If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Играя на пазара от 4 години.
От 3 години съм на реал, така че мога да преценя кой как се справя.
Да аз управлявам своите средства, но други трейдери също могат да се включат
със свои нови идеи и свои нови възможности.
Всеки трейдер е индивидуален по начин на игра и характер,
форекс търговията предлага възможност да се реализира всеки тип трейдер.
Предложението ми не е случайно и нямам намерение да се шегувам с труда на който и да било трейдер.
Тези които се съмняват нека поне да не пускат "умни" изречения по този повод.
Другарю Астор, ни най-малко не ме учудва неистовото ти злорадство, което изразяваш
от различни никове по повод лошото развитие на дългата ми позиция GBP/NZD. Зная, че си
верен на шопския девиз "Не е важно я да имам, важното е Вуте да нема". Пределно ясно е,
че ти нямаш, но с риск да ти се пукне жлъчката от злоба и завист, ще ти кажа, че Вуте има
и то много.
Пак във връзка с чувствата ти към мене, ще ти разкажа една приказка, която за съжаление
съществува само в българския фолклор. И тъй, накратко, хванала се в мрежата на рибаря
бутилка. Отворил я той и излезнал Злия Дух, който му казал: "За това, че ме освободи, ще
ти изпълня едно желание, каквото и да е то. Но да знаеш, че съседът ти ще го има съшото,
но двойно. Утре сутринта те чакам да ми кажеш желанието си."
Прибрал се рибарят, легнал си, но сън не го лови и почнал да мисли: "Ако поискам чувал
с жълтици? Да ама съседа ще има две. Не става! Ако поискам приказен палат? Не, не,
съседа ще има два... Ами сега? Какво да си поискам? А, да, ще си поискам най-красивата
девойка за жена ! Хм! И това не става - съседът ще има две."
Мятал се цяла нощ рибарят в леглото, доплакало му се чак, но на сутринта го озарила
внезапна идея. Хукнал той към реката и закрещял: " Дух, Дух, извади ми едното око !"
Хареса ли ти приказката? Зная, че за тебе не е нищо ново, но ако имаш желание и най-
вече ако можеш, помисли си над нея.
А сега - изненада! Очаквай подробен отчет с цифри по проблемната ми позиция. Макар,
че отчет не давам никому, освен на Президента и Папата. Но за тебе ще направя
едно изключение.
хей я по добре кажете кога ще ходиме да пиеме по бира
днеска пазара и без това е заспал
Коментар
Карлос Клошаря
За Дон Карлос
Адаш,освобождавай прислугата,продавай имението и идвай при мен! Запазил съм ти най-добрите
кофи.Сега дояждам едно почти здраво киви,ще ти оставя половината!
Коментар
new2forex
STS ?
zdraveite,
nqkoi turguva li na real sus STS . daite otzivi.
meta trader e dobra platforma, no kak e brokera zad neq.
blagodarq vi predvaritelno.
Коментар
zero
инвеститорче
Не чувстваш ли че си малко неучтив.
Първо трябваше да изпратиш 4 бинки на Инвестора да организира една прилична среща на участниците ,а после да отправяш делови предложения.
Коментар