IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прогноза eur/$

Здравейте и успешен ден на всички
    Според мен в момента доларът се използва за предизборни цели и затова са възможни всякакви изненади - и 1.16, и 1.32. Живот и здраве след изборите ще се доверявам на анализите.

Коментар

• Прогноза eur/$

ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ

МАРИО:
      Аз съм съгласен с теб

Коментар

• Прогноза eur/$

Следвайки дългосрочната прогноза, която направих на тази двойка,
        но незнаейки дали е правилна(не съм Нострадамус)ще дам следния коментар:
        Тренда на 3 вълна,за който казах,че е много стръмен 55 градуса(на седмична)
        премина в коридор затворен м/у 25-35 градуса.
        Според мен този коридор ще продължи до следващата година.
        Само пробиване на някоя страна(истинско-не лъжливо)ще ни ориентира за
        посока.
        Мисля,че след нормализиране на цените на нефта ще последва растежа на
        йената с/у $ и това ще даде отражение в другите двойки.

ТОВА Е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ!!!
        Успех

Коментар

• Прогноза eur/$

защото след 1.18 е отново нагоре

Коментар

• Прогноза eur/$

а защо не и 1.16
            Добро утро и от мен

Коментар

• Прогноза eur/$

а какво ще кажете за следното развитие до петък достига до 1.2090 след това излизат добри данни и става 1.18

Коментар

• УТОЧНЕНИЕ

Тези прогнози са за тази и следващата седмица!
                Не за деня!

Коментар

• Прогноза

moeto vijdane za denq e poka4vane do 1,2330 i sled tova spuskane do 1,2230. kato cqlo za sedmicata smqtam 4e posokata e south - podkrepena ot o4akvaniqta za mnogo dobyr payrolls.
                  po-bezriskovo mi se struva da se vliza v pozicii srestu CAD, AUD i da se kupuvat JPY /smqtam 4e cenata na petrola ste ima plavno spuskane/, kato se izbqgvat dvoikite s USD - s malko tyrpenie i po-dylboki stopove /ako se naloji/ moje da se postignat dobri rezultati s tezi valuti.

Коментар

• Прогноза

EUR/USD
                    В момента се е подпряла на 200МА-1.2260
                    Според мен ще оберат стоповете на 1.2230
                    и следва на юг до 1.2092,което може да стигне до долната страна на канала
                    1.2015 65МА(на седмична),след което ще обърне на север към горната стр.
                    на канала.

GBP/USD
                    Засега е надолу към 1.7777,което ако не издържи ще търси подкрепа на 1.7608
                    65МА.Има и вариант,ако бъде пробито 1.7608 да търси подкрепа на тренда-1.6960
                    което ми се струва малко вероятно но не невъзможно.

USD/CHF
                    Засега е нагоре към 1.2894 65МА където ще срешне съпротива,
                    която ще го върне към горната страна на канала 1.2117

USD/JPY
                    Нагоре към 111.70-112.-- към горната страна на канала от където
                    надолу към 100.--

ТОВА Е МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ С КОЕТО НЕ АНГАЖИРАМ НИКОГО
                    И НЕ ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТЪРГУВАНЕ!!
                    САМО ПРОГНОЗИ!!!

Поздрави и успех на всички

Коментар

• EUR/USD

Добро утро на всички

Коментар

• EUR/USD

Здравейте и от мен. Вчера ходих да сваря сливовата и гледам, че ми е затворена на лимит 1.2267 късата от 24.09 удвоена на 30.09 със средна цена 1.2367 и с 300 пипса печалба. Не се ли е появявал днес някой от специалистите да ни даде насоки за двойката за днес Успехи на всички

Коментар

• EUR/USD

Добро утро и успешен ден на всички.
                          Снощи ми се е изпълнил ордер за покупка на GBP/NZD от 2.6590.
                          Този крос го занемарих и мисля да му обърна подобаващо внимание.
                          Ако съм прав в броенето кивито много скоро ще тръгне на юг и то
                          по-бързо от кабела и еврото,при което тук са възможни нива от 2.80 дори.
                          Успех.
                          P.S. DR,това същия Гаус ли е,който ни мъчи по математика?

Коментар

• ЗДРАВЕЙТЕ

Добро утро и успешен ден

Коментар

• EUR/USD-до Пореден

Е не ме взимай толкова на сериозно/ поне вьв форекса/..А що се отнася до Гаус -какво да ти кажа...-не мисля, че би бил доволен от мен, но какво да се прави когато човек направи достояние на човечеството гениалните си открития рискува и некадьрници/ като мен / да се занивават с него -може би и не на място ...Но в случая е просто вьпрос на личен избор...-може би грешен..Не ме питай повече по този вьпрос.. Имам много време тази нощ но ме затрудняваш ...))
                              А след 1.21 не следва 1.19 -за сега според мен и ...)))

Коментар

• EUR/USD-до ДР

По моя вариант след 1.21 следва 1.19 после 1.17...........и чак много
                                след това идва ред на 1.25+.И поради факта,че съм почти сигурен,че
                                греша тук някъде (много хубаво не е на хубаво), разглеждам и други
                                мнения по въпроса.

Коментар

Working...
                                X