IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хм, коко, възможно е да...и аз добавих още 80К къси на тази цена.

Коментар

• Добавка къса 1.1959 ТП на двете 1.1915
      Промяна в лимитиран бай нова цена 1.1910

Коментар

• безимен, здравей отново за днес. Чак днес обръщам внимание, че явно търгуваш и валута. Би ли ми обяснил как ползваш ББ, защото явно е различно от мен. Аз го ползвам като допълваш индикатор на основната ми стратегия, като е от особено значение при коя валутна двойка се гледа - т.е. дали при дадената валутна двойка е налице тренд или рейндж за съответния времеви интервал. Докато явно ти имаш друга идея, доколкото разбирам нивата, които си дал са максималното и минималното ниво на рейнджа от последните 15 дни, като чист пробив през тях открива път в съответната посока, но не разбирам как го вързваш с ББ. Благодаря ти предварително, ако обърнеш внимание на въпроса ми.

Коментар

• Който е къс в ЕУР/$ - кофти...

Коментар

• Не е само при теб...

Коментар

• fx i internet

Изглежда си влияят , защото нещо скоростта на вън така падна че ... няма връзка иначе за в България си има скорост , само при мен ли е така?
              D.Y.F-091066

Коментар

• Само си мисля (!), че случаят с EUR/USD е идентичен с този при GBP/USD: Вилата на Ендрюс на дневна плюс дивергенция (още по силна на седмична графика):

А Болинджър казва да се купува над 1,1976 или да се продава под 1,1827.

Друг е въпросът какво казват по този случай вашите финансови възможности! :-)

Успех на всички!

Коментар

• Технически нива за 1 март

investor.bg/article.php?cat=2&id=34053

GBP/USD: Британската лира поскъпна до 1,7581 спрямо зелената валута днес. В посока “север” съпротивите са съответно на нива от 1,7683 (61,8% корекция на спада от 1,7932 до 1,7281) и 1,7722 (200-дневна плъзгаща средна). За по-значително движение в позитивна за долара посока е необходим спад под 1,7491 (пивотно ниво за деня) с първа цел 1,7417.

Коментар

• EUR/USD trudno se izkacva nagore, po skoro ima pat nadolu pod 1.19

Коментар

• Честита баба марта

Close Long Eur
                      Short eur 1940 target 1905
                      Limit buy eur 1900 target test 1980

Коментар

• Chestita Baba Marta !!!

C*H*E*S*T*I*T*A B*A*B*A M*A*R*T*A

Mnogo zdrave,
                        dvaj poveche lubov,
                        trij poveche shtastie,
                        bezkraino yspeh!!!

dinobot

:]

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Не, имам в предвид че самото импулсивно движение и настоящето развитие говори за незавършеност на движението от 23 надолу, тоест-дъно около 1800 и за да отпадне това трябва да бием 1980 и да се качим на 20 магистралата.
                          С две думи мисленето ми от вчера което постнах върви по план но вече с малко по-голяма вероятност за червената линия

http://forexmasters.hit.bg/ff.gif

Благодаря изцяло споделяно мнение и от мен, за дъно не знам Божа работа. Успех ти желая и да имаш много профит тази седмица!

Коментар

• Не, имам в предвид че самото импулсивно движение и настоящето развитие говори за незавършеност на движението от 23 надолу, тоест-дъно около 1800 и за да отпадне това трябва да бием 1980 и да се качим на 20 магистралата.
                            С две думи мисленето ми от вчера което постнах върви по план но вече с малко по-голяма вероятност за червената линия

http://forexmasters.hit.bg/ff.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Dobre stignahme malko pod 20 no grafikata mi so4i nezavarshenost iska dano okolo 1800 za da biem gore minem li oba4e 1980-2000 spoko up za 2120-40 niama pregradi samo da biem bialata linia zashtoto indikatorite ne gi kefi neshto, vnimavaite mnogo s dalgite dokato e pod 1980

http://www.geocities.com/golohoro/ee11.png

Zdravei, imash predvid, che ima vuzmojnost shtom e okolo 1.1920 Evroto da imame otnovo test na 1.1850 - 1.1838? Blagodaria ti predvaritelno.

Коментар

• изигран вариант на супа от костенурки при е/д
                                вход 1.1847 стоп 1.1815 - затворена на 1.1926
                                за справка публичен демо акаунт при стс

Коментар

Working...
                                X