If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mario otnostno dvizeshtata sila na USA ikonomikata GReenspan postoqnno povtarq edna fraza self sustained mislq 4e tova e i celta im da napravqt ikonomikata si nezavisima dokolkoto e vazmozno.
V evropa pak obratno na posladak zapo4naha da se pretesnqvat 4e rasteza na ikonomikata in se dalzi na oveli4avashtiq se iznos a ne na uveli4eno vatreshno potreblenie.
Ina4e USA sa zle edinstveno po otnoshenie na Golemiat budgeten deficit i ne dotam zle po otnoshenie na Targofskiqt si deficit.
Mezdu drugoto V otnoshenieto m/u GDP i budgeten deficit evropa zapo4va da nastiga USD.
Edin predstavitel na IMF beshe kazal Ne slushaite kakvo kazvat ot USA gledaite kakvo pravqt.
Коментар
mario
eur/usd
Alex,
Никакви,само че парите отидоха в злато(което ме навежда на мисълта за CHF)
а не в US икономиката,а тя е движеща сила дори и за Европа.
Не,че Европа е силна,няма я движещата сила за US икон.
Ето за това говоря,това отслабва usd.
Поздрави и успех
mario -mario a kakvi dobri danni vidq ot evropa ?pak smqta6 li 4e tqh ne gi udrq visokiqt petrol?
nevqrva6t- mnogo dobre .no ti dava6 preporaki kato Mizuho.koi ot igra4ite tuka razpolaga sas takiva pari 4e da izdarjina tiq prognozi.a dori i da izdarji nakraq kato tegli 4ertata 6te vidi sigurno 4e e bilo po dobre da si darji pa-rite v banka .pone 6te mu e bilo po bez riskovo.
Коментар
mario
eur/usd
БАРСА 4:1
Невярващ,съгласен съм за двойката.
В момента всички индикатори са на 50%,всичко спи.
Виж за посоката не съм убеден.
Лично мнение:
И аз очаквах 1.1750 ,но след фундамента от тази седмица имам едно предчувствие-
може и да не видим това ниво а вместо това да пробва стрите нива от 01.04.
Тъй като както казах,почти всички индикатори,които използвам показват едно равновесие
(което може да откара мнооого време)си позволявам да анализирам според Awesome Oscillator.
Трите върха 15.07.02;17.02.03;09.06.03 и след тях още два 27.10.03 и 12.01.04 ами
губи ми се третия,не е ли време и за него.
Фундамента-слаб долар въпреки лихвата
-очаквано слабо 3 тримесечие(всички анонси от фондовите пазари)
-скъп петрол,които тепърва ще се калкулира.
Нищо розово за $.
Все нещо трябва да раздвижи пазара,освен ако изкуствено не се подържа
паритет и се отлага всичко за след изборите.
Така мисля,дали е правилно-не зная,само времето ще покаже.
Бих се радвал да чуя и други мнения по въпроса.
Поздрави и успех
Няма място за заядливци в тоя форум. Тук се подвизават много идиоти. Всеки има право да си каже мнението независимо дали играе на демо или не. Вие които знаете се дърпате в казана а Вие които не знаете нищо не научавате. Какво против Иво имате та той даде днес най точните прогнози. Ами Марио които наистина е най-разумен. Ами невярващ - нали Ви каза стигнете сами до правилата изработете си стратегия.
Коментар
БОКО Варио Пиво и сие
neviarvasht
neviarvasht след като си толкова щедър на съвети - кажи какво си си написал и четеш всеки път преди да заложиш.
Много те моля!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
bisert
eur/usd
Bravo, tova beshe nai-banalnoto no i nai-umnoto neshto koeto prochetoh dnes vuv foruma. Ama te klishetata zatova sa klisheta zashtoto sa verni Leka i uspeh!
Коментар
Шопо
NZD
Zdraveyte kak ste o6te li se karate i sporite vinagi 6te ima 2 strani haide stiga ve4e s tezi karanizi. Po dobre izmislete kak moje da ste polezni na saita.
Imam edin vapros v kolko 4asa 6te izliazat dannite ot New Zenland
Коментар
neviarvasht
eur/usd
Мойто мнение е, че в момента в тази двойка не е удачно за залози. Аз не бих откривал дълга позиция или ако го направя ще е с много малък % от сметката тъй като рискът за дългите е много голям. Имаме започнало средносрочно движение в низходяща посока с цел кам 1.11. Затова за мене всяко ниво над 1.2350 е удачно за скъсяване със стоп на 1.2470 и средносрочни цели от 10-12 фигури.
Балама абсолютно си прав, ако не можеш сам да си изградиш мнение нямаш работа тука. Всеки си има графики и трябва сам да си определя очакванията иначе ще гризе големи дървета след време. Едни от най големите манипулации се получават чрез мнения на големи банки и анализатори.
Стремете се винаги да си правите залога в средносрочната посока тогава рискът е най-малък. Никога не забравяйте съотношението риск/печалба това е едно от най-важните неща за успех. Най удачното място за залог е всеки път когато краткосрочния тренд влиза в посоката на средносрочния. Не влизайте в обратна посока на движението само заради това, че ви се вижда че е изминало голям път без корекция. вероятноста тогава да сбъркате е близка до стоте процента, вчера беше типичен пример в този форум с канадеца. Една камара народ влезе само заради това че така си мислят, а някой случайно да разгледа през това веме индикаторите да види случайно дали са подали такива сигнали, аз лично не видях такъв като изключа естествено Марио който погледна трезво на нещата. Не искам с никой да се заяждам пиша ви го това защото съм убеден че болшинството от вас ги знаят тези неща и като започнат да търгуват ги забравят, аз правех навремето същите грешки само дето се вслушах в думите на един човек който ме научи на всичко и съм му много благодарен за това та той ми казваше прецени кои според тебе са важните правила за да си печеливш търговец и си ги напиши на един лист като точки, сложи ги на компютъра и ги чети всеки път преди да заложиш.
Сигурно ви стана досадно от толкова неща дето сте ги чели и преди но исках да ви ги напиша защото за мене е много полезно ако мога да се науча от чуждите грешки преди да съм ги направил.
Много успехи на всички и не бързайте пазара няма да избяга и ще се върне там от където сте го изпуснали за да го хванете но вече по сигурно.
Коментар