If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ne e nuzno lihvata da ka4at lihvata sas 2% za da moze dolara da tragne na gore.
Po vazni sa komentarite kakvi shte badat sledvashtite stapki i dokade shte stignata sas povishenieto na lihvenite niva.
v prognozite si predi niakolko dena poznah ovelichenieto na kvotite na opek - dadoh kurs1.24 za predi zasedanieto - to veche zapochna pod natiska na otslabvast dolar ne sluchaino - izmeniam si prognozata za lihvata ot 1.75- tazi vecher ochakvam 2% - i kurs okolo 1.20 - ochakvam i reakciata na pk ph i ne znam oshte koi -no vi savetvam dr pat kato kazvate yyy da igraete obratno
Според мен се прави последен тест на горната страна на триъгълника на D1. Ако до 21:30 не успее да го пробие, до края на седмицата има голяма вероятност да видим 1.19. Не е изключено обаче и да стане точно обратното
:омчета не знам как е при Вас но моментното движение на кроса малко ме узадачава. Последно време преди важни новини пазара е доста спокоен, но днес май не е така. Какво мислите? Дали се затварят доларови позиции или хората с информация /какво ще стане довечера/ си купуват евтино евро
Коментар
mario
Systray
Работя на друга платформа,защото на делтата няма тези индикатори,
които използвам.Погледнах,но там ми излизат едни големи кендали,
които ,признавам си,не мога да намаля.
Делфин е дал много тоечн анализ,
само че аз за момента не го виждам за нагоре.
Съжалявам,може и да греша(дано да е така,след като знам каква ти е позицията)
но така го виждам.
Нивата дадени от Делфин са много точни.
Поздрави и успех
Delfin moze i da si prav imenno zatova za vseki slu4ai otkrih malka poziciq bez stop shte dobavqm ako dostigne tezi niva.
Motivite mi bqha slednite Zalizvashta zvezda na 1H predi dva tri 4asa, visok RSI na po4ti vsi4ki grafiki i divergens(RSI) na dnevna grafika .
Bez risk nqma pe4alba.
Здавейте отново !
Марио заложил сьм на сценария който подозираш...ще сме свидетели на едно хубаво рали ...Лично мнение !!
Коментар
mario
Делфин
Абсолютно съм съгласен за нивата на eur/usd и usd/cad,
за да има развитие при тази двойка.
Виж за "юруш на маслините" не съм много сигурен.
Ще стане ясно след решението на FOMC.
Поздрави и успех
Коментар