 108,20 и сложих оредер покупка на 107,85
                  Успех на всички!

Коментар

• vapros

nqkoi moje li da mi kaje pri cena ot 1.23.00 zza eur/usd kakva 6te bade cenata na usd/chf???

Коментар

• sos

Това което казах преди няколко часа, че евро/долар отива към 1,2150 и че спусъкът ще бъде дръпнат от пробива на 108,40 при долар/йена. Нямам в момента позиция в долар/йена. Желая ти късмет.

Коментар

• GBP/JPY

Наблюдаваш, прочетох постинга ти от през ноща в който ме съветваш да затворя
                        със 100 п. загуба , да обърна посоката и после отово да хвана обратното движение.
                        Но постфактум и аз зная какво бих могъл да направя. Въпросът ми е какъв е
                        резонът да инкасирам 100 п. загуба и да тръгна надолу, когато по начало очаквам
                        движението да е нагоре? После евентуално нови 100 п. загуба и още...
                        Моят начин на игра изисква желязна дисциплина КАКВОТО И ДА СТАВА.
                        Иначе ще катастрофирам на първия завой. Мисля, че това, което направих - да
                        учетворя и да сваля цената на 198.40 е далеч по-добре. Всъщност бъдещето ще
                        покаже. Все пак ти благодаря за мнението. Успех !

Коментар

• sos

Кое имаш предвид, Tech? Йената или покупката на евра?
                          Аз чета внимателно препоръките ти и мисля че правиш кадърни анализи. Но нищо не боли толкова колкото да не влезеш в позиция и след това да гледаш как прогнозата ти излиза. По добре -40 пипса

Коментар

• Наблюдаващ

Като знам какъв късмет имам, с това броене само ще изпусна момента
                            Засега всички стопове се държат, ако някоя от позициите направи 30 пипса профит местя стопа на 0.

Коментар

• sos

Скакалец, ей затова се въздържам да давам препоръки по форумите!
                              Доста често хората се чувстват задължени да направят обратното на препоръчаното от мен.

Коментар

• sos

При делтафикс спредът е 64 пипса, така че все едно са чейндж бюро, което ти превежда по сметката.
                                Жалко за изхарчените за рекламата пари.

Коментар

Working...
                                X