Хм, коко, възможно е да...и аз добавих още 80К къси на тази цена.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
безимен, здравей отново за днес. Чак днес обръщам внимание, че явно търгуваш и валута. Би ли ми обяснил как ползваш ББ, защото явно е различно от мен. Аз го ползвам като допълваш индикатор на основната ми стратегия, като е от особено значение при коя валутна двойка се гледа - т.е. дали при дадената валутна двойка е налице тренд или рейндж за съответния времеви интервал. Докато явно ти имаш друга идея, доколкото разбирам нивата, които си дал са максималното и минималното ниво на рейнджа от последните 15 дни, като чист пробив през тях открива път в съответната посока, но не разбирам как го вързваш с ББ. Благодаря ти предварително, ако обърнеш внимание на въпроса ми.
Коментар
-
Само си мисля (!), че случаят с EUR/USD е идентичен с този при GBP/USD: Вилата на Ендрюс на дневна плюс дивергенция (още по силна на седмична графика):
А Болинджър казва да се купува над 1,1976 или да се продава под 1,1827.
Друг е въпросът какво казват по този случай вашите финансови възможности! :-)
Успех на всички!
Коментар
-
Технически нива за 1 март
investor.bg/article.php?cat=2&id=34053
GBP/USD: Британската лира поскъпна до 1,7581 спрямо зелената валута днес. В посока “север” съпротивите са съответно на нива от 1,7683 (61,8% корекция на спада от 1,7932 до 1,7281) и 1,7722 (200-дневна плъзгаща средна). За по-значително движение в позитивна за долара посока е необходим спад под 1,7491 (пивотно ниво за деня) с първа цел 1,7417.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoНе, имам в предвид че самото импулсивно движение и настоящето развитие говори за незавършеност на движението от 23 надолу, тоест-дъно около 1800 и за да отпадне това трябва да бием 1980 и да се качим на 20 магистралата.
С две думи мисленето ми от вчера което постнах върви по план но вече с малко по-голяма вероятност за червената линия
http://forexmasters.hit.bg/ff.gif
Благодаря изцяло споделяно мнение и от мен, за дъно не знам Божа работа. Успех ти желая и да имаш много профит тази седмица!
:]
Коментар
-
Не, имам в предвид че самото импулсивно движение и настоящето развитие говори за незавършеност на движението от 23 надолу, тоест-дъно около 1800 и за да отпадне това трябва да бием 1980 и да се качим на 20 магистралата.
С две думи мисленето ми от вчера което постнах върви по план но вече с малко по-голяма вероятност за червената линия
http://forexmasters.hit.bg/ff.gif
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoDobre stignahme malko pod 20 no grafikata mi so4i nezavarshenost iska dano okolo 1800 za da biem gore minem li oba4e 1980-2000 spoko up za 2120-40 niama pregradi samo da biem bialata linia zashtoto indikatorite ne gi kefi neshto, vnimavaite mnogo s dalgite dokato e pod 1980
http://www.geocities.com/golohoro/ee11.png
Zdravei, imash predvid, che ima vuzmojnost shtom e okolo 1.1920 Evroto da imame otnovo test na 1.1850 - 1.1838? Blagodaria ti predvaritelno.
:]
Коментар
Коментар