IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брей

Първоначално изпратено от bnight
    Първоначално изпратено от vodoley
    здравейте колеги,
    интересуваме много, някой от вас ползвал ли е джобен компютър за форекс-а и дали графиките се виждат достатъчно ясно за да се търгува по този начин
    vodoley, някой от по-новите модели на Nokia подържат Windows Mobile намираш си такава Нокия инсталваш и мобилната версия на МТ4 и нямаш проблеми с връската към интернет и търговията. Има модели който са дори под 500 лв. Така че разтърси се и примерно иди в някой от специализираните магазини за GSM апарати със сигурност ще ти помогнат. Успех.
    Започна да ми става интересно... Имам тук заделени едни 500 лв, та кой модел на Нокиа да търся?

ПС: Взе да ми омръзва тоя симбиан, та затова ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vodoley
      здравейте колеги,
      интересуваме много, някой от вас ползвал ли е джобен компютър за форекс-а и дали графиките се виждат достатъчно ясно за да се търгува по този начин
      vodoley, някой от по-новите модели на Nokia подържат Windows Mobile намираш си такава Нокия инсталваш и мобилната версия на МТ4 и нямаш проблеми с връската към интернет и търговията. Има модели който са дори под 500 лв. Така че разтърси се и примерно иди в някой от специализираните магазини за GSM апарати със сигурност ще ти помогнат. Успех.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• ?

nqkoi 6te si kaje li mnenieto za eur/usd za tezi dva perioda:
        25.04.04-27.03.05 i 26.02.06- do sega
        predstavlqva li nqkakyv interes ili prosto syvpadenie
        (tova na sedmi4na)

uspehi za dr sedmica
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• С общи усилия превърнахме форума в цирк..предлагам да спрем и да се върнем на основното за което сме тук да си помагаме и у4им един от друг.... какво по хубаво от това.. приятна събота и неделя на вси4ки!!!

Коментар

• Колеги, скоро ще затваряме седмицата. Как ви се струва перспективата при отварянето след 2 денонощия? Имате ли някакви ваши или чужди достоверни прогнози? Това, което знам аз е, че ако фундаментално международното положение е повлияло тези 10-на дни, то през уикенда ще се засили влиянието.
            Мерси!

Коментар

• Предлгам да спрем с постванията си относно тази тема изчерпана е.Не ме интересува да ли са с умисъл или не тези идиотски разкази,но съвсем забравихме пазара,поразсеяхме се
              Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• Как да няма пари бе вие се шегувате Човека не харесваше 200-300 пипса на ден играе от 3м но пък последния постинг е от м юни -нещо не се връзва.

Коментар

• Абе тоя екземпляр бил уникален.

Коментар

• [quote="VIP"]tazi tema ia komentirahme dnes s kiril123 !
                    obarni se kam nego !

здравейте колеги,
                    [/quote
                    Благодаря ти много , колега

Коментар

• tazi tema ia komentirahme dnes s kiril123 !
                      obarni se kam nego !

здравейте колеги,

Коментар

• здравейте колеги,

Коментар

• астероиди.. хахахахахахаха.. а някоя планета не искаш ли?

п.п.Това е един от отговорите които са му дали.хахахаха,абе днес е бил страшен ден,как съм могъл да го пропусна-хахахаха-тоя голям екземпляр

Коментар

• Niama takav den !
                            Xaxaxaxaxaax razepil sam se ot smiah ! Ne e istina kvi idioto ima tuk ! EVALA LOOK !!!

Коментар

• Blagodaria ! az sam kas no pochva da mi pisva dnes targoviata ...

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                                Mnenie za usd/nzd ?
                                V momenta dvoikata e pod key res. 62.76/89 .Vazmojno e da go testva .Spored men ne e razumno da se otvariq poziciq sega,a e i Fr.
                                Luck!

Коментар

Working...
                                X