IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

leka nocht

Коментар

• eur/usd

Гледам си аз тук едни ленти на Болинджер и си мисля: Някой се опитва да ни прави на балами, при този рейндж няма как да отиде над 1, 2470, а и 1,2330 не ми се вярва да пробие... Май не трябва да се вярва на големите капацитети а на собствените си предвиждания и на индикаторите на дневна графика... А останалото е елементарна математика....

Коментар

• Tedi

Да,аз сега си играя на демото.
        От демото взех 2 трети места-400usd.
        В момента акаунта ми е 788$(ако си затворя поз.)
        На демото играя GBP/NZD искам и там да уловя движението на горе
        и ще продължавам да си играя,това не ми пречи за реала.
        В момента израствам,като трейдър.
        След 2-3 години ще мога да правя много по точни анализи на много повече двойки и пазари.
        БАРСА ИЗРАВНЯВА
        Форекса за мен е поредния връх,който смятам да икача в живота си.
        Горд съм с всичко което постигам.
        Май много се разфилософствах.
        Не се дразня
        Успех

Коментар

• eur/usd

Аз влязох от 1.2265 с цел 1.2325 стоп 1.2235
          На Петър изпратих на майла графиката която ме кара да мисля така

Коментар

• -------------

abe tuka da niama konkurs za razdesetoreni lichnosti -poiaviavt mi se deset terete- posle chetiri cifri- posle imitatori -nakraia niakakvi indeksi a zad tiah ....poznaite koi . uspeh v mimikriata , to pazara e razdvoen ama chak pak tolkova

Коментар

• Menteta

Цъкате си вие демото и си губите времето, ама времето струва мнооого пари...
              Скоро ще миете улиците и ще плачете жестоко...
              Скрийте се, че веч не се търпите - смешници!!!

Коментар

• eur/usd

Maj che po-dobre utre sutrinta da wlyaza na dylga?

Коментар

• USD/CAD

Taklamakan,
                  Не зная следил ли си фундамента вчера(ГОЛ НА САРАГОСА С/У БАРСА)
                  Ами много от отговорите са там.
                  Според тех. очаквах спад до 1.2691 (погледни на W и ще видиш защо),
                  но сега си мисля,че този спад може и да продължи.
                  Бих използвал RSI отдолу на горе-30%.
                  Изчакване и успех
                  Да можеш да чакаш

Коментар

• До всички

aborigen: az igrah 3godini na demo karah ,kursove 4etoh debeli knigi i 4ak togava sednah da si igraq sas pari4kite si.sega vse o6te si mislq 4e sam ot cacite i neznam koga 6te mi doide smelostta da kaja 4e sam ne6to pove4e.a za postovete i cenite tuka kakvo da ti kaja?ima gi vsqkakvi,a i nai dobrite gre6at.forexa e dinami4en pazar i moje za nqkolko 4asa da se obarne s glavata na dolo.zatova moi savet kam tebe:15 dena na demoto ne stigat trqbva ti pove4e i mnogo 4etene.uspeh ti jelaq.

Коментар

• eur/usd

Сега съм дълъг цел 1.2325

Коментар

• До всички

Mario,ti nali doppredi mesec se systezawashe na demoto na STS -po twoite dumi

Коментар

• eur/usd

Петре мойте уважения за пореден път, но ти отново ми доказваш с пълна сила че нямаш ама грам понятие от вълните на Елиат. Хайде да не правиме празни спорове вземи и прочети що е това импулсна структора. После разгледай графиките и ми кажи къде се намираме и кое е импулсната структора, защото сега ако ми кажеш че се намираме в такава ще легна сигурно и ще се смея три дена с глас без да спра. Нищо лично просто не обичам да се твърдят неща които нямат нищо общо с истината.
                          За еврото го очаквам сега да спадне кам 1.2210, но ако пробие 1.22 ще достигне до 1.2170-80. Това трябва да е максималната корекция и да направи последното покачване кам 1.24-10.

Коментар

• eur/usd

Абориген днес написах следното

1.2312 съм къс в евро долар между другото сега чак добавих ще добавям пак на 1.2286 и 1.2267
                            За голямо съжаление се уплаших и не изпълних до край плановете
                            А на .................ако е толкова добър да ми даде майл ще му пратя графиката на която база взех това решение

Коментар

• eur/usd

"Аз ти казах,че съм интрадей трейдър.Основно гледам "малките" графики
                              с период 1ч.,30мин,10мин,5мин.Поради тази причина стратегиите ми са с много кратък период само в рамките на деня.Освен това взимам под
                              внимаие и новините за деня които трябва да излязат,очаквания, прогнози,тенденциите към покачване или спад на борсови индекси и т.н.т.За опциите нещата не стоят така,но това е средносрочна или дългосрочна прогноза която зависи от много други фактори."
                              Това между другото е постинг на Пешо Караиванов от преди няколко години...
                              Въпрос: Колко пъти от тогава господин Караиванов си е променял стратегията за работа на Форекс и колко акаунда са заминали на вятъра? Не че ме интересува особено....

Коментар

• До всички

Понякога Ви се чудя!!!!
                                За 30-50-60п.
                                Ами защо не погледнете малко по надалеч,има какво да се види.
                                Докато се чудите и маете изпускате движения.
                                Повече си гледайте графиките и добре ги анализирайте.
                                Те могат да ви кажат много,стига да можете да ги разчетете.
                                Фундаманта също даде много инфо тази седмица.
                                Дерзайте.
                                Успех на всички

Коментар

Working...
                                X