IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Speko

Война с Иран няма да водят САЩ , те нали казаха че ако се наложи ще използват ядрено оръжие , каква война тогава щом като ще им пуснат такава бомба. Само остава да се гадае дали ще гръмнат бомбата или ще се размине , ако можеш да я определиш точно кога ще ги ударят?
    D.Y.F-091066

Коментар

• Коментар

• Re: Metastock

.........................

Коментар

Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от SPEKO
          аз имам много селове на 2457, 62
          перфектно брат и аз съм така, мисля че само още мъничко и това му беше
          Тя целта (1.2448) по4ти бе6е докосната ,така че сега може ве4е sell .
          Не изклю4вам възможност за покупка на долари и на 1.25,но да видим.

Коментар

перфектно брат и аз съм така, мисля че само още мъничко и това му беше

Коментар

Коментар

хайде сложих стоп на 0 и отивам да си хвана някоя колежка да.......
                ... по кафе
                ха ха ха
                Спеко имам чувството че това може и да му беше на еврото, както и да е успех с колежката

Коментар

хайде сложих стоп на 0 и отивам да си хвана някоя колежка да.......
                  ... по кафе
                  ха ха ха

Коментар

аз съп пак селл със стоп 15

Коментар

тресна ми стопа

Коментар

sell eur/usd stop na 2415
                        ....and buy 3.75

Коментар

вече stop na 0

Коментар

• Metastock

Zdraveite!
                            Nqkoi raboti li s programata METASTOCK.Mojete li da mi kajete ne6to pove4e za neq,naprimer ot kade moga da q izteglq?6te vi bada mnogo blagodaren!USPEH

Коментар

• за ядреното оръжие

Всичко е за да се повлияе на пазарите и да скочи петрола , никой нищо няма да посмее да употреби а на Пентагона ще му отпуснат още средства за война от космоса щото видите ли трябва да се противодейства на заплахата терористични държави да употребят ядрено оръжие. Причината за всичко това е че Европа не реагира адекватно , като насрещен полюс на Америка , те вече трябваше да са взели мерки да смъкнат потреблението на петрол и да му ударят цената , руснаците тогава наистина ще изнасят и за долари и ще хванат китайския пазар , тогава арабите ще почнат да бутат надолу цената и ще спрат да се занимават с бомби и рекети , е ще се ограничат от немай къде , щото да не им сложат ембарго на петрола някои от потребителите.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Здравейте, колеги!

По темата, за която говорите - аз мисля, че ... ама дано не съм прав!!! :-(

хехехе .... малко майтап е нужен на тази тема ;-)

Коментар

Working...
                                X