IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пакистан са на нож със Индия. Представяш ли си какво би станало, при положение че и Индия има ядрено оръжие. И бомбите няма да са една или две, а достатъчно за да пострада цял свят. Но тоя сценарии го виждам само ако отпадне табуто върху ядреното оръжие. А табуто ще отпадне в момента когато САЩ употребят ядрено оръжие срещу Иран!! Дано не съм прав!!!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Re: Георги

...............

Коментар

• Георги

Богатството на ГАЗ , не е богатство на Русия а освен това пазара им е на евро , пък те нека да са натрупали долари , случайно ще да е станала тази работа и тези компании дето са ги купили в Америка точно с доларите от Европа са ги купили.Що ли ни правят на...
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash
          Война няма да има.Хамериканците нямат сили и желание за още една война. А за $ всичко зависи от това какво ще решат батковците във ФЕД
          Батковците от ФЕД вече не могат да измислят нищо. И Бернанке е привърженик на политиката на слаб долар, но нещо все не успяват. Ако зависеше от тях, сега да сме 20 фигури на север. Световната банка се опитва да принуди Централната банка на Русия да инвестира "стабфонда" навън, но руснаците нещо се опъват. Това са 200 млрд., и излизането им на външния пазар, ще обезцени гущера. А, ГАЗ са купили Dodge Stratus и Chrysler Serbing и заводите Sterling Heights Automotive Plant в Мичиган. В едно с лицинзите. Но това са си пари на ГАЗ. Да видим новите ГАЗки D-класа!!! На седмично Э/$, го виждам не по ниско от 2160.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Ей незнам поне хванах йената, ебати и измамата направиха, хехе благодаря им, що се отнася до еврото смятам че от тук 2374 тръгваме много надолу, много много 2120 някъде и после пак нагоре, нещо такова нагоре ама финално но не знам до къде

Коментар

• лихвата на долара

Очевидно ще е нагоре и дори предполагам без намек за спиране , така си мисля и дори ми идва наум че после не лихвата ще падне дългосрочно а долара ще пада и никой няма да се сети за това каква му е лихвата и така дефицита ще се ремонтира.
              D.Y.F-091066

Коментар

• не се тревожете!

Тези войни и т.н.т. са ала бала , те Иран атомна бомба нямат а не се знае дали ще имат и дали ще я използват това вече е трето. От 20 години разработват технологии да водят войни о т космоса , все нещо ще да са постигнали и в тази област , а това че Иран оня ден са обогатили уран с 50 г. след останалия свят и това ги прави заплаха за другите , заплаха да но супер сила едва ли.Единственния ефект от тези работи е за пазарите - петрола скача и на производителите им е драго , а също купуват и злато , което в един момент тези банки които го държат в трезори доволни от добрата печалба ще решат да продадат , е то не е възможно за 5 мин. да се оттърват от него , но чрез инструментите на пазара могат да му влязат насреща и за 30 секунди и после да се оттърват - бавно колкото сиискат бавно. Та от тук събитията при този ценен метал ще се развият с много висока скорост , близка до тази на земното ускорение :-)
                D.Y.F-091066

Коментар

• Война няма да има.Хамериканците нямат сили и желание за още една война. А за $ всичко зависи от това какво ще решат батковците във ФЕД

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                    Христос Воскресе спеко
                    Нищо не казвам само един жокер с няколко дати на него
                    Ох мързи ме ако искаш ми пиши на скайпа и ще ти обясня какво имам в предвид ника ми е fxmasters

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ КОКО,
                    хайде друг път.
                    А между другото вчера се сетих за нещо което ме кара да мисля че войната в Иран ще се забави с още една седмица, но при всички положения ще започне през юли и преди 19 юли 2006. По мое мнение САЩ ще претърпят големи загуби. Може да Ви е смешно, но това е моето мнение и това показва анализът ми. Така че много внимавайте с доларите[/quote]

Воистина Воскресе

Спеко имам усещане че си много прав, тоя път ако тръгнат на война ще ядат як бой ама много як, не ми се мисли но имам предчувствие че тоя път няма да се разминем без атома, за това се моля всичко да се размине и въобще да не става конфликт там.

Коментар

• Воистина Воскресе!
                      живи и здрави и много успехи на всички!
                      не е препоръка!!!

Коментар

• ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
                        НА ВСИЧКИ

Коментар

• .................

Коментар

• Po princip pri neuspeh da probie trenda otgore opitwa li se pak ili pada do min i posle trygwa da ka4wa?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                              Koko,
                              не мисля, че е толкова опасно и НЕ разбирам защо техниката и фундамента да са в различни посоки при евентуално достигане на нивата 670-80$ до няколко дни.
                              Какво имаш предвид?
                              Христос Воскресе спеко
                              Нищо не казвам само един жокер с няколко дати на него
                              Ох мързи ме ако искаш ми пиши на скайпа и ще ти обясня какво имам в предвид ника ми е fxmasters

Коментар

• Dobre, a mislite li 4e USD/BGN 6te ima razvitie nagore.
                                Imam predwid 4e tiq niva ot 1.5944 trqbva da stignat pone do 1.6070 i posle pak nadolu? Molq nqkoi koito predpolaga da izkaje mnenie, pls !!!

Коментар

Working...
                                X