IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• usd/jpy

С идването на края на финансовата година в Япония на 31 март и сигналите дадени от японската банка очаквам йената яко да се засили
    sell usd/jpy 117.55
    stpl 118.01
    tgt 115.50

Коментар

• Някой може ли да ми разтълкува това?
      http://www.brillig.com/debt_clock/

Коментар

• Sly4valo li vi si e da zabiete i edna svqsna poz. da ne mojete da izvadute za 2 sdemici az ne6to se spanax ama dnes mi izleze edna v eur/usd i sega sam malko po spokoen TY.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Това ми намирисва на начало на 3 та голяма сега ще върнем малко до около 1900 и ако не греша целта при еврото ще е 1.30+++++++
          Бат Петьо къде си да помагаш да ревнем задружно за лонг
          А да видим дали съм нацелил, ад лонг 1.1900

Коментар

• Довечера чичковците БОЖ могат да хвърлят някоя изненада на срещата си относно монетарната политика на страната също така

Коментар

Ей хора чичка Ганн не лъже, верно има една картуна с рамене но е на седмична и е за нагоре, аз казах ако слезем под 1825 това ще отпадне, в зоната постнах една графика като за целта открих тема "долар капут да живее еврото"
              Седмична е сори аз се поправих а от чичко Ганн има много да се уча...

Коментар

• Като фундамент е вярно че може да се измучем от пръстите + и - за и против USD съответно и за EUR.Колкото до Иран бай Путин дърпа конците много умело....и аз не смятам че Щатите ще се намесят по сериозно но кой знае...Канадеца голям бой отнесе и днес за съжаление не хванах нищо от това.И както казва дядо Алън Грийнспан:"Ако достатъчно дълго време прогнозираш нещо-то ще се случи"
                Хайде успех на всички!

Коментар

• Ей хора чичка Ганн не лъже, верно има една картуна с рамене но е на седмична и е за нагоре, аз казах ако слезем под 1825 това ще отпадне, в зоната постнах една графика като за целта открих тема "долар капут да живее еврото"

Коментар

• Коко

Изобщо за движение на юг си имаме причина и тя е лихвата , няма изгледи долара да бъде изпреварен от еврото поне в момента , значи ако отиде до 1.30 ще има възможност да се купят много евтини долари. И на мен ми изглежда възможно , но е еретично и май с Иран ще се размине.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Това ми намирисва на начало на 3 та голяма сега ще върнем малко до около 1900 и ако не греша целта при еврото ще е 1.30+++++++
                      Да взема да дам малка опозия.. такова движение според мен ще е чак в края на годината.Първата цел според мен е някъде около 1,1650 а после и до 1,12-1,13...Много на юг че чак и на мен не ви се вярва.Но ако някои анализатори се окажат прави с това че гоним 5,5 % при USD,нищо чудно това да се случи.А на седмична H&S си стои и е крайно време да пробие надолу.Петък ще е разпети петък, и ако ударим около 200 К...ще се слиза до ,1700

Коментар

• Фундамент за еврото ли - 1.17 - 1.23. В тези граници го виждам до декември. Мотиви - никой няма интерес от слаб долар!/с изключение на американците, разбира се , но вече не зависи от тях!/.
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• От чисто техническа гледна точка говоря СТ преизчислих целите по Ганн, аз като дърт Гановист, иначе фундамент може да се изсмуче от пръстите, любимият дефицит, край на лихвената политика.........

Коментар

• Коко

А фундамент за еврото ! Дай някаква идея !
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Това ми намирисва на начало на 3 та голяма сега ще върнем малко до около 1900 и ако не греша целта при еврото ще е 1.30+++++++

Коментар

• Re: безимен

Първоначално изпратено от supertrader
                                Какво става с теб ,какви провокатори те гонят , по скоро като гледам въпроса вероятно е от някой съвсем неопитен и пита човека. А мен заподозря че съм искал да те опровергавам ли .....
                                supertrader, не си спомням да съм те подозирал някога, припомни ми, ако обичаш, но сега излизам и ще чета по-късно отговора ти.

Успех на всички, вкл. и на неопитните, защото определям себе си точно като такъв - неопитен! :-)

Коментар

Working...
                                X