IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Марио

Благодаря ти, Марио, аз разчитам да ми е вярно предположението, че завършихме 5-те вълни считано от 11.08 и е време за коригиращите 3 - смятам, че ще стигне до 1.3050, но надали ще ми издържат нервите дотам - по-скоро на около 1.29, когато чакам корекцийка на юг, ще продавам.
    Пожелавам ти успех.

Коментар

• Прогноза eur/$

Mario, spored men posokata v koiato triabva da se targuva e ug (mesechna MACD).Otnosno cenata na petrola i USD/JPY niakakva korelacia moje bi ste otkriesh tuk: http://www.wtrg.com/prices.htm

Коментар

• Прогноза eur/$

1.2317 Kijun-sen 1h.Благодаря,по принцип не следя форума на Делта Сток,но ще погледна.
        Позицията ми е малка.
        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Прогноза eur/$

EUR/USD
          Comment: Yesterday’s sell-off was a lot sharper than expected and underlines the difficulty the Euro is having
          with important resistance at 1.2460/1.2500. The move has completely wiped out the overbought situation and
          momentum is just bullish. We would expect the market to try and base this morning roughly around 1.2250, but
          traders should give it plenty of room. A break above 1.2300 later today should push the Euro back up to 1.2350.
          Strategy: Attempt small longs at 1.2265/1.2235; stop below 1.2200. Add to longs above 1.2300 for 1.2350
          and covering longs at 1.2445/1.2465.
          Mizuho

Коментар

• MitkoZ

Не приемай мнението ми за миродавно.
            Използвай го като посока и винаги формирай свое такова.
            Всичко което пускам е с цел да ти помогна,но може и да греша,
            така че внимавай!
            Успех

Коментар

• Прогноза eur/$

Koko
              ако мислиш че първата цел е1.2330,при евентуален пробив смяташ ли че може да обърне на 1.2370

Коментар

• MitkoZ

Погледнах исторически на месец USD/CAD :
                Според мен завършена 1 вълна от 10.91 -02.02
                2 вълна с начало 02.02,която е подминала вече 62% фибо
                и търси дъно на 70%.
                За по краткосрочно-канал с горна страна 07.03-05.04
                долна 06.03
                Замомента е пробита долната и ако приема,че това е било дъно
                ще последва движение към долната страна 1.2928 към 11.2004г.
                Възможност това да не е дъно и да продължи на юг.
                За тази двойка трябва много да се чака преди окончателно да
                даде сигурна индикация за посока.

Поздрави и успех

Коментар

• Прогноза eur/$

Чикаго прогнозата ми се вижда добра, но стопа не ми се вижда подходящ. Имам в предвид че може да го обере и да ти изпълни после прогнозата. Погледни и прогнозата на Рад в делтафорума. той дава покачване до 1.2320 и ако това е вярно точно така ще се получи да ти обере стопа.

Поздрави и успех

Коментар

• Прогноза eur/$

Dobyr den!

Коментар

• Прогноза eur/$

sell 1.229 SL 1.2312
                      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Прогноза eur/$

МАРИО

на Сащ външнотърговския дефицит е много голям с Китай, и ЕВРОПА, и с Япония(не знам как са данните на последъкза япония, но мисля че е голям, макар и не толкова)
                        Ако Китай се опъва познай спрямо кое ще се обесщенява долара?????????
                        Китай веоятно ще освободи юана в края на 2005 и дори началото на 2006 г.(вероятно идеята на Петър)
                        Но да не забравяме, аргумента за вън. тър. дефицит не е АРГУМЕНТ при сегашните стойности на долара
                        (това беше силен аргумент преди 1 година, макар и да беше по малък заради петрола)
                        Плюс това 21 век ще е векът в който не реалния сектор ще определя правилата а ФИСКАЛНИЯ
                        Така че УСПЕХ

Коментар

• Прогноза eur/$

Купувайте евтиното евро , последна възможност тази година.

Коментар

• Прогноза eur/$

Zdraveite pichove....)
                            Otdavna spriah da pisha tuk...no shtom Kuki se poiavi....shte se vijdame mai veche po chesto...)

Kuki kak e pri teb havata...pochina li....Aide uspeshen den....))

Коментар

• MitkoZ

Спомни си какво бях постнал за канадеца,като срокове
                              и нива фибо.
                              Тези нива ги пуснах набързо.
                              Пусни си ново фибо и следи нивата.
                              Може и да не спечелиш,но поне да минимизараш евентуални загуби.
                              Пожелавам ти да спечелиш от сърце,но много ВНИМАВАЙ!!!!
                              уСПЕХ

Коментар

• Прогноза eur/$

Още по темата:
                                Слуховете за 20% девалвация на $ може и да се оправдаят
                                но не за една нощ,ден или месец,а за години напред.
                                Пак в подкрепа на дългосрочната прогноза,ако Китай ревалвират юана
                                срещу $,йената ще поскъпне и т.н.
                                Това ще бъде пътя на US за обуздаване на дефицита.
                                Приемем отказа на Китай за дадено съгласие като много тънко е споменат
                                срока - 5 години(според мен 10-шеговития коментар,вижте вчерашния пост за това).
                                АКО,подчертавам :ако прогнозата ми е вярна,ще последва фундамент,който ще
                                потвърждава тази прогноза.
                                Успех

Коментар

Working...
                                X