If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам си аз тук едни ленти на Болинджер и си мисля: Някой се опитва да ни прави на балами, при този рейндж няма как да отиде над 1, 2470, а и 1,2330 не ми се вярва да пробие... Май не трябва да се вярва на големите капацитети а на собствените си предвиждания и на индикаторите на дневна графика... А останалото е елементарна математика....
Коментар
mario
Tedi
Да,аз сега си играя на демото.
От демото взех 2 трети места-400usd.
В момента акаунта ми е 788$(ако си затворя поз.)
На демото играя GBP/NZD искам и там да уловя движението на горе
и ще продължавам да си играя,това не ми пречи за реала.
В момента израствам,като трейдър.
След 2-3 години ще мога да правя много по точни анализи на много повече двойки и пазари.
БАРСА ИЗРАВНЯВА
Форекса за мен е поредния връх,който смятам да икача в живота си.
Горд съм с всичко което постигам.
Май много се разфилософствах.
Не се дразня
Успех
abe tuka da niama konkurs za razdesetoreni lichnosti -poiaviavt mi se deset terete- posle chetiri cifri- posle imitatori -nakraia niakakvi indeksi a zad tiah ....poznaite koi . uspeh v mimikriata , to pazara e razdvoen ama chak pak tolkova
Коментар
БОКО Варио Пиво и сие
Menteta
Цъкате си вие демото и си губите времето, ама времето струва мнооого пари...
Скоро ще миете улиците и ще плачете жестоко...
Скрийте се, че веч не се търпите - смешници!!!
Maj che po-dobre utre sutrinta da wlyaza na dylga?
Коментар
mario
USD/CAD
Taklamakan,
Не зная следил ли си фундамента вчера(ГОЛ НА САРАГОСА С/У БАРСА)
Ами много от отговорите са там.
Според тех. очаквах спад до 1.2691 (погледни на W и ще видиш защо),
но сега си мисля,че този спад може и да продължи.
Бих използвал RSI отдолу на горе-30%.
Изчакване и успех
Да можеш да чакаш
aborigen: az igrah 3godini na demo karah ,kursove 4etoh debeli knigi i 4ak togava sednah da si igraq sas pari4kite si.sega vse o6te si mislq 4e sam ot cacite i neznam koga 6te mi doide smelostta da kaja 4e sam ne6to pove4e.a za postovete i cenite tuka kakvo da ti kaja?ima gi vsqkakvi,a i nai dobrite gre6at.forexa e dinami4en pazar i moje za nqkolko 4asa da se obarne s glavata na dolo.zatova moi savet kam tebe:15 dena na demoto ne stigat trqbva ti pove4e i mnogo 4etene.uspeh ti jelaq.
Mario,ti nali doppredi mesec se systezawashe na demoto na STS -po twoite dumi
Коментар
neviarvasht
eur/usd
Петре мойте уважения за пореден път, но ти отново ми доказваш с пълна сила че нямаш ама грам понятие от вълните на Елиат. Хайде да не правиме празни спорове вземи и прочети що е това импулсна структора. После разгледай графиките и ми кажи къде се намираме и кое е импулсната структора, защото сега ако ми кажеш че се намираме в такава ще легна сигурно и ще се смея три дена с глас без да спра. Нищо лично просто не обичам да се твърдят неща които нямат нищо общо с истината.
За еврото го очаквам сега да спадне кам 1.2210, но ако пробие 1.22 ще достигне до 1.2170-80. Това трябва да е максималната корекция и да направи последното покачване кам 1.24-10.
1.2312 съм къс в евро долар между другото сега чак добавих ще добавям пак на 1.2286 и 1.2267
За голямо съжаление се уплаших и не изпълних до край плановете
А на .................ако е толкова добър да ми даде майл ще му пратя графиката на която база взех това решение
Коментар
Чочко
eur/usd
"Аз ти казах,че съм интрадей трейдър.Основно гледам "малките" графики
с период 1ч.,30мин,10мин,5мин.Поради тази причина стратегиите ми са с много кратък период само в рамките на деня.Освен това взимам под
внимаие и новините за деня които трябва да излязат,очаквания, прогнози,тенденциите към покачване или спад на борсови индекси и т.н.т.За опциите нещата не стоят така,но това е средносрочна или дългосрочна прогноза която зависи от много други фактори."
Това между другото е постинг на Пешо Караиванов от преди няколко години...
Въпрос: Колко пъти от тогава господин Караиванов си е променял стратегията за работа на Форекс и колко акаунда са заминали на вятъра? Не че ме интересува особено....
Коментар
mario
До всички
Понякога Ви се чудя!!!!
За 30-50-60п.
Ами защо не погледнете малко по надалеч,има какво да се види.
Докато се чудите и маете изпускате движения.
Повече си гледайте графиките и добре ги анализирайте.
Те могат да ви кажат много,стига да можете да ги разчетете.
Фундаманта също даде много инфо тази седмица.
Дерзайте.
Успех на всички
Коментар