IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• инвеститорче

id2, не виждаш ли че се гъбарка с тая схема. Адски ми е интересно колко шаранчета ще му се хванат на мейла, добре ще се посмее инвеститорчето.

Коментар

• инвеститорче

"първата реална сметка ще бъде с 1000$ след три месеца 3000 всичко ще зависи от резултатите,
      които постигате"

не се обиждай, но не мисля, че някой успешен играч би си губил времето да играе на сметки с такива суми по тях, още повече, че искаш и 3 месеца да играе на демо, за да ти се хареса...
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

Добро утро и успешен завьршек на седмицата !!!!!Как сте -надявам се добре ???

Коментар

• stenljaka

The Bomb
          ot gledna to4ka na pari4en management - tarsja da zatvorja s minimizirane na zagubata
          ot gledna to4ka ne tehni4eski analiz- njama kak da vidime 6540 predi test na 68 pone ne znam kakvo za analiz na NZD no moja chart napravo mi kreshti v liceto: ,,Stenlj4e zgreshil si 4ove4e-ponesi zagubata kato trader i misli za sledvashtata pozicija,,
          )))
          uspeh

Коментар

• EUR/USD

Добро утро и успешен ден.

Коментар

• Карлос - GBP/NZD?

Хамлет, мисля че вече няма нужда да се заяждаш. Позицията или вече е закрита от брокера, или акаунта е към края си. И в двата случая Карлос има повод да се замисли. Дали го е направил си е негова работа.

Коментар

• Карлос - GBP/NZD?

Сега е 2,7250.
                Дълъг съм от 2,85 и на няколко пъти съм усреднявал до сега.
                Какво да правя? Да усреднявам ли още или да преглътна загубата и да закривам позицията?
                Карлос, ти какво ще кажеш? Ти беше специалиста по усредняванията в GBP/NZD.

Коментар

• The Bomb

MA10;MA40 daily
                  MA10;MA20 hourly
                  и 200МА

Това ли използваш?

Коментар

• usdjpy

Ако всички вече сте си накупили долари на 1,2370 да пробиваме и 1,2380. Какво ще кажете?

Коментар

• usdjpy

abe maina pisna mi s tia atentati te ako iskaha da sa gi napravili veche

Коментар

• petrol

OIL 47.70 0.06
                        GOLD 409.50 0.20

tova sa cenite v momenta spoko mom4eta i uspeh!

Коментар

• usdjpy

to ve4e cenata goni 49$( po to4no 48.80).

Crude ends at another record, edges closer to $49 (AFX News)

Коментар

• usd

6to trugna na gore $?

Коментар

• usdjpy

Малък,привет!
                              За петрола ще ти шушна,че ще го "ръгат" до $50/барела и след това ще го "натъкмят" към $35.
                              Не ме питай от къде и каква информация имам за това
                              Не забравяй,че идват "избори" в САЩ и в тази връзка ще си спретнат много логични алогични игрички (като "атентати") в този период. Казано просто и кратко,еврото трябва да да го видиме 10 фигури надолу от тези нива и след това към 1,35/40 края и началото на след.год.

Коментар

• usdjpy

Blagodarq, samo ne razbrah bez izmestvane li sa.

Коментар

Working...
                                X