IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На 38 затворих малко, целта за деня би трябвало да е 2021 но тук е малко проблемна зона някъде над 1963 ще е малко по-спокойно

Коментар

• безимен

Какво става с теб ,какви провокатори те гонят , по скоро като гледам въпроса вероятно е от някой съвсем неопитен и пита човека. А мен заподозря че съм искал да те опровергавам ли .....
      D.Y.F-091066

Коментар

• Диамантите са хубаво нещо, мен при каберла ме притеснява дневната графика, да не е с мечи флаг което да изкара цели надолу. Еврото за мен пък би трябвало да гони 22+ и ако не паднем под 1825 което ще отхвърли този вариянт то това ще рече че влизаме в някаква 3 та вълна.
        Успех

Коментар

• Технически нива за 8 март

investor.bg/article.php?cat=2&id=34286

USD/JPY: Днес двойката се търгува в сравнително тесен диапазон между 117,33 и 117,87. Във възходяща посока първата важна съпротива остава низходящата трендлиния свързваща върховете от 5 декември (121,36) и 21 февруари (118,98), последвана от 119,27 (горна линия на Болинджър на дневна графика). Евентуален спад под 117,34 (100-дневна плъзгаща средна) би имал за цел 117,05 (38,2% корекция на последното повишение от 115,46 до 118,04).

Коментар

• Първоначално изпратено от omir
            do kakvo vodi figurata spored teb nadolu ili nagore .....ako moge da obiasni6 4e ne sam zapoznat
            Много провокативен въпрос, приятел! Още повече, като отчитам, че броят на мненията ти е малък, вероятно пишеш под друг никнейм и може "да съм те отрязвал" за некоректно отношение към мен, но нищо, от мен да мине!

Въпросът изобщо не търпи еднозначен отговор от вида: "Надолу ли?" - "Да!". Хората с лекции от сорта направиха състояние!

Най-важното: в случая, на седмична графика ПОСЛЕДНАТА СВЕЩ НЕ Е ЗАВЪРШЕНА! (Затова пиша за корективни движения, които могат да се хванат В ДВЕТЕ ПОСОКИ!!!). До тук трябва да си си отговорил на въпроса!

За други, които се интересуват: в случая диамантът, като модел на седм. графика не е завършен! НО, АКО БЪДЕ ПРОБИТА ГОРНАТА ТРЕНД-ЛИНИЯ НА СЪПРОТИВА, ТРЯБВА ДА СЕ СТРОИ НОВ МОДЕЛ (нарисуваният от мен няма да е валиден!!!).
            Виждате (или знаете отдавна), че диамантът си е всъщност един H&S.

Посоката би била надолу, когато последната свещ прекъсне трендовата линия на поддръжката, или ако затвори под нея. ЕДВА ТОГАВА моделът "диамант" МОЖЕ И ДА ПРОРАБОТИ!!!
            Как ще проработи - ПО УМНИТЕ ОТ МЕН СА ГО КАЗАЛИ (аз само повтарям след тях): таргет - от върха до основата на диаманта, препоръчват да се раздели на две, препоръчват и място за стоповете, както и филтриране на лъжлив пробив с MACD, Стохастик...

Толкова стига за безплатна консултация! Съжалявам, но някои измерват всичко в парични знаци! Като се замисля: прави са! Няма да е лошо да бях на фотосинтеза (фаза в еволюционното развитие, която отдавна са възприели някои в този Форум), тогава щях да си пииииииииииииииииша тук и за нищо да не ми пука!

Честит празник на всички жени: те са по-добрата половина на човечеството! :-) :-) :-)

Коментар

• Ne predi 19.50 nadiavam se

Коментар

• Az sled malko po4vam 4asti4no raztvarvane na karucata

Коментар

• Поздрави за всички дами и много много много от всичко .........
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• do kakvo vodi figurata spored teb nadolu ili nagore .....ako moge da obiasni6 4e ne sam zapoznat

Коментар

• ... и не, че не сме виждали и по-идеални фигури "диамант", но си струва да се позамислим:

:-)

Коментар

• САЩ ги очаква ДЕФОЛТ интересно ... май затова така упорито се готвят за война с ИРАН ...
                        Всичко това в дългосрочен план ще окаже влияние на ДОЛАРА,макар че всичко е май да им отпуснат още пари ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                          Тук трябва да е дъното/поне в краткосрочен план/. Коко, защо ползуваш CCI. С този индикатор така и не мога да свикна.
                          А не знам защо брат сега умувам върху развитието, хайде утре ще ме питаш но ме подсети.

Ако на някой му е интересно да присъства от време на време на уроци или трейдинги, лайф да ми пусне мейл, разбира се за безплатни неща говоря.

Ето ви едно примерно лайф стъди за хиената(

http://www.freewebs.com/waveid/video/USDJPYp1.html
                          http://www.freewebs.com/waveid/video/USDJPYp2.html

Успех и лека

Коментар

• Тук трябва да е дъното/поне в краткосрочен план/. Коко, защо ползуваш CCI. С този индикатор така и не мога да свикна.
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Първоначално изпратено от TZVETKOV
                              По скоро нямя да слезе до 1,1750,а ще отиде до 1,2080
                              Ей ама си ербап бе, Цветков, не го мисли ти супертрейдър той е стара пушка, дет се вика гърмян заек. Ама това че днес аз ти и прочие глупаци купуваме с цел да хванем дъно незначи че графиките не си сочиха селл и че още не си сочат. Това което казва СТ е логично а това че ние сме се нажабили е друг въпрос

Не съм ербап,по-скоро така ми се иска.Средната ми дълга цена е
                              1,1948 и хич не ми се иска да слиза под 1,1840.Ще гледам първото полувреме на мача и чак тогава ще погледна докъде са стигнали нещата.До 22,30h.

Коментар

• не е хубаво нза дьлгите евра че ше еврао че ше нощуват под 1930
                                аз от няколко месецча брьмча само на кросове и....
                                дет викат бим.. берекет от Дядо Бошковата сватбаа!!!!

успех!

Коментар

Working...
                                X