IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• iwo

ako ne iskat 1.26 e/s ste se izhvarliat -tova im e poslednata vazmognost predi izborite

Коментар

• usd lihvi

sas 2% da se 4ete: do 2%

Коментар

• usd lihvi

ne e nuzno lihvata da ka4at lihvata sas 2% za da moze dolara da tragne na gore.
        Po vazni sa komentarite kakvi shte badat sledvashtite stapki i dokade shte stignata sas povishenieto na lihvenite niva.

Коментар

• iwo

2% ?! Кое те кара да смяташ, че ще се изхвърлят толкова? Наистина ми е интересно, затова те питам...

Коментар

• EUR/USD

v prognozite si predi niakolko dena poznah ovelichenieto na kvotite na opek - dadoh kurs1.24 za predi zasedanieto - to veche zapochna pod natiska na otslabvast dolar ne sluchaino - izmeniam si prognozata za lihvata ot 1.75- tazi vecher ochakvam 2% - i kurs okolo 1.20 - ochakvam i reakciata na pk ph i ne znam oshte koi -no vi savetvam dr pat kato kazvate yyy da igraete obratno

Коментар

• EUR/USD

Това развитие в триъгълник е много добро обяснение на ситуацията, за това аз личн смятам да изчакам пробив в една от двете посоки

Коментар

• EUR/USD

Според мен се прави последен тест на горната страна на триъгълника на D1. Ако до 21:30 не успее да го пробие, до края на седмицата има голяма вероятност да видим 1.19. Не е изключено обаче и да стане точно обратното

Коментар

• EUR/USD

HP i dvata slu4aq sa absolutno vazmojni

Коментар

• EUR/USD

:омчета не знам как е при Вас но моментното движение на кроса малко ме узадачава. Последно време преди важни новини пазара е доста спокоен, но днес май не е така. Какво мислите? Дали се затварят доларови позиции или хората с информация /какво ще стане довечера/ си купуват евтино евро

Коментар

• Systray

Работя на друга платформа,защото на делтата няма тези индикатори,
                      които използвам.Погледнах,но там ми излизат едни големи кендали,
                      които ,признавам си,не мога да намаля.
                      Делфин е дал много тоечн анализ,
                      само че аз за момента не го виждам за нагоре.
                      Съжалявам,може и да греша(дано да е така,след като знам каква ти е позицията)
                      но така го виждам.
                      Нивата дадени от Делфин са много точни.
                      Поздрави и успех

Коментар

• еur/jpy

Sega se 4udq za edna kasa v EUR/JPY.

Коментар

• еur/gbp

Delfin moze i da si prav imenno zatova za vseki slu4ai otkrih malka poziciq bez stop shte dobavqm ako dostigne tezi niva.
                          Motivite mi bqha slednite Zalizvashta zvezda na 1H predi dva tri 4asa, visok RSI na po4ti vsi4ki grafiki i divergens(RSI) na dnevna grafika .
                          Bez risk nqma pe4alba.

Коментар

• КОМЕНТАР

Здавейте отново !
                            Марио заложил сьм на сценария който подозираш...ще сме свидетели на едно хубаво рали ...Лично мнение !!

Коментар

• Делфин

Абсолютно съм съгласен за нивата на eur/usd и usd/cad,
                              за да има развитие при тази двойка.
                              Виж за "юруш на маслините" не съм много сигурен.
                              Ще стане ясно след решението на FOMC.
                              Поздрави и успех

Коментар

• vapros

v 16.30 li na6e vreme otvarq amerika

Коментар

Working...
                                X