IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• инвестиция форекс

Kade kazahte 4e 6te se sre6tnem

Коментар

• инвестиция форекс

Играя на пазара от 4 години.
      От 3 години съм на реал, така че мога да преценя кой как се справя.
      Да аз управлявам своите средства, но други трейдери също могат да се включат
      със свои нови идеи и свои нови възможности.

Всеки трейдер е индивидуален по начин на игра и характер,
      форекс търговията предлага възможност да се реализира всеки тип трейдер.
      Предложението ми не е случайно и нямам намерение да се шегувам с труда на който и да било трейдер.
      Тези които се съмняват нека поне да не пускат "умни" изречения по този повод.

Коментар

• EUR/USD

E ot kakvo tochno e potvarden che ne razbiram.

Коментар

• GBP/NZD

Другарю Астор, ни най-малко не ме учудва неистовото ти злорадство, което изразяваш
          от различни никове по повод лошото развитие на дългата ми позиция GBP/NZD. Зная, че си
          верен на шопския девиз "Не е важно я да имам, важното е Вуте да нема". Пределно ясно е,
          че ти нямаш, но с риск да ти се пукне жлъчката от злоба и завист, ще ти кажа, че Вуте има
          и то много.
          Пак във връзка с чувствата ти към мене, ще ти разкажа една приказка, която за съжаление
          съществува само в българския фолклор. И тъй, накратко, хванала се в мрежата на рибаря
          бутилка. Отворил я той и излезнал Злия Дух, който му казал: "За това, че ме освободи, ще
          ти изпълня едно желание, каквото и да е то. Но да знаеш, че съседът ти ще го има съшото,
          но двойно. Утре сутринта те чакам да ми кажеш желанието си."
          Прибрал се рибарят, легнал си, но сън не го лови и почнал да мисли: "Ако поискам чувал
          с жълтици? Да ама съседа ще има две. Не става! Ако поискам приказен палат? Не, не,
          съседа ще има два... Ами сега? Какво да си поискам? А, да, ще си поискам най-красивата
          девойка за жена ! Хм! И това не става - съседът ще има две."
          Мятал се цяла нощ рибарят в леглото, доплакало му се чак, но на сутринта го озарила
          внезапна идея. Хукнал той към реката и закрещял: " Дух, Дух, извади ми едното око !"
          Хареса ли ти приказката? Зная, че за тебе не е нищо ново, но ако имаш желание и най-
          вече ако можеш, помисли си над нея.
          А сега - изненада! Очаквай подробен отчет с цифри по проблемната ми позиция. Макар,
          че отчет не давам никому, освен на Президента и Папата. Но за тебе ще направя
          едно изключение.

Коментар

• За Дон Карлос

от София
            южен парк южен парк
            кажи точно къде и в колко
            18:00 устройва ли те

Коментар

• EUR/USD

Сигнала за продажба е потвърден.Аз обаче и без това съм продал достатъчно,
              така че само ще гледам. Успех.

Коментар

• EUR

Дали кълбото започва да се разплита?

Коментар

• За Дон Карлос

$$$$
                  otkade si?
                  az mislja da pija bira njakade v jujnia park dove4era

Коментар

• За Дон Карлос

хей я по добре кажете кога ще ходиме да пиеме по бира
                    днеска пазара и без това е заспал

Коментар

• За Дон Карлос

хей я по добре кажете кога ще ходиме да пиеме по бира
                      днеска пазара и без това е заспал

Коментар

• За Дон Карлос

Адаш,освобождавай прислугата,продавай имението и идвай при мен! Запазил съм ти най-добрите
                        кофи.Сега дояждам едно почти здраво киви,ще ти оставя половината!

Коментар

• STS ?

zdraveite,
                          nqkoi turguva li na real sus STS . daite otzivi.
                          meta trader e dobra platforma, no kak e brokera zad neq.
                          blagodarq vi predvaritelno.

Коментар

• инвеститорче

Не чувстваш ли че си малко неучтив.
                            Първо трябваше да изпратиш 4 бинки на Инвестора да организира една прилична среща на участниците ,а после да отправяш делови предложения.

Коментар

• Varna 2

kato gledam kakuv diagonal pravi na 30 min. i az si mislia, 4e 6te ima riazko dvijenie nadolu. GL
                              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Eur/Usd

Resold @ 1.2375, s/l 1.2415, t/p 1.2285.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X