IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• безимен

С какво съм те засегнал , никога не съм казвал не чета или не чететете!Коко просто е захапал в много силен период и не се стърпява да си споделе становището. До него писах и визирах доброто инфо от Швейцарската държава .
    D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
      А швейцарския въздухар ще яде най -много бой от долара и ще влезе в групата на йената. Те нещо голямо производство обявиха днес , но на бананови кори.Жълтите печелят от евтината йена , леле ако пробие нагоре и Рокафелер ще се объркат , защото много странно препоръчват на другите да я купуват.
      Да май френд нищо чудно така да стане, йената няма завършен вид горе на 121 и нищо чудно да цъфнемф там, още повечеизпълни първа цел долу и сега никой незнае ще гони ли 113 следваща или ще избие чивиите, но на теб какво да ти говоря знаеш при БОЖ как е аси и врял и кипял

Коментар

• безимен

http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.gif
        D.Y.F-091066

Коментар

• znae6t, не искам да обиждам никого, но не зная защо хората подценяват околните: първо казват, че не четат постингите на някого, след което почват да доказват обратна теза... И се получава, какво: "аз не те чета, но ще те опровергая!".

Това не ми харесва: говори лошо за самите ЗНАЕЩИ!

Не се засягам, защото не съм от ЗНАЕЩИТЕ (аз съм най обикновен учещ се, който се опитва да доближи ЗНАЕЩИТЕ!).

Понеже ние, учещите се, сме (както казват) МАЛКО ПО-ДОБРЕ СКРОЕНИ, ще дам сламката, която много от тук пишещите, очевидно прилагат отдавна: списание "Форекс магазин": напр. (защото има и други броеве) бр.104, стр.50, надявам се, ще го намериш или ще искаш и да ти го пейстна тук - абе, на вас ЗНАЕЩИТЕ, всичко май в сдъвкан вид трябва да ви се поднесе... ;-) (но ако пишеш ББ, някой може да не разбере, че става въпрос за Bollinger Bands, което не те притеснява, нали?).

Хайде стига ти толкова информация уважаемий, znae6t! Чети, за да поставиш едно "супер" пред ника си!
          И да не се обидиш (уж прескачаш постингите ми, а само броя на символите в него не знаеш..., щом вече дори и редовете броиш). :-)

Коментар

• Коко

А швейцарския въздухар ще яде най -много бой от долара и ще влезе в групата на йената. Те нещо голямо производство обявиха днес , но на бананови кори.Жълтите печелят от евтината йена , леле ако пробие нагоре и Рокафелер ще се объркат , защото много странно препоръчват на другите да я купуват.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Blagodaria, prosto sam malko po-netarpeliv.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
                KOKO mai nesto se zapana USD tuk na okolo 1.1940
                Когато има импулс е нормална корекция до 50% това е нормално да не кажа задължително,над тия 50% е друг въпрос а над 61.8 трети

Аз даже излязох от добавката на дъното
                sell 0.55 eurusd 1.1959 1.2000 1.1920 2006.03.01 17:09 1.1939 0.00 0.00 0.00 92.14

но тъпо скъсих рано 43 трябваше да чакам 53 -50%

Коментар

• Абе я не се заяждайте един друг от сума време не съм писал тук и нищо не се е променило. Така избягаха доста стойностни хора.

Коментар

• KOKO mai nesto se zapana USD tuk na okolo 1.1940

Коментар

• безимен не очаквах такова поведение от теб, явно си се засегнал, че те апострофирах по отношение на застрахователните дружества. Никът ми продължава да ти боде в очите, ще ти кажа и на теб, той е такъв защото имам достъп до инфо, което никой тук почти няма сигурен съм и с него понякога съм полезен на другите участници във форума. Ако не си забелязал иначе нямам претенции да съм голям специалист, ако знам нещо и мога да съм от полза, си казвам мнението, но никога не говоря празни приказки. Чел съм доста за технически анализ и такава интерпретация на ББ не бях срещал, затова питам, явно ти си срещал или си си направил твоя, ако не искаш да споделиш, няма да те съдя затова, просто го кажи, не е нужно да напишеш 33 реда без нищо полезно в тях.

Коментар

• Не мисля така точно ако 1886 падне ще затворя дългата от 1910-15 и ще скъся със ТП 1.1836 а някъде около 1800 ще търся вход за дъно, падне ли сега 1886 това по принцип ще означава ново дъно преди ъп с цел вече 22 нива

Коментар

• 1.1840 KUPUVA.SUGLASEN.

Коментар

• Не би трябвало аз съм вече възрастен и експертите ми го говорят-имаме ТП плюс 7 което е.......
                            Стигнахме идеалният таргет зе сел целта трябва да е 1915 там имаме бай и ако падне 1886 сел със цел 1837

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Добавка къса 1.1959 ТП на двете 1.1915
                              Промяна в лимитиран бай нова цена 1.1910

Mislia che ste stigne 1.20

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                                безимен, здравей отново за днес. Чак днес обръщам внимание, че явно търгуваш и валута. Би ли ми обяснил как ползваш ББ, защото явно е различно от мен. Аз го ползвам като допълваш индикатор на основната ми стратегия, като е от особено значение при коя валутна двойка се гледа - т.е. дали при дадената валутна двойка е налице тренд или рейндж за съответния времеви интервал. Докато явно ти имаш друга идея, доколкото разбирам нивата, които си дал са максималното и минималното ниво на рейнджа от последните 15 дни, като чист пробив през тях открива път в съответната посока, но не разбирам как го вързваш с ББ. Благодаря ти предварително, ако обърнеш внимание на въпроса ми.

znae6t, като такъв (с много знания), не може да не знаеш, че отговорът на твоя въпрос се намира в литературата. Аз съм най-обикновен "безимен" и имам право да кажа своето мнение, което е взаимствано от също такива ЗНАЕЩИ като теб, но не мисля, че аз трябва да уча знаещите (аз, за разлика от теб, попивам знанията и на НЕЗНАЕЩИТЕ!). След мненията ми обикновено стои едно "без ангажименти". Мога да ти кажа само, че играя онова, което се случва на пазара (онова, което виждам)...

Вече зная, че не четеш моите постинги и ги намираш за странни, блудкави и .....(не помня вече какви бяха още), а заради това, че няма да прочетеш и това, което ти пиша, просто не си струва да си губя времето, но го правя сам не зная защо.

Дори и да прочетеш написаното, знай, че не ми е в стила да влизам в спор, особено КОГАТО НЕ СЪМ КОМПЕТЕНТЕН - ПРИЗНАВАМ, КАКТО Е И В ТОЗИ СЛУЧАЙ. Приеми, че съм тотално некомпетентен и карай по твоите схеми и тактика (които не представляват интерес за мен)! Смятам, така ще е най-добре и в бъдеще!

Не мисля, че искаш да ми забраниш да публикувам мнението си в уважавания от мен Форум, нали?

Все пак, както и на всички останали участници, ти пожелавам успехи!

:-)

Коментар

Working...
                                X