IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• еur/gbp

miro,наистина човек се изкушава отново за къса позиция от тези нива.Но помисли над следното: утре са минутите от MPC и именно това,съчетано с подкрепата,която еврото получи от големи играчи от UK на 0.6777 ме навежда на мисълта,че утре вероятно ще видим движение до 0.688 и може би до 0.6934 (максимум),преди реверс.

Коментар

• GBP/USD

средно срочно паунда е нагоре, но днес сигурно ще върне до 1.7855

Коментар

• usd/cad

Мерси за мненията. Марио, ако можеш, погледни седмичната на Делтата. Не ми се пише много, но съм дълъг 1.2907. Стопа трябва да е около 1.2810, но не съм го сложил още. Мисля, че на седмична е влязло в консолидация. Относно факторите, Делфин ги е описал по-подробно, отколкото аз бих могъл.
        Поздрави!

Коментар

• КОМЕНТАР

Навярно на всички е ясно,че сега се затварят usd позиции
          и затова се получават тези движения.
          За довечера е ясно,ще вдигнат лихвата и много по важни
          ше бъдат коментарите след това,за бъдещето тяхно повишаване.
          Основно коментара ще предизвика движенията.
          Мисля си-ами ако не вдигнат лихвата.
          Може ли да изиграят този сценарий.
          Те сега купуват и заемат позиции(печеливши разбира се).
          Как ви се струва това?

Коментар

• usd/cad

Бих искал само с едно изречение да добавя-вижте на почти всички индикатори,че ясно се откроява bullish divergence именно на седмичната графика.Двойката има нужда от консолидация и с оглед на достигането на евро/долар в близост до 1.23,необходимо е категорично затваряне на дневна база за евро/долар над 1.233 и за usd/cad под 1.2844 за движение към 1.2683/1.2660
            Но допускам,в близките няколко часа (да речем при отваряне на американския пазар) да започне купуване на щатски долари навсякъде.

Коментар

• EUR/USD

На М15 и М30 виждам такива,и това е знак да си отдъхна малко,че много зор...

Коментар

• EUR/USD

Tuko shto zatvorih Dalga poziciq V GBP/GPY ot 196.19 na 196.96.
                Imam dalga poziciq v USD/CAD ot snoshti cell tam 1.3040.
                KAS sam v EUR/GBP ot o.6829 cell tam na parvo vreme 0.6785.
                4akam signal za prodazba v EUR/USD v blizkite dva 4asa ako go vidq shte deistvam.
                uspeh na vsi4ki

Коментар

• usd/cad

Systray,
                  Не виждам на седмична ясно образувана фигура.
                  Като се има предвид пробива на МА65 на Ма200 от 23.06.04,
                  и това,че алигатора вече се храни,подходящ ми се вижда сигнала
                  от фрактала sell 1.2800 цел 1.2683.
                  Имало е ясен сигнал от бар от 09.08.04 за продажба.
                  Ако искаш да купуваш,изчакай RSI когато пресече 30% от долу.
                  Тази двойка ми се струва малко препродадена,но като гледам
                  алигатора как е отворил уста...!!!
                  Не зная как ще реагира на лихвата.

Поздрави и успех

Коментар

• EUR/USD

Здравейте.Нещо не ги прецених добре нещата.
                    Сега добавям към късите кабели и евра и средна цена вече е:
                    1.7930
                    1.2206
                    При пробив над 1.795 и 1.227 мисля да реверсирам позициите си,но дотогава ще чакам.
                    Успех и късмет на всички и внимавайте довечера.

Коментар

• usd/cad

Вчера влязох дълъг от 1.2972 и стоп на 1.2880 (засега издържа)
                      Мотивите ми са,че именно на седмична графика има огромен потенциал за движение дори до 1.3442
                      (Kijun - sen).Освен това,Stohastic на дневна дава сигнал за покупка,има изградена нелоша база на дневна на 1.2844 и фрактал на седмична на 1.2844.
                      Относно свещите,нека и други си дадат мнението,но за мен,при положение,че няма тази седмица дъно под 1.2844 и съответно видим движение нагоре над 1.3050,налице би трябвало да бъде движение към 1.3150/1.32/1.326 и при силно дневно затваряне над последното ниво (съчетано с пробив под 1.196 за евро/долар) - рали с потенциална цел между 1.34 и 1.345
                      Въпреки масивната H&S weekly chart с потенциална цел около 1.20,не смятам,че ще станем свидетели на движение до посоченото ниво.Допускам консолидация (многомесечна) в широки граници 1.2844(1.2660 при пробив под 1.2844) и 1.337/1.34
                      После допускам слизане до около 1.24 преди оформяне на дългосрочен минимум за двойката.
                      Ще ми бъде интересно да прочета и други мнения,но дори и стопа да ми бъде ударен,ще търся възможност за заемане на нова дълга позиция от нива,близки до сегашните.

Коментар

• usd/cad

За любителите на candlestick pattern - weekly chart.
                        Tasuki, ще погледнеш ли?
                        Thommo, ти нали ги разбираш онези изоставените? Кажи си мнението все пак?

Коментар

• EUR/USD

Петърчоо, гъбко моя най-после удари кьоравото..

Коментар

• EUR/USD

Alex - ЛОША ПЕЧАЛБА НЯМА / ROFIT NEVER WRONG ;-)

Коментар

• EUR/USD

Pepi absolutno si prav o6te pove4e 4e stopa mi be6e sas revers.sega sam napred i mislq kade da pribiram pe4alba ,dali tuka kato tebe dali da 4akam 1.2280?

Коментар

• EUR/USD

ДЕЛФИН , аз моята вчерашна дълга от 1.2164 я затворих преди минути на 1.2257 и съм сложил един Стоп на късите $/суиси от 1.2750 на 1.2650
                                Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X