На 38 затворих малко, целта за деня би трябвало да е 2021 но тук е малко проблемна зона някъде над 1963 ще е малко по-спокойно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Технически нива за 8 март
investor.bg/article.php?cat=2&id=34286
USD/JPY: Днес двойката се търгува в сравнително тесен диапазон между 117,33 и 117,87. Във възходяща посока първата важна съпротива остава низходящата трендлиния свързваща върховете от 5 декември (121,36) и 21 февруари (118,98), последвана от 119,27 (горна линия на Болинджър на дневна графика). Евентуален спад под 117,34 (100-дневна плъзгаща средна) би имал за цел 117,05 (38,2% корекция на последното повишение от 115,46 до 118,04).
Коментар
-
Първоначално изпратено от omirdo kakvo vodi figurata spored teb nadolu ili nagore .....ako moge da obiasni6 4e ne sam zapoznat
Въпросът изобщо не търпи еднозначен отговор от вида: "Надолу ли?" - "Да!". Хората с лекции от сорта направиха състояние!
Най-важното: в случая, на седмична графика ПОСЛЕДНАТА СВЕЩ НЕ Е ЗАВЪРШЕНА! (Затова пиша за корективни движения, които могат да се хванат В ДВЕТЕ ПОСОКИ!!!). До тук трябва да си си отговорил на въпроса!
За други, които се интересуват: в случая диамантът, като модел на седм. графика не е завършен! НО, АКО БЪДЕ ПРОБИТА ГОРНАТА ТРЕНД-ЛИНИЯ НА СЪПРОТИВА, ТРЯБВА ДА СЕ СТРОИ НОВ МОДЕЛ (нарисуваният от мен няма да е валиден!!!).
Виждате (или знаете отдавна), че диамантът си е всъщност един H&S.
Посоката би била надолу, когато последната свещ прекъсне трендовата линия на поддръжката, или ако затвори под нея. ЕДВА ТОГАВА моделът "диамант" МОЖЕ И ДА ПРОРАБОТИ!!!
Как ще проработи - ПО УМНИТЕ ОТ МЕН СА ГО КАЗАЛИ (аз само повтарям след тях): таргет - от върха до основата на диаманта, препоръчват да се раздели на две, препоръчват и място за стоповете, както и филтриране на лъжлив пробив с MACD, Стохастик...
Толкова стига за безплатна консултация! Съжалявам, но някои измерват всичко в парични знаци! Като се замисля: прави са! Няма да е лошо да бях на фотосинтеза (фаза в еволюционното развитие, която отдавна са възприели някои в този Форум), тогава щях да си пииииииииииииииииша тук и за нищо да не ми пука!
Честит празник на всички жени: те са по-добрата половина на човечеството! :-) :-) :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiТук трябва да е дъното/поне в краткосрочен план/. Коко, защо ползуваш CCI. С този индикатор така и не мога да свикна.
Ако на някой му е интересно да присъства от време на време на уроци или трейдинги, лайф да ми пусне мейл, разбира се за безплатни неща говоря.
Ето ви едно примерно лайф стъди за хиената(
http://www.freewebs.com/waveid/video/USDJPYp1.html
http://www.freewebs.com/waveid/video/USDJPYp2.html
Успех и лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от TZVETKOVПо скоро нямя да слезе до 1,1750,а ще отиде до 1,2080
Не съм ербап,по-скоро така ми се иска.Средната ми дълга цена е
1,1948 и хич не ми се иска да слиза под 1,1840.Ще гледам първото полувреме на мача и чак тогава ще погледна докъде са стигнали нещата.До 22,30h.
Коментар
Коментар